Отговори
# 75
Честита Женска Коледа!
И какво стана, днес само жени и ергени ли трябва да редим.

Дааа, Цеце, днес ергените ще са на преден план, ама аз ще наруша традицията.
     Не може да си пренебрегна Толгахан.

# 76

Малее, това Толгахан ли е, не мога да го позная....много е готин тук и сигурно е бил ерген
Визия трепач

# 77
Джаки , визията е трепач , не е сингъл тука .

Софи , песни за берекет ти ще пееш аз съм на друга вълна .  Моя ерген не го давам не нужно да си търси мацка той си има мен. 
Сервирам  коктейла и Наздраве !  

Албанката и шаманката  и рима се получи ко изкарат такъв глас и хитове ще ги призная .  
https://www.youtube.com/watch?v=MpCDVLF-SA8&t=1s
 коледно настроение Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:18 от femmi2

# 78

Малее, това Толгахан ли е, не мога да го позная....много е готин тук и сигурно е бил ерген
Визия трепач
    Джаки, не е ерген на тази снимка маминият, а семеен мъж с 1 дете.
     Винаги ме е изненадвал Толга с умението си на снимките в реала да изглежда много по-млад и винаги да е прекрасен.
     А с фотосесиите ме изумява - може да изглежда и на 50 год., въпреки че фотките са правени преди десетина години.

Феми, къде се изгуби?!
     Добре, че пристигаш с кактейла и музикален поздрав, щях да те наказвам за отсъствието.
     Ето го и твоят ерген:

# 79

Sunglasses Влюбения съпруг не можах да го намеря сингъл
затова да се чукнем с Кенан
Joy

Joy ФЕМИ* чакай ти песни да пеем
ще се оглеждам за красавци,
Чаго е само твой ама по Коледа стават чудеса..
внимавай да не се появи нЕкоя Баба Коледарица*
Joy People Santa

# 80
Известният футболист Месут Йозил стана партньор и посланик на марката на компания за бижута, основана в Германия през 2011 г. В последната реклама Месут се появи пред камерата със съпругата си Амине Гюлше, която участва в разработването на новата колекция на марката.

# 81
Здравейте, момичета!

Дарявайте усмивки, бъдете слънце в очите на другите и носете светлината със себе си!
И не забравяйте, че най-добрият начин да започнеш деня е, събуждайки се сутрин да си помислиш колко е хубаво да донесеш радост поне на един човек днес…

С пожелание тази седмица да ви донесе това, което предната е пропуснала в бързината!
Позитивна, усмихната и успешна нова седмица!

# 82
Здравейте!

5 декември - Международен ден на доброволеца

# 83
Добро утро, момичета!

Добро утро в първият ден от седмицата.
Пожелавам ви 7 прекрасни дни
изпълнени с незабравими сюблимни моменти
и малки сладки приключения!

# 84
5 декември - Международен ден на доброволеца

Днес отбелязваме Международния ден на доброволеца. За първи път той се чества през 1985 г. по инициатива на ООН, когато световната организация приканва правителствата и неправителствените организации от всички страни да изкажат уважението и благодарността си към доброволците и да дадат по-голяма гласност на дейността им.
На този ден обществото отдава почит към хората, които с безвъзмезден труд помагат за подобряването на живота на уязвимите и нуждаещите се от помощ.
Безвъзмездната помощ е една от основите на цивилизацията. Тя е акт на даряване на знание, умение, ресурс от всякакви хора към хора в неравностойно положение, животни, различни каузи. Това е акт на човещина, който не търси отплата, защото е основана на един-единствен принцип - даряването носи щастие.

# 85
Къванч и съпругата му Башак даряват 100 000 турски лири на месец в помощ на уличните животни.
Съпрузите, известни с любовта си към животните, помагат на бездомните животни при всяка възможност. Двойката дарява около 100 000 лири месечно на приюти и бездомни животни в Истанбул.

Да допълня и фондацията на Джан "Can Yaman For Children".
Хора с големи сърца

С украинските деца

# 86
Ами, аз като фен и на Ебру да сложа и част от нейното доброволчество

Участва в благотворителна инициатива за осигуряване на подслон и храна на бездомни животни.

Ежемесечни дарения в помощ на студенти с финансови затруднения.
Подпомага селските училища и стана посланик на доброволческа помощ.

# 87

Винаги съм аплодирала доброволческата дейност на хората, без значение дали са известни личности, или най-обикновени люде. Затова не мога да подмина и Месут Йозил. Да, дразни ме неговото желание да се изтъква и да тика Амине на заден план, без дори да я покани за една обща снимка, но все пак те са семейство и не мога да не ги отразя.

Месут Йозил с мащабна благотворителна акция

25 дек 2019
Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил е финансирал 219 животоспасяващи операции на деца по целия свят. 31-годишният футболист не смята да спира дотук и ще продължи с благотворителната дейност и през новата година.
"219 операции вече са извършени, но предстоят още много. Както със съпругата ми обявихме по време на сватбата ни през юни 2019-а, ще покрием разходите на още 1000 животоспасяващи операции на деца по целия свят. Благодаря на всеки гост на сватбата ни, фен или последовател, които дариха за този проект и специални благодарности на изключителните медицински екипи, които участват. Това е само началото! Гледаме към 2020 година и да помогнем на стотици други деца в нужда", написа Йозил в социалните мрежи.

# 88
Много тихо тая вечер в темата....къде се скрихте бе, хора?

Я, да взема да ви пусна една тренировка на Джано, днес ни е разглезил с видео

IG canyaman: Ежедневието в Будапеща

https://www.instagram.com/p/ClyemaFg0lf/

# 89
От сета на "Барбарос Хайредин":

И нашата Илайда Алишан - Неслихан от "Шампион"   с награда от Pantene Altın Kelebek.

АКТЬОР В НАЙ-ДОБРИЯ РОМАНТИЧЕН КОМЕДИЕН СЕРИАЛ – İLAYDA ALİŞAN / SEVERSİN (КАНАЛ D)

Общи условия

Активация на акаунт