Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 84

• 45 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • гр. София
Момичета, колко трябва да е естрадиолът преди пункция?
Зависи от фоликулите, които имате като брой и от мерната единица. За моята клиника знам, че на една яйцеклетка се пада поне по 250-300, ама да не ви плаша, че се оказа че са три мерни единици pg*mol, pgnl*mol, а вчерашните в Надежда ми бяха на pg*ml

# 166
Както е писала petufin - 200-300 pg/ml на узрял фоликул над 14мм, ето един източник: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24757341/
Момичета, колко трябва да е естрадиолът преди пункция?

# 167
  • София
Много ви благодаря, момичета. Моето е едно фоликулче. Излезе резултатът и е  387, не знам дали е добре или не. Утре ми е пункцията.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 13:49 от Yellow_girl

# 168
  • София
Здрасти,
Аз имам една изцяло запушена тръба, но проблем има единствено ако имаш хидросалпингс. Иначе и с две запушени тръби можеш да правиш ин витро.
Здравейте,момичета
преди процедурите имала ли е някоя от вад проблем с тръбите.При ЦС ми излезе,че едната е труднопроходима и как процедирате после

# 169
Здравейте, предстои ми пукция в четвъртък или петък, но усещам, че се разболявам. Имали ли са и други момичета подобен проблем и какво биха ме посъветвали да направя.

# 170
Здравейте Simple Smile
Ще правя имунологични изследвания преди трансфер и имам няколко въпроса:
Кои са най-важни?Аборти нямам.
Имам една бременност, спонтанна .За съжаление приключи в 6-ти месец поради аномалия на плода.В този ред на мисли, антиспермални антитела , както и НК клетки дали да правя?
Има ли излишни в пакета , който предлагат репродуктивните клиники ( от гледна точка на цената .В моята са 420 лв)
Дали в частните лаборатории резултатите ще са акуратни?
За сега мисля да пусна само щитовидните хормони и тромбофилия.
Нещо друго да кажете?

# 171
При мен единствено НК клетки изследват. Вливах на няколко пъти имуноглобулин и се нормализираха. Пия и Оксибор форрте и Агапурин.

Здравейте Simple Smile
    Ще правя имунологични изследвания преди трансфер и имам няколко въпроса:
    Кои са най-важни?Аборти нямам.
    Имам една бременност, спонтанна .За съжаление приключи в 6-ти месец поради аномалия на плода.В този ред на мисли, антиспермални антитела , както и НК клетки дали да правя?
    Има ли излишни в пакета , който предлагат репродуктивните клиники ( от гледна точка на цената .В моята са 420 лв)
    Дали в частните лаборатории резултатите ще са акуратни?
    За сега мисля да пусна само щитовидните хормони и тромбофилия.
    Нещо друго да кажете?

# 172
    Здравейте момичета. Моят ЗЕТ се отложи, понеже съм направила киста. Имам поставена само блокираща инжекция на 21 ден от предходния цикъл.
    Някой има ли представа кога трябва да очаквам следващ цикъл?

# 173
    Здравейте момичета. Моят ЗЕТ се отложи, понеже съм направила киста. Имам поставена само блокираща инжекция на 21 ден от предходния цикъл.
    Някой има ли представа кога трябва да очаквам следващ цикъл?

Док не каза ли? Обикновено имат представа. Ще ти дават ли нещо за кистата? Успех, дано скоро си пак на линия! 🍀

# 174
    От щитовидните хормони ТСХ ли е най-важен преди трансфер?
    ТАТ , МАТ , fs3 fs4 да правя ли?

# 175
    И аз това питам ..

# 176
    От щитовидните хормони ТСХ ли е най-важен преди трансфер?
    ТАТ , МАТ , fs3 fs4 да правя ли?
    Всичко пуснете, но на чист ден(да не сте в менструация), сутрин на гладно и без кафе.

# 177
    Подкрепям. За щитовидната всички хормони са важни.

Говорих с док. Каза че като нормален цикъл трябва да дойде.
    Ама при мене какво ли е нормално... Confused
    За кистата каза нищо да не пия. Това че съм с блокаж е достатъчно. Реално изобщо не трябваше да я има тази киста, ама...
    Вика ме след 2 седмици на преглед да я видим какво прави.

Вяра, блокажа няма нищо общо с ембриотоксините. Той "приспива" яйчниците, образно казано, за да спрат да произвеждат естрогени и прогестерон. Така могат да се регулират по точно нивата като се приемат точни дози под формата на таблетки.
    За ембриотоксините препоръчваха вливки с имуновенин ако не се лъжа.

Кактусче, хайде поне ти да ни зарадваш. Hug
    Какво става с прегледите. Кога ще е трансфера?

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 20:21 от geizer

# 178
    Здравейте,
    Ще ме извините, ако въпросът ми Ви стори смешен.
    При стимулация на някоя случвало ли се е да реагира само единият яйчник?
    Десният има фоликули, но в левия са много малки и най-вероятно няма да станат. Увеличаха ми дозата на стимулацията, но усетих разочарованието на докторът и някак се притесних.

# 179
    Случва се, аз имам винаги по-малък брой в ляво.

Общи условия

Активация на акаунт