Отговори
# 480
Здравейте, момичета!

Едно закъсняло кафе и от мен, поднесено с усмивка и пожелание за неповторим неделен ден!
Забравете умората и скуката, наслаждавайте се на всеки момент, мечтайте и дерзайте!

Hülya Koçyiğit беше домакин на актьора Tolgahan Sayışman тази седмица в предаването „Film-like Lives“, излъчвано на екраните на TRT-2 всяка неделя.

"... Не искам да се откажа от актьорството"

Вижте на каква информация попаднах

На 12 януари в Румъния започна излъчването на римейк на популярния турски сериал Asla Vazgeçmem, римейк на популярния турски сериал. Сериалът се излъчва по румънския телевизионен канал Antena 1. Продукция на Dream Film Production.

И дума няма за сравнение с нашите

Не съм изненадана, че сериалът "Asla Vazgeçmem" продължава да вълнува милиони зрители по света. Факт е, че румънският римейк не може да се сравни с оригинала, но определено съм поласкана.
    И да не забравя:
15 януари – Световен ден на снега

# 481
Ето, ако някой иска да гледа 4 епизод на Барбаросите с автоматичен превод с бг.суб.

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 4. Bölüm (включете си суб. долу вдясно)

# 482

Heart Eyes Да не забравим голямата красавица
дано някой ден не се забули и тя
Joy

# 483
Ново от сторито на Толга - дневният режим на маминия работохолик:

Скрит текст:
     И отново снимката с Hülya Koçyiğit:

Арабските фенове изглежда са усетили, че ми е домъчняло за албанката, Stuck Out Tongue Winking Eye та пуснали тази фотка. Не бях я виждала, а може и да не си я спомням, но я пускам, защото снимката ми хареса.

# 484
Толгахан за началото на кариерата си в предаването „Животът е като във филм“

Толгахан Саййшман, който даде интервю за предаването „Животът е като във филм“, говори за началото на кариерата си. Както призна актьорът, беше много трудно да се премести от моделния бизнес в сериала. Никой не искаше да дава работа, всички искаха професионални театрални актьори. Сега всичко се промени, сегашното поколение веднага се опитва в главната роля. И тогава беше голям успех, ако ти дадат роля. Първо това табу върху актьора-модел беше разрушено от Кенан Имирзалиоглу, след това от Къванч Татлъту. И двамата бяха много успешни. След това се присъединиха още няколко души, включително самият Толгахан. Той също така заяви, че въпреки факта, че производството не е абсолютен приоритет. Толгахан ще продължи актьорската си кариера.

# 485

Heart Eyes

Скрит текст:

снежна магия..

Nature Snowflake Nature Snowflake

# 486
Добро утро, момичета!

„Трагедията в живота не се крие в това, че не сте постигнали целта си.
Трагедията се състои в това да нямате цел, която да постигнете.“
– Бенджамин Мейс

# 487
Здравейте, момичета!

Добро утро в понеделник и успешна седмица!
Да е благословена и щастлива за всички нас!
Спорен и усмихнат понеделник, много здраве и късмет!

# 488
Здравейте!

16 януари - Световен ден на "Бийтълс"

# 489

Още малко откровения от интервюто с Hülya Koçyiğit:

Толгахан Сайъшман говори за тази аналогия за първи път! „Майка ми се молеше „Иска ми се синът ми да е като него“

Tolgahan Sayışman беше гост в програмата на Hülya Koçyiğit, „Живот като на филм“. Говорейки известно време за приликата му с Тарък Акан, Толгахан Сайъшман каза: „Майка ми обожаваше Тарък Акан. Когато беше бременна, тя се молеше „Иска ми се синът ми да е като него“, когато гледаше филмите му. Щастлив съм, ако играя като него."
Hülya Koçyiğit, една от живите легенди на турското кино, беше домакин на актьора Tolgahan Sayışman тази седмица в предаването „Живот като филми“, излъчвано по TRT2. Имайки образцов брак с Алмеда Абази, Толгахан Сайъшман започва да бъде известен като „новия Тарък Акан от 2000-та“ след филма 'Aşk Geliyorum Demez' – „Игра на чувства”.

Толгахан Сайъшман говори за тази аналогия. Успешният актьор каза: „Майка ми обожаваше Тарък Акан. Когато беше бременна, тя се молеше „Иска ми се синът ми да е като него“, когато гледаше филмите му. „Всички те имат своето място в мен.” - каза той.

Тарък Акан

# 490

Не го знам този Акан, но Толга е къде, къде по-красив

# 491

Днес не съм пускала нищо от Хайредин и "пръстчетата ме засърбяха".
     Не мога да не го похваля.
     Пират та дрънка - няма хладно оръжие или револвер, с който да не може да борави. Реже глави на неверниците на поразия.

А погледите, пълни с признателност и все още неосъзната любов към Луна стават все по-горещи.

# 492
Очаквах, че  Еми ще свали качествено сториса на Амине, а дотогава качвам снимката на нашата красавица с надписите.

# 493
Добро утро, момичета!

Пожелавам ви с първата глътка от кафето да се превърне денят ви в успешен!

# 494
Здравейте, момичета!

Най- хубавите неща, онези които ти носят истинско щастие, идват на пръсти, безшумно и търпеливо чакат да ги забележиш!

Нека новия ден да изпълни живота ни само с положителни емоции!
Бъдете усмихнати и щастливи!
Ползотворен ден!

Аз докато сколасам да се настаня пред компютъра, вие сте пуснали новата снимка на Амине. Постнах я и аз, че нашата красавица толкова рядко ни радва с нови фотки.
    И Суде в новото й превъплъщение:

Общи условия

Активация на акаунт