Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 621
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:

Прелестна е тук, каквото и да кажа ще е малко...
Обеците ми харесват, но ми прави впечатление, че винаги е обрана в това отношение, както и по отношение на колиетата.
Прическата...по-би отивала на черно расо с Бяла якичка и ръце сключени за молитва 🙏 Като монахинска ми е, а е имала толкова по-красиви кокове и прически.
Ясно ми е че единствено на кукленски лица с хармонични черти като нейното отива това чудо (то имам чувството и че бръсната глава ще й отива) и малко жени могат да си я позволят, но събитието позволява и далеч не толкова строги прически.
Чакам за обеците...
И аз. Не намирам засега информация за марката, а са много красиви.

Тук е много хубава и май снимките са без филтри според публикацията:

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:35 от Анонимен

# 346
Хаааа, ето я шегичката от Хари Joy

https://twitter.com/royal_suitor/status/1600397763765686272?s=20 … VeP_9TnMJYVVLAimA

И голямата новина: Хари и Меган обявиха, че се обединяват с RFK Foundation, за да стартират нова студентска филмова награда, наречена Archewell Foundation Award за равенство между половете във филмите.

# 347
Всеки път си мисля, че Катрин няма как да ме изненада, но този път е блестяща. Просто е невероятно красива. На мен ми харесва и обема в косата, а за тиарата и как и стои на главата думи нямам.
Като кукла е!
Нямам търпение да я видя в движение...

# 348
Хаааа, ето я шегичката от Хари Joy

https://twitter.com/royal_suitor/status/1600397763765686272?s=20 … VeP_9TnMJYVVLAimA

И голямата новина: Хари и Меган обявиха, че се обединяват с RFK Foundation, за да стартират нова студентска филмова награда, наречена Archewell Foundation Award за равенство между половете във филмите.

Чудесна новина. 🥳 Много успешна година за Хари и Меган. Подкастите на Меган получават признание, а стартираха и много хубави инициативи.

# 349
  • Разпиляна във въображението

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 11:10 от bubanka

# 350
🤦🏻‍♀️

Камила, иначе е ок в червено.

# 351
Като кукла е!

# 352
  • Варна
Снимката от корицата си има какво да се напише за нея, не е само "червена рокля". Превод от съобщението от страницата на АКС:

За да отбележат 100-годишнината на @goodhousekeepinguk, The Queen Consort, Принцесата на Уелс, The Princess Royal, Графинята на Уесекс, Херцогинята на Глостър и принцеса Александра допринесоха за специален брой, подчертаващ някои от важните каузи, които подкрепят.
Представена на корицата на Good Housekeeping този месец, The Queen Consort обсъжда работата на благотворителната организация за домашно насилие SafeLives, за да повиши осведомеността за тяхната важна работа. В продължение на много години Нейно Величество изтъква работата на благотворителните организации за домашно насилие и работата, която вършат в подкрепа на жертви и оцелели, както в Обединеното кралство, така и в чужбина, с цел да разчупят табуто около темата.
Също така представени в броя:
Принцесата на Уелс за това защо Family Action е близко до сърцето й
The Princess Royal споделя защо повишава осведомеността за Carers Trust
Графинята на Уесекс подчертава работата на NSPCC и Childline
Херцогинята на Глостър разсъждава върху работата на Missing People
Принцеса Александра говори за работата си за Обществото на Алцхаймер

# 353
Бижутата на Камила са разкошни, както и тиарата на Кейт, но на роклята и не ми харесват тези тъмни бродерии. Малко в стил Индия и Пакистан са ми, ако беше изчистена или бродериите не бяха толкова подчертани, според мен щеше да е по-красива.Мегън е изключително секси.

# 354
Роклята е много нежна и елегантна,  семпла, но бляскава, нищо прекалено не виждам. Стои и като излята, като статуетка е!

# 355
  • София
Има ли някъде Камила в цял ръст с дрехата на Чарли от снощи?
Същата ли е като от концерта за юбилея?

# 356
  • Варна
Извинете, че досаждам често днес Simple Smile
Роклята на Кейт отблизо... Само ще кажа, че не ми е по вкуса. Не я намирам за нежна, нито празнична, всичко апликирано е вповече.

# 357
  • Някъде там
Има ли някъде Камила в цял ръст с дрехата на Чарли от снощи?
Същата ли е като от концерта за юбилея?
Същата е.
Роклята също е много стара, но преправяна.

# 358
  • Някъде там
Малко различна новина.
Немски принц искал да става император на Германия.🤣
Принц Хайнрих XII Ройс от
Грейс, арестуван по подозрение в планиране на държавен преврат в
Германия:
Твърди се, че планът е бил да се атакува германският парламент
Берлин и да се провъзгласи принца като нов държавен глава, крал/император на Германия.

Красива снимка са подарили на Хари и Меган. Даяна от получаване на същата награда.

# 359
  • София
Децата от патронажа на Камила Helen & Douglas House and Roald Dahl's Marvellous Children's Charity ще украсят елхата докарана в Кларънс Хаус. Симпатично видео  https://twitter.com/RoyalFamily/status/1600430493346193408
Дано излязат и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт