Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 609
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 360
Обеците

# 361
Красива снимка са подарили на Хари и Меган. Даяна от получаване на същата награда.
Скрит текст:
Чудесна черно-бяла снимка. Не знаех, че Даяна е получила същата награда, дай малко повече инфo, Daviz Hands Pray

# 362
  • София
Тук е много хубава и май снимките са без филтри според публикацията:

Най-красивата снимка от последните десетина дни!

# 363
Клипче как Меган и Хари влизат и се чува репортер: "Не мога да повярвам, че виждам Меган Маркъл" Blue Heart

https://twitter.com/ledbettercarly/status/1600296399702482944?s= … 3IpylL7iMDrzqvqEA

Дааам, много е красива. Много искам да ни каже за рутината си и какви продукти за кожа ползва. Може и един туториъл за грим Joy

# 364
Скрит текст:
Малко различна новина.
Немски принц искал да става император на Германия.🤣
Принц Хайнрих XII Ройс от
Грейс, арестуван по подозрение в планиране на държавен преврат в
Германия:
Твърди се, че планът е бил да се атакува германският парламент
Берлин и да се провъзгласи принца като нов държавен глава, крал/император на Германия.

Красива снимка са подарили на Хари и Меган. Даяна от получаване на същата награда.

Така в профил съвсем ми се затвърждава мнението, че роклята не стои добре.

# 365
Тук е много хубава и май снимките са без филтри според публикацията:

...
Да, отдавна започна да ми прави впечатление, че много от снимките й са без филтри, т.е и на обикновени снимки си е същата, а не да се чудиш коя е тая повехнала жена и защо няма нищо общо с другите снимки. Но Меган е достатъчно красива за да си го позволи, на нейно място аз бих искала да ме пипнат тук там, но пък и аз далеч не изглеждам като нея, уви...
Е, със сигурност и добре подбраният и правилно поставен грим има значение 🙂 Преди години бях чела за коментара на една известна моделка - като не я познали, тя казала, че красавицата е в козметичната ѝ чантичка... 😉
Но Меган наистина е красива жена.
Кейт развива странна привързаност към лъскавото - платове, камъчета, блещучки. Съветници и стилисти би било добре да я поумерят и насочат към по-дискретната елегантност. Когато се придържа към нея, ѝ се получава добре.

# 366
  • Някъде там
Жасмин така пишеше под снимката, но не намирам  официално инфо. Явно просто е присъствала на галата и снимката която му подарява  е от там.
Беа и Моцьо и те на гала вечер.
Пак рошава и пак с рокля "вамир" тя.
Кецовете "чудесно пасват" на събитието.

# 367
  • София
Мете и Хокон, среща с няколко организации, относно бедността в Норвегия

Ако маратонките бяха ниски боти в тъмносиньо би ми харесало повече.

# 368
Много хубава коса има Мете - като златиста коприна е. Типична викингска коса.
Сетът и също ми харесва, ежедневен и свеж.

# 369
Не знам, но и ризата на Моци не е добре. Май се получава риза върху риза. Смешно е малко.
Икони! Не случайно бяха оглавили такава класация на Таймс

# 370
  • София
Двете кралици-консорт, сегашната и бъдещата са много хубави с тези тиари. На Камила страшно и отива тази. Принцесата е без забележки както винаги. Бляскави тиари, носени от красиви жени, елегантни мъже, абе радост за очите са и четиримата.

# 371
  • Някъде там
Най- накрая. Каролина Ерера са.

https://www.instagram.com/p/Cl3vFI-uKiRCG_-WulG9MwDTKFk_ocxgQbEd … shid=YmMyMTA2M2Y=

# 372
Голям фен съм на Катрин, но нищо от вида й във вечерта на дипломатическия прием не ми харесва. Лъскавата "индийска" рокля, зализаната на две страни предна част на косата, като цяло - зализаната прическа. Тази точно тиара също не харесвам - "бодат" ми очите връхчетата.
Цялото чудо го "спасява" стройната й, спортна снага. Била е и би могла да бъде в пъти по-изящна и царствена от снощи. Лъщящата рокля с  бродерията от мънисти и пайети (според мен) не е точната дреха за Дипломатически прием.
Комплекта тиара, огърлица, обици на Камила страшно й отиват. Роклята й също беше супер - едновременно скромно (вече носена), модернизирана (ръкавите) и семпло-елегантна.
Пишеше, че първата й поява със сапфирения комплект (преди две седмици май беше) била реверанс към Кралица Елизабет, защото се навършвала годишнина от сватбата й с Филип (20.11.1947 г.). Огърлицата и обиците са подарък от баща й Джордж VІ по този повод.

# 373

Плез ноември, преди 81-вото отбелязване на Деня на Пърл Харбър, херцогът на Съсекс посети Националния мемориал на Пърл Харбър в Хонолулу – паметник в чест на хилядите военнослужещи и цивилни, засегнати от трагедията. Като част от постоянния ангажимент на херцога да възпоменава и почита военния персонал, ветерани и семейства, той обиколи обектите на USS Мисури и USS Аризона заедно с адмирал Самуел Папаро (командир, Тихоокеански флот на САЩ) и адмирал Джон Акуилино (командир, U.S. Indo Тихоокеанското командване), отдавайки почитта си с церемониално полагане на цветя в басейна за отражение.

# 374
  • Някъде там
Изпревари ме, Тирамису. Отива му на Хари да  е в такава обстановка.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 20:13 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт