Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 550
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 480
Защо са му отрязали главата?

# 481
Квак🤣🤣 По-жабешки цвят не успя ли да избере Максима? Но определено ярките цветове отиват на излъчването и темперамента й.

# 482
  • Някъде там
Защо са му отрязали главата?
За да я качат в близък план в иг.Дори в Getty има снимки само на крака, ръце и прочие.
Това е кадъра реално.

# 483
  • До сърцето...
Аз препусках през последните страници, но ако вече е публикувано, извинете ме. Ще го изтия (или модератор)

Камила на обложката на списание Good Housemag по случай юбилейния му 100 брой

Кралицата-консорт, заедно с Кейт, Принцеса Ан, Софи, принцеса Александра и Бригите, херцогинята на Глостър са герои в този специален брой, където разказват за своите каузи.
Скрит текст:

още снимки от списанието
Скрит текст:

# 484
  • София
Мъжът е бил приятел на Уилям и Кейт.
Мидълтън всяка година са там.
Починалият Хенри е съученик и един от най-близките приятели на Хари.
Тази година двамата с Уилям са написали писмо, тъй като не присъстват.

# 485
Хубави снимки са подбрали и интересни неща разказват.
Аз препусках през последните страници, но ако вече е публикувано, извинете ме. Ще го изтия (или модератор)

Камила на обложката на списание Good Housemag по случай юбилейния му 100 брой

Кралицата-консорт, заедно с Кейт, Принцеса Ан, Софи, принцеса Александра и Бригите, херцогинята на Глостър са герои в този специален брой, където разказват за своите каузи.
Скрит текст:

още снимки от списанието
Скрит текст:

# 486
  • Разпиляна във въображението
"Мисля, че за толкова много хора в семейството, особено очевидно за мъжете, може да има изкушение или желание да се оженят за някой, който би паснал на калъпа, за разлика от някой, с когото може би сте предопределени да бъдете", каза Хари.

"Разликата между вземането на решения с главата или сърцето си", продължи принц Хари, мислейки за майка си принцеса Даяна. "И майка ми със сигурност взе повечето от решенията си, ако не и всичките, от сърцето си. Аз съм син на майка си."

Думите му са верни за баща му, но отнасят ли се и за брат му и Катрин? Хайде децата на Уелс са малки и надали следят тези изяви на чичо им, но не е много ок.

# 487
Мъжът е бил приятел на Уилям и Кейт.
Мидълтън всяка година са там.
Починалият Хенри е съученик и един от най-близките приятели на Хари.
Тази година двамата с Уилям са написали писмо, тъй като не присъстват.
Хенри фон Страубензи е близък приятел на Хари, убит преди 18 години в катастрофа. Преди 2 години Съсeкс направиха коледно дарение на фондацията, основана в негова чест.
Скрит текст:
Това е той

# 488
Не се отнася за Уелсови. Уилям вече е разказвал за тяхната история и най-вече относно онзи период, когато са били разделени. Казвал е, че е искал да даде време на Катрин, за да разбере тя от какво се отказва (свобода, спокойствие).
Ако обичаш някого го пусни на свобода и тнт...
Слава Богу принцесата е силна и се справя с цялата помия, която я залива. Но има мъж и две семейства зад гърба си.
Романтик е принцът. Изключително разумен и чувствителен. Личи си, че са му дали най-доброто образование на книга и действия.

# 489
Още малко за Earthshot
https://earthshotprize.org/

Британският принц Уилям приключи тридневното си посещение в САЩ с гала церемония за наградите "Ъртшот" в петък вечер, на която говори с оптимистичен тон за разрешаването на световните проблеми с околната среда чрез "надежда, оптимизъм и спешни действия", съобщи Асошиейтед прес.
Принцът на Уелс почете покойния президент на САЩ Джон Кенеди. Уилям каза, че неговата награда "Ъртшот" (Earthshot Prize) е вдъхновена от прочутата реч на Кенеди за полет до Луната от 1962 г., мобилизирала страната за изпращането на астронавти до Луната. Същото чувство за размах и спешни действия са нужни и днес за защита на околната среда, каза Уилям.
Второто годишно издание на наградите "Ъртшот" предложи премии от един милион британски лири (1,2 млн. щатски долара) на всеки от победителите в петте отделни категории: защита на природата, чист въздух, обновяване на океана, елиминиране на отпадъците и климатични промени. Победителите и всичките 15 финалисти ще получат подкрепа за разширяване на проектите си, за да отговорят на глобалното търсене.
Победителите, обявени на церемония в Ем Джи Ем Мюзик хол (MGM Music Hall) в Бостън, са стартъп, основан от жени, за съоръжения за изгаряне на биомаса в Африка, британска компания за производство на биоразградими опаковки от водорасли, проект за увеличаване на добива на малки ферми в Индия, техника за превръщане на въглерода от атмосферата в скала на екип от Оман и кампания на жени за създаване на ново поколение рейнджъри в Австралия от средите на местното население."Това е най-голямата криза в живота ни и аз високо ценя това, което принц Уилям прави", каза Малек преди началото на церемонията. "Смятам, че през следващите десет години ефектът ще е значителен. Можем да повлияем на промяната по най-добрия начин чрез новаторите, които ще бъдат отличени тази вечер", каза той.

# 490
В подкаста Меган говори много за себе си, но ако слушате други подкасти - то май често се случва. Всеки епизод има тема и има гости, които говорят по темата.
За мен беше много полезен, за много неща не си бях давала сметка.

# 491
Коментарите, че Меган много говорела в подкаста произлизат от това, че масово явно не се прави разлика между интервю и подкаст.

Много ми харесва зеленото на Максито на мен и й отива.

# 492
А, да, и аз следя само подкасти с хора, които са ми интересни, точно заради историите, които разказват

Аз се сетих само, че май последната бременност на Зара той я беше обявил в подкаста първо. Ако помня правилно, де.

# 493
Нова снимка на принцесата от Ъртшот

Рания и Уилям рамо до рамо като Ъртшот counsils

Останалите

Founding partners: Aga Khan Development Network, Bezos Earth Fund, Bloomberg Philanthropies, Breakthrough Energy Foundation, Coleman Family Ventures, DP World in partnership with Dubai EXPO 2020, Eleven Eleven Foundation, Holch Povlsen Foundation, Jack Ma Foundation, Legado Para A Juventude, Marc and Lynne Benioff, Paul G. Allen Family Foundation and Rob & Melani Walton Foundation.

# 494
Днес понеже толкова много информация се поднася на ъртшот наградите, кажете и при какви условия се отпуска наградния фонд, моля. Само непроверена информация намирам.

Общи условия

Активация на акаунт