Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 596
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 165
Хари дълги години е живял в и с кралското семейство, но до преди 2-3 години нямаше проблеми с тях. А пък и от публични си изяви по нищо не е показал, че е бил подложен на тормоз.
Само че това изобщо не е вярно, Хари отдавна говори, че КС не му понася. Мегън просто му даде причина да се бори за лично щастие.
Ето тук например: https://www.insider.com/prince-harry-wanted-to-quit-royal-life-w … -young-2021-5?amp
Лично негово признание в интервю за това как се е чувствал на 20 г.
"I was thinking, I don't want this job, I don't want to be here. I don't want to be doing this. Look what it did to my mom," Harry told the actor. "How am I ever going to settle down and have a wife and family when I know it's going to happen again? I've seen behind the curtain, I've seen the business model and seen how this whole thing works and I don't want to be part of this."
“Мислех си, че не искам тази работа, не искам да съм тук и да правя това. Вижте какво причиниха на майка ми. Как ще се задомя и ще имам семейство ако знам, че това пак ще се случи? Бил съм зад кулисите, знам как работи този бизнес модел и не искам да съм част от него”.

От интервю с Дакс Шепърд 2020.

# 166
  • Sydney
2020 не е бил на 20 години.

А защо преди това не се е махнал? Ако това е истина разбира се.

# 167
  • Deutschland/HE
А тази статия от Дир.бг: Чарлз ІІІ с таен план за принцеса Шарлот, дали е фейк?

# 168
Принцеса Катрин е ослепителна. Рокля, обувки,коса без забележки. А, бижутата-трепач! Каквото и да напиша за нея, ще е малко. Вече е готова за кралица. Такъв фурор предизвиква, където и да се появи. Прекрасно семейство!
Абсолютно.
Много обичам гифчетата - кратко, точно, ясно.

Харесва ми колко са дискретни двамата в pda

[/center]

# 169
Лондонска благотворителна организация, определена да бъде основен бенефициент на коледния призив On the Breadline на Evening Standard, получи „значително лично дарение“ от Негово Величество Краля, за да помогне на хората, борещи се с кризата с разходите за живот.

Проектът Felix, стартиран от този вестник като новосъздадена благотворителна организация в нашата кампания „Храна за Лондон“ за 2016 г. и сега най-големият дистрибутор на хранителни излишъци в столицата, влезе в партньорство с благотворителния фонд на крал Чарлз и принца на Уелс, за да помогне на хиляди на домакинства, борещи се с продоволствена несигурност.

Благотворителният фонд на принца на Уелс ще създаде начален фонд от £1 милион, който „включва значително лично дарение“ от крал Чарлз. Парите ще бъдат използвани за финансиране на проекта Феликс и за доставка на хладилници и фризери на стотици благотворителни организации в Лондон и останалата част от страната, което ще им позволи да спасяват и съхраняват повече пресни и замразени храни.

https://www.google.com/amp/s/www.standard.co.uk/news/on-the-brea … 044196.html%3famp

# 170
# 171
Браво 👏
Кой питаше за спотифай наскоро 🙃

# 172
Браво на Чалрс. Харесва ми идеята. Харесва ми и личното участие.

Какви са тези погледи Blush

# 173
  • Разпиляна във въображението

Рядко се случва, затова да го отбележим Simple Smile

# 174
Много красива сцена!

Издебнали са ги...

Огърлицата, с която е Кейт се оценява на 15млн.

# 175
Много красива сцена!

Издебнали са ги...

Огърлицата, с която е Кейт се оценява на 15млн.
Да разбирам ли,че едно Монтесито виси на врата и?

# 176
  • Някъде там
Малко  за Монако
Алберт получава поредната награда за устойчиво развитие. До преди време не знаех, че личните му  проекти в сферата на екологията, опазването на околната среда и устойчивото развитие, са толкова успешни, но миналата година пак получи награда. Тогава я обсъждахме.

Подробности
Скрит текст:
, Н.С.В. принц Алберт II получи
Германската награда за устойчиво развитие в присъствието на канцлера Олаф Шолц.
Суверенният принц посети
Дюселдорф като част от германската
Награди за устойчивост (GSA) - ежегодно събитие, на което се награждават личности и организации за тяхната ангажираност към екологията и устойчивото развитие.
След като произнесе реч в края на дневните сесии, Н.В.П. принцът се срещна с германския канцлер Олаф
Шолц по време на прием за добре дошли.
След това двамата държавни глави присъстваха на церемонията по награждаването. След речта на г-н Шолц, проф. д-р Анте
Бьотеус, германски биолог и директор на Института за полярни и морски изследвания "Алфред-Вегенер", официално връчи Германската награда за устойчиво развитие - най-важната награда в областта на устойчивото развитие.
награда за развитие, най-високото отличие на GSA, на принц Алберт.
GSA, за принц Алберт. С тази награда се оценява изключителният принос на владетеля и неговата фондация за опазването на околната среда, както и действията, извършени от Княжество Монако в полза на екологичния преход.
Тази година Tour de France, стартира в Дания, следващата ще е в Монако.
Много ми хареса палтото на Шарлийн от вчера.

Сладури. Жак постоянно бди над Габи. Много грижовен на клипчетата.

Много хубава снимка.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 16:46 от daviz

# 177
Макс и Габриела са уникално сладки.😍

# 178
Джоузеф Кенеди III (внук на Робърт Ф. Кенеди) и съпругата му на петъчните награди Earthshot.
Тотално предадоха леля им Кери Кенеди.Joy
Половината род се е изсипал на наградите, дори и братовчедите.

# 179
Появиха се и хубави снимки на роклята на Каролайн Кенеди от вчера. Оскар де ла Рента:

Много ми допадат двете с дъщеря и.

Общи условия

Активация на акаунт