Възможно ли е да я мотае?

• 5 463
  • 106
  •   1
Отговори
# 60
Ама хора, то секс нямааааа, не са правили, всичко е някакви фантастики без реални действия. Връзка няма. Нищо няма. Някакви свалки, това е. А тя вече си нафантазирала сериозни намерения Rolling Eyes то няма никакви намерения, камо ли сериозни..

# 61
Аз мисля, че той има съвсем сериозни намерения да я изплющи.
Сериозен мъж ми се струва.

# 62
  • София
Да се залага секса като валута за "нещо сериозно" е безкрайно ретро, сори.
Ако беше сериозен, да я беше изплющял вече.

# 63
Сериозен, сериозен, колко да е сериозен .. тя отишла на крака да мъкне нещо си от тях, не се е възползвал от ситуацията.. ми несериозен е, сори

# 64
Аз пак не разбрах, понеже очевидно тя се дърпа и колебае, как точно трябва да стане плющенето? Да я натисне в някой ъгъл у тях или да я омайва с приказки? Което второто май се случва, значи пичът работи по въпроса.

# 65
Да се залага секса като валута за "нещо сериозно" е безкрайно ретро, сори.
Ако беше сериозен, да я беше изплющял вече.
Кой говори за валута тук?
И тя не му се кефи достатъчно, щом се чуди и се мае. Иначе да се е случило нещо.
Залагам и аз на това, че няма по-подходящ на хоризонта и си играят игрички един на друг.

# 66
Очеизвадно е, че авторката има интерес. Просто пита как да е сигурна, че след плющенето ще последва връзка. Ми няма как да разбере, докато не пробва. Ако го иска достатъчно.

# 67
Очеизвадно е, че авторката има интерес. Просто пита как да е сигурна, че след плющенето ще последва връзка. Ми няма как да разбере, докато не пробва. Ако го иска достатъчно.
Има интерес. Точно. Някакъв. Явно не достатъчен, че да се пробва без да й шепти нещо вътрешният глас.

# 68
Толкова романтика " на думи " от мъж на 30+, след развод е червен светофар, според мен.
Явно инстинкта и говори...

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 22:07 от Рози и Бодли

# 69
  • СИ

Не авторката... Нейна приятелка. Тъй де...      Smile
Писа се за това по-горе. Хем ѝ се иска, хем не ѝ стиска. Освен ако не го навие за предварителен договор. Тоест плющенето да е обвързано с предложение.       Smile

# 70
  • София
Сексът го правиш, защото искаш да правиш секс с този човек, а не защото искаш връзка. Ако искаш и връзка, и тя вземе да се получи междувременно, супер. Ако не, си запазваш готиното преживяване от секса.

А някой дали става, или не, дали лъже, или не - само времето може да покаже със сигурност. За някои обаче човек трябва да си има повече наум. С голяма разлика в годините, в същото време само на 33, но вече разведен, и с дете - доста рискове само на първо време. Да стъпва снимателно, ако реши, друго няма какво да направи.

# 71
  • СИ

Сексът го правиш, защото искаш да правиш секс с този човек, а не защото искаш връзка. Ако искаш и връзка, и тя вземе да се получи междувременно, супер. Ако не, си запазваш готиното преживяване от секса.
...

Аз между другото дори и тук усещам някаква една такава нагласа, че жените сякаш не правят секс за себе си или защото им харесва, ами за да вържат някой. И съответно някоя мома, ако пусне на някой, който после не я потърси, настава голяма драма.

# 72
Явно доста жени така разсъждават. Дори мои приятелки, които в разговор го раздават много открехнати са ми споделяли, че имат тактика да отлагат секса с цел да не бъдат възприети за лесни. За мен няма никаква логика. А и по този начин третираш мъжа не по-малко като обект. В крайна сметка харесваш ли този човек или търсиш подслон с възможно най-добрите условия? Ние също толкова имаме право да тестваме кой става за връзка или не. И за мен поне е безкрайно трудно да се привържа към чатове или празни приказки.
Особено в този казус не мога да повярвам, че младо момиче не изпитва нужда от близост от чисто егоистични потребности. Аз правя секс за мое удоволствие, не ме интересува мъжа как ме възприема след това. И честно казано този стереотип за леката жена си го разказваме само жените. Никога не съм чула мъж да осъжда жена за това, че е жив човек.

# 73
  • София
Абе има ги и осъждащи, ама то такъв не ти трябва, та само може да ти е плюс, ако разбереш, че заради това те е разкарал. А на мен лично ми е странно, че има жени, които продължават да се притесняват да правят секс, ако не доведе до сериозна връзка. Това долу не се изтърква, няма страшно. А кой какво ще каже, си е за казващия.

# 74
.... А на мен лично ми е странно, че има жени, които продължават да се притесняват да правят секс, ако не доведе до сериозна връзка. ...
Да, това ми е чудно и на мен. Как да знаеш кое до какво ще доведе, ако не правиш никакви крачки в никакви посоки. Ако нищо не правиш, със сигурност до нищо няма да доведе. Пълно спокойствие без драма.

Общи условия

Активация на акаунт