Мъжа ми и сестра му.

• 11 710
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Не се бях замислила върху варианта да им трябва сурогатна майка. А е реално.  Както каза една потребителка по-горе щом има педофили, които не виждат нищо ненормално,  защо да няма и брат и сестра, които да смятат, че тези отношения са наред. И понеже все пак знаят, че
едно такова дете може да е с увреждания да са си намерили вариант.
Пак казвам, аз само с мъж, който ме обижда и крещи не бих била, пък какво остава за другото... бррррр....

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 12:56 от Светулчица

# 31
  • СИ

... Пак казвам, аз само с мъж, който ме обижда и крещи не бих била, пък какво остава за другото... бррррр....

Така де. И все остава да се чудим, как се събират такива? Той я обиждал, псувал, викал... Пък тя си стои хленчи по форумите. Наистина ли има толкова тъпи жени?

# 32
Авторке,
Приемаме, че си била влюбена, загубена и заспала, когато сте заживяли заедно и си родила детето, но вземи да се събудиш и си отвори широко очите. Остави сестра му. Виж отношението му към теб сега - обиди, скандали. Този мъж не те иска в живота си. Помисли си, какво ще правиш оттук нататък.

# 33
  • Mediterraneo
Ако темата не е пързалка, може да спечели приз за гнусна история. И за най- т*п потребител на месеца. Ще гледаш ти подобно нещо, ще търпиш и ще продължаваш да си задаваш въпрси. Раждаш дете, при все че знаеш как стоят нещата. Ами, да, и двата приза са за тук!

# 34
  • ...на безопасно
Авторката да се задейства за по горното предложение.
Да събере факти и доказателства за гнусотията, че може да й потрябват в съда.
Аз също не мога да възприема как се живее в такава къща ...Какво има да му се чудиш на тоя мъШшшшш? Че и да страдаш?
Нямаш място там! Мобилизирай се...скрити камери ли ще слагаш, но ти трябва доказателство за връзката им.
И ...се спасявай...

# 35
Изнасяне от това място и частен детектив за доказателства за инцестната връзка, за да не даваш детето на бащата.

# 36
Ще повърна от тия гнусни пързалки, не знам как ги измисляте!

Барби, тва ако е истина… блякс!

# 37
Да трудно се доказва такова нещо наистина ще трябва дедектив.

# 38
  • Най-красивата страна
Не,не е нормално .Извратено звучи даже.
Ти защо стоиш там?
Защо търпиш лошо отношение ,обиди и пренебрежение?
Как ще отглеждаш дете в такава среда?
Бягай..

# 39
А майка/баща нямат ли? Незнам. Ако дойде при мен снаха/зет с подобни твърдения и се убедя, че е реалност ще им тегля ножа и на двамата, без майтап. Съгласна съм с гейове/леcбийки, ама брат и сестра ще ги приключа.

# 40
По каква причина женен мъж с дете живее и със сестра си? Не мога да си представя да се натреса да живея при брат ми и семейството му. Въобще не би ми било ок. Тази сестра някога имала ли е приятел?
В този дом са двама срещу един. Аз в подобна ситуация директно бих поставила ултиматум, сестрата изчезва или всичко приключва. Брак имате ли, жилището на кой е?

# 41
Авторката май ни пусна фитила и изчезна Simple Smile

# 42
А тролчето чете сега като гост или от друг профил и хихика...

# 43
Залага скритите камери да ги хване на калъп

# 44
  • СИ
Авторката май ни пусна фитила и изчезна Simple Smile

При пързалките е така.          Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт