Мъжа ми и сестра му.

• 11 713
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
Започвам да се замислям просто да се изнеса, и да ги оставя да си живеят двамата, щастливо.
Вие какво бихте ме посъветвали?
Същото.

# 16
Не знам какво има между  мъжа ти и сестра му, но с тебе се държи безобразно.   Освен това явно са големи пердета, така открито да си ходят по леглата това  не е прието между възрастни хора. Обич и привързаност да,  такова натрапчиво предпочитание, не.

# 17
  • Варна
Знам, че не е лесно, но пробвай да оставиш настрани сестрата и погледни трезво вашите отношения, между двама ви. Там има сериозни проблеми, сестрата е само добавка. Търсиш проблемът в нея, а той е в мъжа ти. Аз лично, при така разказана история, съм силно скептична за някакво бъдеще на двама ви.

# 18
Бягай, колкото се може по-далече с детето си. По нито един критерий не е нормално. И както са предположили и другите, най-вероятно връзката е инцестна.

# 19
  • София
Това не може да е истина.
Ако е, значи авторката има сериозни ментални проблеми.
Да, да, авторката.
Защото да седиш при подобен мъж не говори за психично здраве.
1во: Независимо от сестра/брат/стринка/учинайка..., ако партньорът ми се държи така с мен ще престане да ми е партньор. А с другата добавка...

# 20
Дори и конкретно тази тема да е пързалка с всичките й детайли, аз лично познавах навремето мъж с ей такива нездрави отношения със сестра му. Имаше мераци към мене, обясних му, че няма как да ни се получат нещата и че ако иска да има здрава връзка с друга жена, трябва първо да си преосмисли отношенията със сестра си. Мисля, че се обиди - как съм могла да си мисля така. Не знам какво се случва с живота му, не поддържаме връзка от години.

Мисълта ми е, че не е съвсем невероятно, та като нищо може и да не е пързалка. Авторката - махай се оттам. Това е нездрава среда (дори и само заради скандалите помежду ви, и дори и ако не броим сестрата). Да си се гледат двамцата. Не се принасяй в жертва на една болна връзка.

# 21
Според мен са имали интимни отношения, а даже и сега имат. Бих се уплашила за детето си. Да не ми го вземат. Това дете на колко години е? А я си представете, че гледат н авторката като на донор, да им роди детенце и в един момент решат, че е излишна. То всъщност е очевидно, че е излишна.. направао скндално грозна и гнусна история. Не бих стояла в такива отношения. Самото държане на мъжа към жена му е кофти, а бонуса със сестрата минава всякакви граници. Аз вярвам, че може да е истинска история. Щом има педофили, които посягат на собствените си деца, какво остава за брат и сестра. Ментално болни хора бол.

# 22
Няколко въпроса:
1. Женени ли сте, имате ли брак?
2. Колко години се развива драмата?
3. По кое време в този период се появи детето ви?
4. Ти защо трая досега и защо роди дете от такъв мъж?
5. Тези брат и сестра родители нямат ли и къде са те в картинката? А отношението на другата сестра?
И още мога да питам, ама няма смисъл.
Къде заваля първият сняг?

# 23
  • Бургас
И кое налага съжителството със сестрата, не можах да разбера?

# 24
  • Terra incognita
Предполагам, че темата е фейк, обаче....
Прочетох историята от Бабри и ми се догади 🤢

# 25
От кога сестрата живее с вас?
Познавам братя и сестри с много близки отношения, но това със спането в едно легло го чувам за пръв път.

# 26
Помня една подобна тема тук във форума - сестрата се разхожда топлес пред брат си и няма търпение приятелката му да замине някъде, та да се гушкат двамата на едно легло🤦‍♀️ И на мен ми прилича на инцест, което както се досещаш, са много болни и сбъркани отношения. За отношението му/им към теб дори не говоря, то още това е достатъчно да теглиш чертата. Сякаш просто са си намерили сурогатна майка да им роди дете, защото те двамата няма как (е, има, но такива деца са с увреждания обикновено).

# 27
От кога сестрата живее с вас?
Познавам братя и сестри с много близки отношения, но това със спането в едно легло го чувам за пръв път.

И аз. Даже имах едно гадже в студентските години, което много се възхищаваше на сестра си, в смисъл от външността и. Тя верно хубавичка беше, само с малко тъмничко над горната устна, но понеже беше малка, на 18-19 явно още не си го е махала. Иначе много хубава фигура. Даже странни за брат коментари съм чувала, примерно как малката била по бански, докато леели плоча на вилата и  като се изправила всички работници затаили дъх. Косата и колко била хубава, а пък бюста и бил точно какъвто трябва, някак така настрани, та се виждал като е с гръб.(???). Тогава не ми е правило впечатление, то беше ясно, че си я обича, цялото семейство я глезунчеха и приятелите на въпросният момък също я харесваха, на Осми декември сме я водили с нас и т. н.. Тя се ожени много рано, след като завърши училище за един приятел на брат си с поне десет години разлика, родиха си дете и доколкото знам са си още близки семейно, но ние се разделихме много бързо по несвързани със сестрата причини, тоест аз срещнах друг.

Мисълта ми беше, че има братя, дето много си харесват сестрите, гордеят се с тях, защитават ги, излизат с тях, имат обща компания, вероятно и на едно легло биха спали, ако няма друго и са примерно в някакви полеви условия, но такова чудо, което описва авторката ми изглежда различно.

# 28
Значи, ако някой започне да ви обяснява за гърдите на сестра си, и как били точно както трябва... бягайте. Веднага.

# 29
1. Не бих живяла с мъж, когото подозирам, че прави секс със сестра си.
2. Не бих живяла с мъж, който демонстрира натрапчиво близки отношения  с друг, а мен ме тормози, обижда и демонстративно ме игнорира.
3. Бих била много внимателна на кого от тези  хора оставям детето си, на фона на психарски сексуални отношения..
4. Бих се замислила, как мога да получа доказателство за евентуални секс отношения в контекста на бъдещи контакти на детето с бащата и родата му.

Общи условия

Активация на акаунт