Отговори
# 90
Сега да се чукнем с по чаша за хубавите новини, а на промото на Хайредин ще напълним и бъчвите.

# 91
    И нашата Илайда Алишан - Неслихан от "Шампион"   с награда от Pantene Altın Kelebek.

АКТЬОР В НАЙ-ДОБРИЯ РОМАНТИЧЕН КОМЕДИЕН СЕРИАЛ – İLAYDA ALİŞAN / SEVERSİN (КАНАЛ D)

Честито на Илайда!

И тия награди ги опорочиха, много известни артисти ги бойкотираха, заради присъждането по шуробаджанащина. Аз толкова празна зала не бях виждала на "Пеперудите". Щом и тия награди опорочиха...какво да говорим.

Скрит текст:
🌠В отговор на наградите "Златна пеперуда", популярният критик на турските сериали Мурат Сонер организира церемония по награждаването на аналога на антинаградата "Златна малинка" - "Златен Менемен". Победителите бяха определени и от гласовете на зрителите на канала, който има 2,8 милиона абонати.
👉Най-абсурдният сериал за годината: Да скрием майка си
👉 Най-абсурдният дигитален сериал на годината: Между света и мен
 👉 Най-абсурдната сцена на годината: Скриваме майка си (сцена с ядене на суши)
👉 Най-абсурдната сцена на годината в дигитален сериал: Бягство (сцената на възкресението на терорист, който лежи в кладенец 3 дни)  
👉 Най-лошият сериал на годината: Рибарче
👉 Най-лошата сцена на годината:  Рибарче(сцена в банята с голо момиче, което се разглежда)
👉 Най-лошият дигитален сериал на годината: Между света и мен
👉 Най-лошата сцена от цифров сериал на годината: Между света и мен (сцена с мастурбация)  
👉 Най-лошият актьор на годината: Akın Akınozu
👉 Най-лоша актриса на годината: Демет Оздемир (Любовни тактики)

# 92
Здравейте, момичета!

Добро утро на Никулден!

С пожелание Свети Николай, докато из морето плава,
да ви закриля и много здраве да ви дава!

Свети Николай е покровител на търговците, затова ви пожелавам и успешен бизнес с много пари и сделки, доволни клиенти и най-важното: бъдете удовлетворени от всичко, което постигате с честен труд и усилия!

Честит празник! Честито и на всички именици!

# 93

Heart

Скрит текст:

Kiss

# 94
Добро утро, момичета!

Честит празник на всички именяци!

# 95
Здравейте!

Честит Никулден!
Честит Имен Ден на всички именници, на рибарите, банкерите, търговците!

Според народните вярвания, когато шестимата братя светци си разделяли света, на Николай се паднали всичките води. Отредено му било по вода да ходи, кораби да води, по морета ветрове да спира. Затова в този ден лодките и корабите не плават в открито море.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 12:26 от cvetansk

# 96

Да подредя още веднъж нашите красиви рибарчета, че после и около скарата трябва да се позавъртим.

# 97
Еми, аз ще украся, а ти слагай скарата.

# 98

МОМИЧЕТА*
 да ви е весело, хубаво и празнично днес,
хапнете рибка с красавците, почерпете се
 и приберете костите и люспите
за спомен  че друго няма да ни огрее,
аз ще се включа по-късно довечера,
да сте оставили нещо и за мен,
Наздраве за празника!
Animal Blowfish Wine Glass Yum

# 99
Здравейте и Честит празник на всички с хубаво настроение и Наздраве. Wine Glass Благодаря за красотите, които споделяте.Heart Eyes
Софи:cherry_blossom:
С това ли ще се утешаваме заради любовта ни с кости и люспи JoyAnimal Fish
Ох, смешно ми е ама си е така. Знае ли човек кога ще му се усмихне късмета. Щом го искаме силно някой ден ще се докоснем до нашите любимци.Hands Pray Те са си земни не са се възгордяли затова си ги обичаме още повече:heart:
Нищо не се чува за продажбите на виното.
Дали го има вече някъде от нерде да го поръчаме за подарък да усетим от вкуса.Heart Eyes Само да го намеря и ще си пазя бутилката като златна.
Софи , специално за теб джентълмена е приготвил риба на скара и вино. Внимавайте след това какви ще ги вършите до стената.Nature Fire

След малко ще си опитам от пълнения шаран вкъщи майка е майсторка на това.Yum

За критиката и златните малинки на Мурат Сонер в Общата тема у форума има интересни постове за него. Известен и уважаван в Турция е.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 16:14 от femmi2

# 100
Слагаме скарата....има и за не обичащите риба!
За всеки по вкуса му.

От вас виното Wine Glass

# 101
С голямо закъснение, но стигнах и до скарата. И докато я "припаля" Джаки ме изпревари, ама аз нищо няма да трия.
     Наздраве и да ви е сладко!
     Не забравяйте да сложите люспа от шарана в портмонето си, за да е пълно с парички през цялата година!

# 102
А от мен малко музика

# 103
С голямо закъснение, но стигнах и до скарата. И докато я "припаля" Джаки ме изпревари, ама аз нищо няма да трия.
     Наздраве и да ви е сладко!
     Не забравяйте да сложите люспа от шарана в портмонето си, за да е пълно с парички през цялата година!

Как ще триеш бе Еми, както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече"
На нас никога не ни е в повече
Аз си взимам от Чачо, защото не обичам риба

# 104
И да не си помислите, че съм забравила за коледните желания

Общи условия

Активация на акаунт