Възможно ли е да я мотае?

• 5 474
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
Те не са правили секс. Ходила е в тях веднъж, да пренасят с брат му някакви неща. И е сигурна, че не живее жена там или явно добре ще да си е скрила нещата.

# 31
Ахаааа ясно. Значи "сладките приказки" ще продължат докато го направят.
Ама пак странно как се връзва на подобни "оххх искам да се будя до теб" преди още да е консумирана връзката Joy означава, че е лигав женкар дето го играе сваляч на думи, а тия са особено смешни и противни. Демек, мотае я, да, и ще продължи докато й паднат гащите.

# 32
  • СИ

Е не е ли ходила у тях няколко пъти поне за два месеца? Къде се таковат?
Вече ако я води по някакви хотели или иска само той да ходи у тях... е ясна работата.

Как къде се таковат? В квартирата на колежката, естествено. Що да се набутва по хотели? После може и нещо да му сготви или кафе да пият. Паднал си е на оная работа човека, както се казва.       Smile

# 33
А добре де, що не допускате, че може наистина да се е влюбил? На базата на какво направихте тия заключения? На тва, че е разведен, че и говори за любов и сериозни отношения или че не я е изклатил до момента? Поне аз не видях нещо друго, което да го прави играч.

# 34
Е как може да си влюбен в някой, с когото не си правил секс Rolling Eyes та тя може да е дърво или на него да се окаже малък... Не знам, за мен не е възможно да е "влюбен", а само си приказва, за да се стигне до таковането. И после рязко ше му се изпари влюбеността.

# 35
  • СИ
Е как може да си влюбен в някой, с когото не си правил секс Rolling Eyes та тя може да е дърво или на него да се окаже малък... Не знам, за мен не е възможно да е "влюбен", а само си приказва, за да се стигне до таковането. И после рязко ше му се изпари влюбеността.

Това, че не са правили секс са го спестили отначало. Както и предполагах, грозна е или дебела и няма други оферти. И сега се чуди, дали ако му пусне няма да остане прекарана. Няма как нормално младо момиче на 23-24 години да опре до 10 години по-голям, че и с дете. Пробва се човека, нормално. Що да не забърше нещо по-младо, ако поддава?

# 36
Няма лошо, разбира се.
Авторката пита дали я мотае. Отговарям, че я мотае. Тя вече да си преценява дали иска да бъде омотана или не.

# 37
Мале, мале 😃
По-добре да приключи темата, не знам как определяте някой дали е грозен, дебел, сакат и т.н.т.
Какво означава щом е стигнала до там да се занимава с някакъв 10 години по голям и с ремарке, то и аз съм имала приятел с 8 години по голям, без ремарке и какво от това? Пак не ставаше като човек. Историята познава най-различни случки.

# 38

Тая дето все пиша за нея и не мога да в забравя 100 години, не съм правил секс с нея, и според тебе какво?

Авторке, недей слуша тъпотии и свободни съчинения, тая работа стана като онази - " могат ли мъж и жена да се оправят на площада? - Не могат щото всеки дето мине ще даде акъл и нищо няма да стане накрая"

# 39
Щото си влюбен във фантазията за нея, а не в нея.

# 40
  • София
Да му пусне и да гледа какво ще стане. Какво толкова?

# 41
Щото си влюбен във фантазията за нея, а не в нея.
Ква фантазия бе, най- добрата ми приятелка, нея ако не я познавам, та кой друг.

# 42
Е два месеца как не намериха време да се обичат? Точно си лекува самотата с колежката и нищо друго. Ако беше свободен или по-точно освободен от бившата и развода, поне щеше да е разгонен.. Зрели хора да се държат като девствени тинейджъри не ми звучи обещаващо.

# 43
Не са спали веднъж заедно, но искал да се събужда до нея...
Вече така ли се казва, ако искаш да излупаш някоя колежка.
Жените като че ли имат някакъв период между 20 и 25 години, в който кълват на всичко - червеи, царевица, грах, боб, гола кука, крив гвоздей...
Кьор кефал ейдж.

# 44
Ма не знам, не ги разбирам тия работи, както писах. Хубаво, виждат се, омайват се, ами да се пуснат малко във вихъра на... танца. Да се види стават ли, не стават ли и тогава да му мисли тази приятелка. Ако го харесва. Ако не го харесва - не губи гураж, идва нов тираж.

Общи условия

Активация на акаунт