Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 539
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 555
  • Sydney
Честно казано на мен София ми харесва, ето още:
https://www.instagram.com/p/CmASXf6vuMi/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Другите шведски дами не.

Ето я роклята на Шарлийн, добре е:
https://www.instagram.com/p/CmAOiuKBi2u/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

За рейтинга в IMDb няма да кажа нищо, защото ще ме изтрият.
В австралийския Нетфликс ги няма в топ 10, което не ме очудва.

# 556
Май са го лепили даже Албер 😐

# 557
  • в сърцето на един мъж...
Снощи докато довършвах последните епизоди на Даунтън Аби, даваха снимки от един изключително красив замък. Оказа се, че е на 12ят Херцог на Нортъмбърланд, чиято дъщеря е женена за кръстника на Шарлот. Такава красота, останаха ми очите в него. Замъкът има 150 стаи, пълни с изящни произведения на изкуството. Семейството има богата история, за последните 1000 години, бароните, ърловете и херцозите на Нортъмбърланд са възставали срещу монархията, били са се срещу шотландците и също така са били чести гости на Короната в кулата на Тауър Simple Smile

Тук могат да се видят още снимки от самият замък

Шестият ърл е бил тайно сгоден за Ан Болейн, преди тя да стане съпруга на Хенри VIII. Естествено следващите двама след това не са имали особено щастлива съдба. Херцозите обитават вторият по големина частен имот след Уиндзор. Също така замъкът предлага уроци по летене с метла, в чест на филмите на Хари Потър - там Хари взема своя първи урок Simple Smile
12ият херцог става носител на титлата съвсем случайно - той е втори син и не е имал никакво намерение да наследи дома, но брат му, плейбой и любител на риска, умира от предозиране. Така той наследява къщата и 350 млн паунда Simple Smile Къщата притежава забележителна колекция от произведения на изкуството между тях са картини на Търнър, Тициан, Каналето и Ван Дайк.
Херцозите смятат, че такова богатство би разглезило децата им, поради тази причина има условия за наследяване на богаството. Освен това децата им е трябвало да се научат да готвят и да работят, за да изкарват сами доходите си Simple Smile
Замъкът има разкошни градини, сред които и Отровна такава.
В опитите си да издържат замъка, там са снимани няколко филма - Blackadder, Robin Hood: Prince Of Thieves, Elizabeth, Mary Queen Of Scots, Transformers и Christmas special of Downton Abbey. Но най-много се е отразил Хари Потър и уроците по летене с метла Simple Smile
Дамите от семейството имат също така доста красиви тиари

Тук има доста интересни гифчета и снимки, както и информация за тиарите

# 558
Не съм гледала продукцията им, не знам дали е филм, документална поредица, фантастика или нещо друго. Не възнамерявам и да го гледам. От позицията на живееща в Англия можем да поспорим за дискриминацията и расизма, по принцип, не по отношение на Мегън. Затова и попитах за обосновка на мнението ти, не се заяждам, задавама елементарен въпрос.

# 559
Много харесвам Даунтън Аби. Големи красоти показват там.

# 560
  • в сърцето на един мъж...
Аз също го харесвам, някъде бях гледала кадри, но не съм ровила за информация. Но и двете имения отговарят на новите реалии и пускат естествено филмови продукции. Когато показаха Алнуик, много се впечатлих от външният вид и реших да потърся информация за него. Самият род е доста интересен като история, а и са едни от най-богатите херцози в Кралството.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 18:44 от Не се сърди, човече

# 561
# 562

Ед Шърман и принц Хари 🙂 Като близнаци са😁

# 563
Сладурковци!:kissing_heart:

# 564

Ед Шърман и принц Хари 🙂 Като близнаци са😁
Шийрън.

# 565
Този Шийрън - един червен костюм  и ботуши и  е готов ...

# 566
На днешната вечеря с нобеловите лауреати в Стокхолм и Осло:

Монакците - Луи, Мари и Камий. На Мари коремчето доста е пораснало. И си личи, че са в страхотно настроение.

# 567
Кралската коледна картичка

# 568
Мари е много красива.
Да не са направили от онези партита за разкриване на пола? Момиченце ли чакат?

# 569
Поправете ме ако греша, но аз не съм виждала коледна картичка на кралицата...

Общи условия

Активация на акаунт