Отговори
# 2 070
Честито Рождество, мили момичета. Здраве, здраве, много здраве ви желая и ей така, както сте здрави, бъдете много щастливи. Разбирателство, мир със себе си и околните ви желая от все сърце.
Честито и на имениците днес. Специална целувка за тях.
В последните дни малко изпуснах темата и не съм чела всичко, но разбирам, че има и болни. Да се оправяте, ей! И за вас една целувка, ама въздушна, щото... Така де, не искам да се заразя.

Опитах се да направя подобаваща трапеза вчера. Пълно фиаско. Сармите станаха гадни, боба горе - долу се ядеше, не успях да направя питка и ядохме набързо, щото Дребосъчев реши да се буди нон - стоп. Взимам си поука и повече няма да си давам зор.
Днес седим под елхата, гукаме и се хилим лежерно. Години наред не съм имала коледно настроение, заради загубата на хората, които щ създаваха коледната магия, когато бях дете. Сега си имам причина да я създавам аз. ❤️

# 2 071
Ох, аз за някои неща съм консерва и три четвърти, но за други съм толкова либерална...

Аз съм същата.

Иначе ми е влезнало в главата за 18- ия РД на дъщерята двете с нея да си направим еднакви татуировки, на не особено видно място, които да носят своята символика. За протокола- нито аз имам други тату- та, нито тя, нито сме фенове по принцип. Но някак тази идея ми щукна, обгърнах я и като й я предложих, тя отначало беше доста удивена, после започна да я обмисля. Всъщност, не зная дали и кога ще я реализираме, може и да не е на този етап, за мен самата все още е странно, но в същото време искам да се "свържем" двете и по този начин. Трудно ми е да го обясня, малко на би- полярност ми бие. Grinning

# 2 072
  • София
Ние на вратовете имаме с Павел.
Сега чакам татуиста едни възпоменателни да ми нарисува живот и здраве. Той ни е приятел и много държи да ги направи лично.
Но а съм болна малко на тая тема.

# 2 073
Тили, на мен ми звучи супер идеята за общо тату Heart На мен това няма да ми се случи в този живот. Халапенски дори се заканва, че и внуците няма да ми дава да гледам, защото вероятността да ги намери нашарени и с пробити нослета и пъпчета била твърде вероятна Joy
Начеее, лудите нямат почивен ден, да знаете! Карамелов се изниза към любимата му каторга, на мен ми доскуча и задирих мама из къщата. Открих я на втория етаж да лъска пода на барбекюто.... И понеже не мога да гледам безучастно как тя опъва като вол, аз разпаковах десет супер тежки стола, отлежаващи в гаража и ги качих на втория етаж да си дочакат там където им е мястото сглобяването. Потънах в пот и ми излязоха всички фасове.
Сега душ и отново си сипвам, толкоз за празниците в психодиспансера!

# 2 074
Карамел, днес не се работи, бре, бива ли така?

Аз съм голям фен на татуировките със смисъл, но между партньори или приятели, или лични съответно.

# 2 075
  • Пловдив
Карамелко, малко вий дошла водката/узото Grin  А каторгата отворена лий днес или...? Щото има и работещи производства, ко да се прай...

За ония нещица ще си призная, че сте много либерални Smiley  аз не съм. Не мога да се пречупя.

ДремнАх леко... МУ се сдоби с др""""ък и повърна веднъж Head Band  Ся пак лопедиум, да видим.

# 2 076
Ули, ако бях завеждащ отделение или поне старша сестра, всички дни щяха да са ни почивни! Ама аз съм най-обикновен пациент в заведението и никой не ме бръсне Joy

# 2 077
  • Пловдив
Малко пиеш с шефа Joy

# 2 078
Мистиче бе, Joy Heart  Hug Не работим днес, ма той ще пукяса, ако не отиде...
Иначе да честитя Коледа и на модераторите. Да са заредени с Аче, доместос и много мопове! И така и така спят в темата, та ей така коледно да ми изпълнят едно желанийце, ако може. Искам емотки за реакции, моля, че палците твърде статични ми идват. Искам да се знае, кога някоя любима душа ме е разсмяла и аз се хиля като умствено изостанал тюлен, искам и сърчице да плесна за нечия добра дума. Не е невъзможно, нали? По Коледа ставали чудеса казват, уважаемо ръководство!

# 2 079
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
готвя коледни сарми - цяла мазна пържола, увита в лист кисело зеле.
знам аз как да успокоя моя недовършен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
сега у дома е мир и спокойствие и вред се носи аромата на излишни килограми.
и почти напълних куфара за наобратно - купих джоджен, сминдух и девисил. пет пакета бирени пръчици отлежават в хладилника, а планирам да заредя още. Simple Smile не знам какви други подаръци да си направя.

# 2 080
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят имената днешните празнуващи!
Весела Коледа, вещички!
Скрит текст:

# 2 081
Ох, ДобрЕ Joy Аромат на излишни килограми. С глас се хиля. И мухам сладки, слепени с шипков мармалад.
Янче, твоите творения са като произведения на изкуството, голяма майсторица си.

# 2 082

Не помня дали показвах ученолюбивата коледна елха - чака ни да се върнем.

# 2 083
Добре,имам подобна елха.Стои почти целогодишно,от дрехи за пране 🤣🤣🤣

# 2 084
тази е специално конструирана няколко дена преди да заминем. Wink
и има скрита цел - да го накара да преподреди шкафа с книгите.

Общи условия

Активация на акаунт