Скандалът с "Баленсиага"

• 27 757
  • 386
  •   1
Отговори
# 135
А защо постоянно споделяте подобни неща?
Ако смятате, че са неуместни и неморални? И в предишния ви пост с препратка към извратените детски статуи.

Защото всички до една са свързани по някакъв начин с Баленсиага.

# 136
# 137
Значи мъжът на Салма Хайек, който е собственик на Kering и на Баленсиага иска да си измие ръчичките, че даже и пари да получи. Ей това се нарича наглост.

# 138
Изтрито беше мнението със статията, която коментирах.

# 139
Той пари има този човек. Дали е извратеняк или луд, надали чрез мода ще го показва, ако може да си го позволи като милиардер. Всичко е реклама.

# 140
Няма съмнения. Това са поръчани статии, за да се внуши на хората, че не е кой знае какво тази фотосесия. Има и ютюбъри, дето говорят същото като например Perez Hilton, който е доста известен. Плаща им се да ги защитават и да променят общественото мнение.

BasiliА, той това не го прави за себе си. Има манекени да продава. Освен това тези кръгове отдавна се борят за легитимиране на педофилията. Трябвало да бъде вид сексуална ориентация.

# 141
Точно пък тази статия е толкова преднамерена - снимката била “ perhaps not worthy of starting a crusade over.” Проява на лош вкус, съвпадение..
Не знам как все още може да има съмнение за какво точно става въпрос.

Мда. И носете си Олд Нейви, като ви е толкова акълът.

# 142
Цитат
BasiliА, той това не го прави за себе си. Има манекени да продава. Освен това тези кръгове отдавна се борят за легитимиране на педофилията. Трябвало да бъде вид сексуална ориентация.
Joy Ей, как го разконспирирахте. Щот не може да си поръча някой тайно.

# 143
Цитат
Joy Ей, как го разконспирирахте. Щот не може да си поръча някой тайно.
Случайно да ви идва наум, че колкото е по-разпознаваем един бизнес толкова повече клиенти ще има? Ако се легализира педофилията повече хора ще се чувстват спокойни да купуват.А и не съм казала, че го прави еднолично, има цели педофилски кръгове.

# 144
Клиентите си го има бранда и без педифили. Колко хора са педофили на фона на такива, които купуват на фона просто слаби и красиви жени. Ще ме убиете.

# 145
Клиентите си го има бранда и без педифили. Колко хора са педофили на фона на такива, които купуват на фона просто слаби и красиви жени. Ще ме убиете.
Говоря за бизнеса с арт аукциона, където се продават детски манекени и др подобни. За да стане масов първо трябва да се нормализира това, което продава, т.е педофилски аксесоари така да ги наречем. Малко мислене не е излишно.

# 146
И за какво му е това на милиардер?! Мислете и вие.
Ужасна безвкусица са всички тези опити за изкуство, но не са в основата и двигателя на идеята за мода. Говорим за Баленсиага, приземете малко.

# 147
хахахах Кание Уест за една нощ от милиардер стана милионер.Joy Ама и вие ги мислете малко тези неща. Ако бизнесмените мислеха като вас никога нямаше да са нито милионери, нито милиардери.

Не съм казала, че това е идета на модата. Тук става въпрос за конкретен бранд, който се заиграва с промотиране на педофилия. Това е.

# 148
Дейзи, зарежи.
Остави я маладата и слаба жена (ако изобщо е жена... Базилата) да си носи тениската и чорапите на баленсианата.
Тя Шанел или Диор няма да си купи...

# 149
И в другата тема ви казах, че сега ще настане истинска драма за инвестиралите в Баленсиага. Добре че са красивите и слаби жени да купуват, че от туя педофили  нищо не става. Joy

Общи условия

Активация на акаунт