Отговори
# 2 055
ТиЛи, не се спазва. Затова е изчакала да се приберем. В голямо студио го е направила. Каза, че са били доста стриктни по отношение на хигиената. Изрично я разпитах за иглата, от къде са я взели, опакована ли е била, такива неща, защото това беше единственото, което ме интересуваше. Помолили са я да не идват родители да се разправят. Няма смисъл да го коментираме, защото…както всичко. А и по-добре да е в студио, отколкото в някой гараж или приятелка с игленика на мама.

# 2 056
  • София
Моята 9-годишна още се чуди иска ли обеци на ушите. Оставих на нея да вземе това решение сама. Не съм й ги дупчила. Страх я е от болка, има нисък праг . Надявам се това да я спре за по-сериозни изяви , но както и напред писах, предпочитам да се прибере с татус, отколкото , да не дава Господ, надрусана.

Раздава го пораснала напоследък. И в Дядо Коледа вече не вярва. Но тази сутрин си търсеше шоколадовата фигурка на стареца Laughing, пък аз за сефте тази Коледа реших, че вече няма да й се кефи и не купих. Дечко си е още! Purple Heart Купих й сега една фигурка и след работа ще й я връча. Бяха останали само на Рошен фигурки. Предпочитах друга да е, ама то в последния момент какъв избор да има.

Днес и утре съм на работа. Изтеглих дългата клечка тази година, защото вчера почивах, а на 31 декември и 1 януари също ми се пада да почивам по график.

Колежката ми е оставила кутия бонбони с бележка "Честита Коледа". Зарадва прасето в мен и половината бонбони вече ги няма.
Аз съм предвидила коледен сувенир за нея.

# 2 057
  • София
Много гадно, честно казано. Не пробитият пъп, реално той не е нищо особено. Но това, че правят подобни процедури на деца и после ги уговарят да не идват родителите им. За жалба и затваряне са.

# 2 058
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
искам да заспя и да се събудя догодина.
велика съм! по-велика от милейди даже - сори Ре, ама ваше превъзходителство си е купило титлата, а аз си я заработвам ката дневно. без усилие, затова пък редовно.
Simple Smile ей на, днес например.
казвам на детето да премести тиквеника от едната маса на другата. той (по незнайна причина) решава да викне баща си точно в този момент. лигнята ме прихвана и заявих:
"Не него бре, маскара! истинския тиквеник премести!"
какво - защо... и аз уточнявам "баща ти не е тиквеник, той ми е тутманиче!"
и сега са ми сърдити и двамата - единия, защото изобщо съм могла да помисля, че свързва баща си с думата тиквеник, а другия защото не бил дебел, нямало причина да го наричам тутманик.
альоооо, не си дебел... недостатъчно висок си.

# 2 059
Честита Коледа, другарки ❤️ Здраве, благоденствие и спокойствие за вас, самайствата и близките ви!

Честит празник Рисува, на теб и малчо! Да сте здрави!

Чудни питки видях, моята не стана. То и как да стане, като така се ядосвах снощи.

Вай, вай, Попи. Не са ли малки 14 годишни или пък на мен ми се струва така? Не познавам много днешните деца. Но мисля като Бър за тия от студиото.

Сега тръшнах мръвите и зелето във фурната, натирих домашните на вън и.... рано ли е за вино?

# 2 060
Оставете децата свободно да дохождат при мене!
Евангелие на Матея - Татуист втори, глава 7 Stuck Out Tongue Winking Eye
Стига де, Попи, не е толкоз голяма драмата, с майка като теб едва ли детето не е разумно, просто иска да е част от общността! Hug
Ваша светлост, весели празници!
И вчера бях на вие с промилите, но днес смятам да ги прилаская от обед Joy
Сири, наздраве, любима моя, точно време си е Heart

# 2 061
  • София
Бър, много съм съгласна с написаното от теб! Това е притеснително, наистина!

ДобрЕ, ми кажи му тиквеник на тутманика и да няма драми.

Като стана дума за сръдни. Няма да познаете за какво се нацупи Пантата онази вечер след училище. То и аз не мога да го осмисля още, ама кво от туй. Та пресичаме улицата. Тъмно е вече. Тя с единия крак аха да стъпи на платното, но аз я спирам, защото в тъмното шофьорите нямат добра видимост и може да не ни види задаващата се кола, макар да е далеч. Обясних, че в тъмно трябва да пресичаме когато колите са по-далеч от на светло. Леле като се разфуча това дете! До преди секунди беше усмихната и се шегувахме, а изведнъж се преобрази . Не ми говореше чак. Накрая се успокои и я попитах какво я е подразнило. Отговорът: " Не е честно, че не ни виждат шофьорите!". Още съм в потрес. Joy

# 2 062
  • Пловдив
Сиросче, детето как е?

Попи, думи нямам...дано няма последствия. Луди глави!

# 2 063
Сирос, как сте?

И аз се опитвам да ги натиря навън, обаче не ме огравя засега.  Аз в уреда на бавно готвене сложих всичко, да видим какво ще стане накрая.

Панди, ами то не е честно,  че в тъмното не ни виждат наистина. Може да й вземеш едни светлоотразителни ленти да си слага на ръката, да намалиш нечестността Simple Smile
А иначе сигурно вече е била уморена и гладна малката Панта.

# 2 064
Caramella, за мен няма драма пробития пъп, честно казано. Аз бях с няколко месеца по-малка, като се прибрах с пробити на три места уши. У нас настана тогава такава драма, че още си я спомням. То не бях по лош път тръгнала, то не очакваха езика да си пробия и какво ли още не. Е нищо повече не си пробих, татуси не харесвам, дори и екстра дупката на ухото още си ползвам с кеф.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 21:53 от wild poppy

# 2 065
Ох, аз за някои неща съм консерва и три четвърти, но за други съм толкова либерална... обаче не случих на дете или той не случи на майка, идея нямам, но се разминахме... Беше си дечко още, с много хубава коса и аз го врънках да му дръпнем едни кичури лятото. Той възмУтен от мен ми вика- нека лудите са по един от къща, у нас ти си предостатъчна! Аз съм сериозен мъж ( да е бил на 12-13) какви кичури те гонят? Ще почина ве, а аз искам да е в джаза Joy
На стари години си пробих носа и се татуирах, а Халапеньо вдига драматично очи към небето, кърши пръсти и рецитира- С какво съгреших Господи, та ми даде точно нея за родител!
Оф, младо момче, а вече изпълнено с клишенца…що не летиш  волно, бе пиленце?
Ама това съм аз... Поне на приятелката ми  консерва, щерката е лудичка като мен, та си се шарим заедно в добра компания Simple Smile

# 2 066
  • тук и там
Честита Коледа! Да сте здрави - и вие и близките ви, и да имаме повече поводи за радост !
Масата от снощи още стои неразтребена. ММ не е станал. Децата -доволни от подаръците. Моят подарък-без изненада, ММ е играл на сигурно.Имам сарми от вчера, ама и пържоли с гъби ще правя уж.
Нещо съм се бъгнала-от известно време не ми се пие,удрям по 50гр вино с вечерята -колкото да не е без хич,някой път и него не мога да изпия и го изхвърлям. За сметка на това ще минавам май на други субстанции-с рецепта.Confused.Снощи се почерпих с валидолче под езика, че иначе нямаше да мога да заспя от сърцетуп.
Аз съм от старото поколение- може да съм с анцуг в къщи, ма иначе съм нагримирана(през повечето време), не винаги успешно-някой път като не съм слагала очилата и на кабаретна актриса го докарвам, ама...
Глиган с анцуНг, ма иначе напомадена...Stuck Out Tongue Winking Eye. Още не съм де-като сготвя, като взема душ и чак тогава ще се начарвосам. Не върви иначе-да мириша на пържоли ,пък да съм  напудрена..

Моята изостава доста в много отношения от връстниците си в Бг. Не знам за хубаво ли е обаче или за лошо..Така или иначе няма да и се разминат много неща, пък ми се струва тотално неподготвена за живота извън похлупака....Връщала се е два пъти от училище сама (с ГТ), но реално -нито е излизала сама, нито на дискотеки и купони е била, за другите работи пък съвсем не е в час..Дечко от всякъде, ама иначе пък много и знае устата какви права имала..

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 12:54 от Кайсия

# 2 067
  • София
А, те правата си ги знаят още от кърмаческа възраст. Виж, задълженията са друга бира. Поне в нашия случай трябва здраво да дудна, за да си свърши работата.

# 2 068
Честита Коледа,момиченца-кокиченца!

Ох не,Добре 🤣🤣🤣,тиквеник, тутманик 😂
Шефа е във възторг от даровете от стареца!Но на него и торба с мандарини да му подариш,пак ще ѝ се радва 🤭.Снощи пак някаква беля направи.Скъпия пита"Абе жена,сигурна ли си,че не са ни дали в родилното някое друго бебе!".Сигурна съм,даже 200%,щото е копие на батко си,но само визуално 😬

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 12:35 от Ренко

# 2 069
Лежим си с Карамелов в спалнята, той мези и пие узо, аз си ближа коктейла и зяпам социалките. От време на време той казва -"наздраве, агапи му" и избухваме в смях. И изведнъж го осени нещо - искаш ли за НГ да се отразим в Елада? - Чакай да помисля защо да не искам, отговарям Simple Smile Значи решено, на 30 отиваш на фризьор и на 31 сме там!
Юхуу, а планирах пижамено парти дОма!
Ай наздраве за неочакваните решения, другарки!

Общи условия

Активация на акаунт