Отговори
# 435

Още малко Хайредин, та да ни държи в напрежение до петък. А после с удоволствие ще "разпускам" с Ийт Козан или Джихан, може и с Кенан.

# 436

Sleeping МОМИЧЕТА* Благодаря ви за всичко,
щастлива съм, че ви има и ви намерих във виртуала!
Kissing Heart

# 437
Софи 🍷 аз благодаря че си има и на любимците също. Радост за окото.

Софи няма да повярваш
Бомба гиби от Бирсенката. Моля се е вярно. Ще вдигнем такъв купон ако сме се отървали от пиявицата. Сърцето ми се разлопа. 
Не знам как е разбрала, тя си има информатори Чаатай и Дуйгу се разделиха след 6 годишна връзка.
Отношенията им се влошиха  и решиха да сложат край. Чаатай в момента почива с приятели.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 20:02 от femmi2

# 438

Flowers Tulip ФЕМИ* не знам кое божество е чул молбите
 и заклинанията ти
но трябва да благодариш на Бирсен за инфото
и ЦЕЦЕ* да пълни буретата с елексира
Joy

# 439
Здравейте, момичета!

Докато не е свършил деня и аз да ви БЛАГОДАРЯ, че ви има.

Феми, също така се твърди, че снощи Чаатай е видян с актрисата Илкин Тюфекчи(не я знам коя е) в един от нощните клубове.

# 440
Джаки , върти се и това не вярвам да е нова любов ко изобщо има нещо вярно. Приписваха му сватби всяко лято Казанова се уплаши от оковите.  Не мога да повярвам, че се отървахме от пиявицата.
С Фема никой не може да се мери. Опазихме го.
Тая новата е много зле. Гльоджава. Ако ми сервира такава ще го удуша Imp Не знам дали искам да се връща при бившата:joy:
Внимавай какво си пожелаваш. Исках Казанова с интриги и да  не е скука ,тази актриса ми е ту мач. Не съм я гледала никъде.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 22:39 от femmi2

# 441
Хайде момичета, излезе 2 фрагман на Хайредин

# 442

Heart Eyes

Heart Eyes

Kissing Heart Страхотни

# 443
Здравейте, момичета!

Ще ви съобщя две страхотни новини: - утре е петък, а денят след това е събота.
Весел четвъртък!
Бъдете здрави и щастливи!

Хайде момичета, излезе 2 фрагман на Хайредин

Джаки, благодаря за фрагмента. Чакам с нетърпение новия епизод. А до излъчването му малко гифки от миналите епизоди.

# 444
Здравейте!

Животът е прекрасен, когато си щастлив, но е много по-хубаво, когато другите са щастливи благодарение на теб.

Днес няма чествания на световни дни. Но пък да споделя на какво попаднах като се разхождах по каналите. Започнали са да повтарят "Отнесени от вихъра", този с Кларк Гейбриъл.

# 445
Здравейте, момичета!

Ще успее ли Барбарос Хайредин да пробие капана, поставен от испанския крал Карл V срещу Османската империя?

# 446
Мацки, почерпка за поредната бомба гиби . Раздялата и изневярата на годината. Много добре започва.  

Казанова се вихрииии. Мечтаех си го в реала не вярвах че е способен да  кръшне. Илкина  не е по хубава от Дудето ще я търсим нея Joy като е прекратила връзката още по - добре. Прав и път. Няма доказателство с интимните пози ако е вярно. Дуда е откачила там ли е била на вестника ли вярва толкова ли е глупава? Кой е този източник ?? Ако е вярно не е постъпил хубаво, но човешко е. Той е неустоим мъж. Вече и оферти има ,като сингъл. Ако му е самотно през дългите нощи ще се жертваме дори да ни остави после.

Източник потвърди, че причината за раздялата на Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшин след 5-годишна връзка е, че звездата се появи в клуба с актрисата Илкинту Фекчи в много интимна ситуация. Дуйгу, която знаеше за това, реши да прекрати връзката.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 18:03 от femmi2

# 447

Феми, благодаря за почерпката, но аз сякаш не смея да се зарадвам. Много шум се вдигна около тази раздяла, та чак и изневяра приписаха на Чачо.
     Нещо всичко ми е много съмнително и ми намирисва на черен PR. Предстои премиерата на "Терзи", за "Джентълмен" също доста се говори, а отсъствието на Чачо изнерви феновете. Дали с този ход не се опитват да повдигнат духа ни и да ни накарат да таим напразни надежди?!
      Охх, дано не съм права и най-после да видя Чачо неангажиран, усмихнат и доволен.
      Седя пред компютъра и се "кахъря" за всички. Joy  (изперкала жена без работа) От Амине - нищо, свикнах с това, ама албанката ми се загуби от погледа, никаква я няма. Затъжих се за нея и изцепките й. Stuck Out Tongue Winking Eye Дали наистина не е бременна за пореден път и чака Хайрединчо да се появи, да прихване корема й и да ни съобщят "благата" вест. Ще се "пръсна" от любопитство, еййй.
     Да идва петък, че да си отговоря поне на въпроса: "Ще успее ли Барбарос Хайредин да пробие капана, поставен от испанския крал Карл V срещу Османската империя?"
     Джаки, интересни гифки си ни спретнала. Благодаря ти! Какъв ми е безстрашен и смел пирата мамин. Удоволствие е да гледам участието му в различните битки. Ако пък вземе да развърти меча и гол до кръста - цена няма да има.
    Унесена в мечти по Хайредин забравих дали съм пускала тези снимки от сета, но вие ще ме извините ако се повтарям.

# 448
Емка , верно се покри албанката ,което не е в нейн стил. За трето хамиле ме съмнява да се е навила. 

И друг път се е вдигало шум чак такъв не е. Бирсен не е писала нищо за изневяра само че злото око ги застигна като други двойки.
Аз съм в такава еуфория и  кеф. Моят вътрешен глас ми шепне да съм спокойна и това не е пиар.Как си представяте  Чачо да  се навие на такова нещо и да чете за ЛЖ и да е по страниците и устите на хората.  
Някак си не мога да повярвам дори да е заради премиерите.
Журналята обичат сензацията и за други колеги пишат подобни неща. Така се прави трафик и се чете.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:29 от femmi2

# 449
От сторито на Толга.
    За съжаление не мога да разбера защо името му е написано там. Ако е спонсор на баскетболния мач самият той никога не би се похвалил с това.

И нещо от Twitter: Хареса ми начина, по който презентират новия епизод.

Цитат
Дори да сте били потискани хиляди пъти, не бъдете жестоки нито веднъж! #BarbarosHayreddin Sultan's Edict с новия си епизод по TRT 1 в петък от 20.00 ч. ⚔️ @trt1

Общи условия

Активация на акаунт