Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 508
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Леонор на самостоятелен ангажимент днес. Посещава
 щаба на "Червения кръст".

Като една мини Летисия е. Харесва ми!

# 736
Браво, Леонор много смело се хвърля в тази работа 👏

# 737
Сега ми се изясни как е било възможно миналата година да се стигне до заблудата, че изпълнението на Кейт е пред публиката, благодаря.
Щом всичко е на запис.

# 738
Изпълнението на Катрин е пред публика - всички гости, които присъстваха миналата година. Може да се видят от миналогодишните снимки. Прави се запис на събитието, който се излъчва на празника. Прави се така, за да може всички гости и участници да са си у дома за празниците.
Не правят дублажи.

Ето къде се намира къщата, със собствен двор, две спални, кухня, две гостни- в сърцето на дворец, пълен с история и красив като картичка. Преди тях там са живели Катрин и Уилям.

# 739
Каква снежна приказка е във Великобритания.

# 740
Изпълнението на Катрин е пред публика - всички гости, които присъстваха миналата година. Може да се видят от миналогодишните снимки. Прави се запис на събитието, който се излъчва на празника. Прави се така, за да може всички гости и участници да са си у дома за празниците.
Не правят дублажи.
Не, не е пред публиката.
Ето ти първата статия по темата.
Изпълнението е записано предварително без публика.
https://www.buzzfeednews.com/article/ellievhall/kate-middleton-p … bridge-tom-walker

# 741
# 742
В тоалета на Софи има потенциал, въпреки че е малко по- ежедневен. Има ли и други снимки?

# 743
  • SA
Не ми е ясно защо постинга ми бе изтрит, но пак ще повторя, Меган никога не е била принцеса и не е вероятно и в бъдеще да бъде.
Катрин е неверотна! Жена, която  историята ще запомни.

# 744
В тоалета на Софи има потенциал, въпреки че е малко по- ежедневен. Има ли и други снимки?
Даже е много хубав и й стои много добре. Най-сетне нещо в подходящ размер.

Но на Беа не ми хареса

# 745
Не ми е ясно защо постинга ми бе изтрит, но пак ще повторя, Меган никога не е била принцеса и не е вероятно и в бъдеще да бъде.
Ако им отнемат титлите, ще стане принцеса Хенри...

# 746
  • София
Дори и по сандали през декември разкошна жена и разкошна огърлица

# 747
# 748
В пост #729 ми направи впечатление как Шарлот е заключила пръстите си.

# 749
Ах,против уроки,за късмет.

Общи условия

Активация на акаунт