Отговори
# 2 040
Някой ми е снимал късмета Neutral Face

# 2 041
  • София
Честита Коледа, момичета! Здраве и хармония на всички!

ДобрЕ, радвам се за добрите новини от Германия. Нека все по-добри да стават с всеки изминал ден! Милото детенце!

Преди време и аз откривах сутрешни изненади на перваза - дълги черни косми. Започнах да го споменавам с усмивка и ( уж ) случайно на всеки съсед, с който се заприказвам в асансьора. Изненадите секнаха. Laughing

Карамелче, пак ме усмихна, ама а дано не ти е това късмета следващата година!

Попи, на колко е щерката? Пред свършен факт ви е поставила, дано поне й се кефи дълго на придобивката и да не й създава проблеми. С конско и без конско, все тая. Нормални тийн изцепки са това. Аз не се кефя на пиърсинг и татуси, но все си мисля, че са по-малкото зло в тази възраст от залитане към разни субстанции и неподходящи компании.

# 2 042
Карамелчик, сподели късмета си с другарче Joy

# 2 043
Панде, на 14 е.

# 2 044
  • София
Оф, май ще пътувам все пак. Сама свалих температурата без лекарства и ММ ме натиска. А мен ме домързя.

В предишния апартамент намирах на терасата си капачки от ракия, бандероли и използвани клечки за уши. Бляяяяя. Добри, съчувствам ти, с говеда оправия няма.

# 2 045
Бърдче, ще ти дам половинка Joy Колко тематично, нали? Че какво друго да се падне на онази, която цяла година припява- боли ме главЪта! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 046
Догодина цял блистер, какво е това едно хапченце само Simple Smile

# 2 047
Бъръльо, няма гаранция, че няма да вдигнеш по-късно отново.
Прецени си, не знам къде отивате,  ама вероятно си заразна.

Попи, добра изненада ви е спретнала голямата Simple Smile

# 2 048
  • София
Така, вече, ако искате да си общувате с мен, ще трябва да ми казвате Ваше Височество или Милейди 🤣. МН ми подари 6 кв. м. В Шотландия, които са достатъчни да ни погребат там, но идват и с титла 🤣. Та сега сме Лорд и Милейди хххх🤣

# 2 049
Ох, бе, Ре! Joy

Ми оригинален е подаръкът. По-добре от звезда, кръстена на теб.

# 2 050
  • София
Ули, и аз го мисля това. Ще видим.

# 2 051
Хахаха, Ре Joy Упс, Ваше Височество.
Много готино Simple Smile

# 2 052
Риюниън, не знам кое по-напред са честитя Joy

Бъръльо, дано все пак това да е било.

# 2 053
  • Mediterraneo
Честита Коледа, момичета и Милейди! Желая ви щастие и светлина в душите.

Попи, добре ви е изненадала госпожицата. И аз щях да блея в хор с мъжа ти на твое място. Въпреки че на 14 сама си пробивах ушите през месец, друго не посмях. Виж за татуси сме либерални, ММ сам направи на голямата вече.

# 2 054
Честито Рождество!!!

Попи, а за подобна процедура не се ли иска съгласието на родителите? Или не го е направила в студио?

Общи условия

Активация на акаунт