Възможно ли е да я мотае?

• 5 476
  • 106
  •   1
Отговори
# 15
От позицията на мома - мъже с малко дете от предишна връзка/брак са ми твърдо не. Той може да е читав, но не искам да изпадам в положение аз да съм на едната везна, детето на другата, а в такива връзки винаги се стига до този момент. И малко противоречиво може да прозвучи, но ми е червен флаг, ако той не е отглеждащия родител.

# 16
На мнението на Нарциса съм , че мъж обременен с предишен брак и дете, не е добра партия за младо и свободно момиче.
Това са проблеми бъдещи, които не всеки би изтърпял.

# 17
Не очаква да й се даде точна рецепта, общо взето тя иска връзка, но иска да усети, че мъжа е стабилен.
Перник. Първа среща. Двамата мълчат и чакат сервитьора да донесе бирите.
По едно време мъжът става и забива един шамар на жената - "Ей тъй, да си знае..."
Жената - "Тоя е стабиуен".

# 18
Аз не разбирам какво значи да я мотае. От два месеца се знаят, предложение за брак ли очаква? А също и по нейните разбирания кой мъж е стабилен - със стабилна работа ли, със сериозни намерения ли? Те не се познават още, няма как да се разбере как ще се развият нещата от сега. Ако го харесва, да развива отношения и каквото стане.

П.П. Да не би да не са правили секс още и тя да се чуди дали да му пусне? Fearful
О времена, о нрави. На 24 години все пак. Явно не ги разбирам нещата.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 00:33 от Uncommon

# 19
Главно той се държи добре с нея, но я постреснало това, че й е казал днес, че е влюбен в нея и искал да се буди до нея всяка сутрин и, че такава енергия от човек, не бил усещал. И аз лично й казах, че малко на love bombing ми звучи, но никога не можеш да бъдеш сигурен общо взето.
Щом досега не я е напсувал на обществено място и не е пръцнал поне няколко пъти по време на вечеря, значи няма намерение да живеят заедно за постоянно (¬_¬ )

# 20
Да пробват да поживеят заедно и то ще стане ясно! Какво толкова има да се умува!

# 21
  • София
Запетайката от заглавието да се махне, моля.

# 22
Та тя е на 24 и се е впуснала в афера с нейн колега, който е на 33, разделен с жена му и с дете на 4 години.
Човека си търси дупка за запълване.
Оставил и жилището, оставил и колата... Хелоууууу, той не е даже разведен. Там вратата за на обратно е все още отворена. Ще побоцка 24 годишната колежка, но няма да я афишира като връзка. След един месец ще има "Решихме със жена ми да си дадем шанс. Не искам да се разделям с детето си. Ти си млада ще си намериш твоя човек някой ден". Чао, чао. Битият бит... Няма да е сефте.

# 23
"че такава енергия от човек, не бил усещал". Хехеее това не са се сещали да ми го казват. Тука работата е сериозна и това е съдбоносен съюз, който обезателно трябва да се състои.

# 24
Това колебание, което усеща и има нужда да сподели с приятелка е интуицията ѝ, че нещо не е наред. Момичетата са прави. Най-вероятно си е оставил вратичка и иска млада, хубава колежка, пък не е и сигурно дали е разведен. Той какво ѝ говори и какво е в действителност и дали не лъже… Хареса ми, че сте наясно с термините “love bombing”, умни момичета. За мен тази ситуация е ред флаг. Работят заедно, но той с 10 години по-голям, женен с дете, но уж разведен, над 30 с реплики “никой не ме е карал да се чувствам така”, “искам да се будя и да заспивам до теб”. Захар, чак сироп. Такива отношения на работа могат да донесат само проблеми и накрая ще ѝ заплетат някоя интрига в гръб, целият офис ще разбере, че този я е …. и средата ще стане напрегната и токсична за нея.

# 25
  • СИ
Човека си търси дупка за запълване.
Оставил и жилището, оставил и колата... Хелоууууу, той не е даже разведен. Там вратата за на обратно е все още отворена. Ще побоцка 24 годишната колежка, но няма да я афишира като връзка. След един месец ще има "Решихме със жена ми да си дадем шанс. Не искам да се разделям с детето си. Ти си млада ще си намериш твоя човек някой ден". Чао, чао. Битият бит... Няма да е сефте.

Май, май... Е точно така. Що да не опъне младичка колежка без ангажименти? Щом кълве на сладки приказки и обещания, какъв е проблема? Най-вероятно не е хубавица и той е първият с оферта. И тя какво да прави...? Минали два месеца и започнала да се чуди.               Smile

# 26
Реално човека как може да се докаже, че наистина е разведен/разделен, че стигнахме до факта, че я лъже за това? А за колебливостта й, като човек който я познава. Тя се колебае за всяко нещо, като цяло и тя си го знае.

# 27
  • София
Може да докаже ако представи съдебно решение - от кога е разведен, колко издръжка плаща, кои са определените дни за виждане.  Но дори и това не изключва след време да реши да се върне при бившата уж заради детето. Както и момата да се ангажира да слугува на хлапето му в дните, които трябва да е при баща си.
Повтарям се от личен опит на найната възраст - не е добра партия дори и само за секс разведен с дете. Ако последното го нямаше - бива, но съществува.

# 28
Реално човека как може да се докаже, че наистина е разведен/разделен, че стигнахме до факта, че я лъже за това? А за колебливостта й, като човек който я познава. Тя се колебае за всяко нещо, като цяло и тя си го знае.

Е не е ли ходила у тях няколко пъти поне за два месеца?Къде се таковат?
Вече ако я води по някакви хотели или иска само той да ходи у тях... е ясна работата.

# 29
Може да докаже ако представи съдебно решение - от кога е разведен, колко издръжка плаща, кои са определените дни за виждане.  Но дори и това не изключва след време да реши да се върне при бившата уж заради детето. Както и момата да се ангажира да слугува на хлапето му в дните, които трябва да е при баща си.
Повтарям се от личен опит на найната възраст - не е добра партия дори и само за секс разведен с дете. Ако последното го нямаше - бива, но съществува.

Представям си как човекът казва "искам да се будя до теб" и в отговор получава "искам съдебно решение, че си разведен, и документ за издръжка".
Какво би станало, ако той прочете как му обсъждате "ремаркето" и че щом има дете, значи дори за секс не става? А може би и ще прочете? Аз недоумявам защо не се досеща как гледат на него, дори да не е чел...и продължава да се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт