Скандалът с "Баленсиага"

• 27 753
  • 386
  •   1
Отговори
# 165
Снощи четох за тази Рейчъл и гледах снимки на моделите. Всички изглеждат меко казано странно, имат нездравословен вид.

# 166
Като изтормозени и преживели нещо. В нездрав вид са. Това виждам аз.

# 167
Снощи четох за тази Рейчъл и гледах снимки на моделите. Всички изглеждат меко казано странно, имат нездравословен вид.
Защото най-вероятно са деца, жертви на трафик на хора, отвличания и тн, които са вкарани да бъдат "модели", т.е. да бъдат използвани.

# 168
  • софия
В никоя утвърдена агенция за модели не съм виждала като тези на Рейчъл. Изглеждат като деца, които са снимани пред стената в полицията.

# 169
В наскоро излезлия филм на Netflix за Гизлейн https://m.imdb.com/title/tt22892896/?ref_=nv_sr_srsg_0 се споменава точно това изискване от момиметата да продължат "дейността" си търсене на нови жертви.

# 170
Да, пирамидалната структура е много характерна.
Детето на снимката изглежда, като преживяло насилие. Има синини по врата и лицето.

# 171
Не мисля, че са жертви на трафик на хора. Никой не би сложил публично снимка на жертва на трафик и да рискува жертвата да бъде разпозната.
По-скоро приличат на бедни и безпризорни деца. Такива деца винаги са били много уязвими. Жертвите на Епстийн са основно такива деца, у нас също има не един и два педофилски скандала с такива деца (набирани от района на Централна гара).

# 172
Може да са от домове за деца без родители. Но някакси не ми изглеждат ентусиазирани да ги снимат, по-скоро изглеждат уплашени. А и тъмните кръгове около очите-като при мечетата дето рекламираха в кампанията?! Символ на насилие според мен.

# 173

Търси се специфична естетика, терминът не го използвам случайно, тъй като поне от година-две замести сред младите предишните look или vibe, сега съдържанието се оптимизира с такъв search tag, защото така търсят децата. Oтворете пинтерест, че той има много потребители сред по-възрастното поколение, и пак ще видите, че кажи речи към всеки сърч ви излиза в предположенията и комбинацния с aesthetic. Едно време "хероиновият шик" на 90те минаваше за такъв търсен, тренди look, и тогава имаше вълна на възражение, и с право.

Проблемът е, че под шапката на "мода" и "изкуство" се лансират идеи, които нямат място нито в модата, нито в изкуството, а най-вече в следствен отдел. Заигравките с името на Баленсиага не идват от нечие невежество за основателя на модната марка, а от самата фирма, която в точно тази кампания целенасочено изписва "грешно" името на марката, "BAALenciaga" и не е неуместно да се зададе въпросът каква игра на думи е търсена.

# 174
Никакъв живец в тези млади очи. Гледат като обречени телци на заколение.

# 175
Случайно да ви идва наум, че колкото е по-разпознаваем един бизнес толкова повече клиенти ще има?
Естествено. Освен това ми хрумва, че благодарение на твоите постове тук много хора които доскоро не бяха чували много за него вече се запознаха с бизнеса Баленсиага и популярността му в страната нараства ежеминутно, вероятно и клиентите Hands V

# 176
Аха, и препродавалниците се напълниха с ментета.

# 177
Случайно да ви идва наум, че колкото е по-разпознаваем един бизнес толкова повече клиенти ще има?
Естествено. Освен това ми хрумва, че благодарение на твоите постове тук много хора които доскоро не бяха чували много за него вече се запознаха с бизнеса Баленсиага и популярността му в страната нараства ежеминутно, вероятно и клиентите Hands V
Е хайде сега  - да убием вестоносеца ???

# 178
Хероиновият шик се завръщал.
https://www.viewsofia.com/article/53645/body

# 179
Обич, аз говорех само за опитите за заиграване с превод през Гугъл транслейт и въпросния латински, който не и латински, а някакъв бъг (или feature) на Гугъл.
Baal знам, че си дойде от кадър в тяхната кампания.

И аз не разбрах. Да мълчим, защото има педофили, които не знаеха за Баленсиага ли…Според мен е даже положително, че покрай тази кампания, всеки известен, който се изтипоса с грозното лого на Б., ще е обект на shaming.

Общи условия

Активация на акаунт