Отговори
# 2 025
Весела Коледа, дами! Бъдете здрави, щастливи и благословени!

Ени, добре завърнала се 🙂! Липсваше ни!

Питка с късмети ще правя аз! Ох, май си убих маята с много топло мляко, а нямам повече 🤭

# 2 026
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
станах и аз.
иде ми да цитирам Шекспир (и Удхаус) "От всички тъжни думи на перото и езика най тъжните са тези: а можеше да бъде друго", но повече ми приляга Чудомир - "Кешки да не бях го правила!"

масата заредена от снощи (нали трябва да пренощува пълна) и сега аз като първа трябва да я разчистя - Wink ако се бях успала щяха да я изчистят мъжете ми.

миялната измила, трябва да се подредят чиниите - пак аз, по същата причина.

с една дума... изгубила съм тренинг да прехвърлям работата на друг. трябва спешно да се поправя. Simple Smile

и кафе искам, но не се и надявам някое кафе да работи днес. не и преди обяд. празник е, хората искат да празнуват, не да гледат моята прекрасна физиономия.

някой попита за лелката в Технополис. Благодрая за интереса. признавам се за виновна, че изобщо се съгласих да ходим в магазините! Бащицата, Бог да го пази (от мен), реши, че не е редно Горинич да си чака подаръка чак до връщането в египетското у дома и тръгна да купува слушалки от добрия старец. На каката целия ден ѝ беше в повече, но когато извадих картата да платя ѝ дойде байгън - имала 5 апарата, моята карта не била за апарата, който е подала. аз претенции за апарата не съм имала, не знам какъв ѝ е проблема.
отивам да си правя кафе. а вие не пишете много, че домашна работа имам. Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 11:05 от st. Dobri

# 2 027
  • sf
Честита Коледа! Здраве и късмет!
И аз отивам да поработя, ще направя един маникюр и идвам да организирам деца и куче за път.

# 2 028
Добри, не знам къде си, ама ела ще ти направя кафе. Няма нужда да се социализираме, че гледам работа те чака Grinning

Масата и миялната си стоят у дома, ще чакат помощниците, аз нали зеле рязах Joy

# 2 029
ули, хитра жена си ти. Simple Smile Simple Smile Simple Smile  и предложението ти си го бива Simple Smile Simple Smile Simple Smile
в главата ми минава блага мисъл - да зарежа всичко както е и да се направя, че сомнамбулствам от тук, та чак до докторската градина.
но не ми се вярва да работи моето кафенце...

# 2 030
Честита Коледа, мили момичета!
Здраве,щастие и спокойствие ви пожелавам! Kissing Heart

Ени,радвам се да те видя.Чудех се къде си!
Уиш ми липсва.Много.

Фил,и Славито ли заспива само с чужда помощ?

# 2 031
  • София
Честито Рождество Христово!
Почерпете се за моето здраве и на малкия! И ние сме от имениците днес. 😊

# 2 032
Любимо мое виртуално общество, да ни е на помощ Рождество Христово!
Скъпи Дядо Коледа,
аз не искам подарък.
Искам само да дадеш здраве и радост на моите
ПРЕКРАСНИ ПРИЯТЕЛИ от любимата ми виртуална къщичка.
С  някои от тях не сме се виждали и може би никога няма да седнем заедно на маса, но те са част от моя живот.
Когато съм толкова сама, те са винаги до мен.
С тях се смеем, шегуваме, забавляваме, дискутираме и философстваме.
Предай им моята солидарност и подкрепа в тия трудни за всички времена.
Подари им щастие.
Прегърни всички от мен и им дай кураж,
че ХУБАВОТО предстои...!
❄⛄🎄🎉
Бъдете благословени...!
❤ВЕСЕЛА КОЛЕДА❤
ПП Изначално съм смазана, а вчера се довърших, НО! Нападам кафето и  ферерото, знам, че не е благочестиво за изстрадалата ми фигура, но днес е празник! Сладък ден!

# 2 033
  • София
Весела Коледа, момичета! Дано са ви харесали подаръците под елхата.

Аз станах болна, с лека температура. Като газена от влак съм. Такова чудо не съм имала от години, и Ковида с бронхит го карах без температура. Отпада ми пътуването, заминават само ММ и детето. Пфюююю. Малката гад ме зарази, целият ѝ отбор изкара нещо, тя го мина доста леко, но го е довлачила на мен.
Абе, това да са щетите, ще мине.

# 2 034
  • Пловдив
Добро Коледно утро!
Да сте здрави и усмихнати! Kissing Heart

Вън е блеснало слънце и ич не ми е коледно, ама ...
Сноще не спах. Пак крампи ли е кво е...ММ каза, че било "неспокойни крака" 🧐  и тъй...

Прегръщам ви всички!

# 2 035

Simple Smile чакам гости. ще си нагушкам единствената налична племенничка - детето на малкия ми брат.

Скрит текст:
и имам снимки от Англия и добри новини от Германия.

какво повече може да иска човек.

# 2 036
Честита Коледа, момичета! Здраве, благополучие и спокойствие на всички!
Родива, честит имен ден на теб и малчо! Честит празник на всички именници!

Снощи окъсняхме, днес главата ми е камбана. Поне няма да готвя, всичко е готово. Съседите на Кло май са се преместили над нас Joy

# 2 037
Дребната откачи от радост с подаръците си. Май нито ще яде ,нито ще спи днес 😂🤣

# 2 038
Честита Коледа, мили съфорумки от най-уютната тема!

Ние получихме подарък от голямата щерка - пробила си е пъпа. ММ е така Scream Сега изчете една лекция-скандал за татусите, превантивно. Аз съм ги правила същите на същата възраст и се опитах да замажа с мойта история. Не помогна.

# 2 039
комшийката отгоре коледно си е подрязала ноктите. Sad това, заедно с космалаците от сутрешното ресане е изтръскала артистично на нашия балкон.
Sad ама какво се оплаквам, преди години ми се скараха за претенциите и ме осведомиха, че тръскането сутрин през балкона на всички налични тряпки е закон в София!

Общи условия

Активация на акаунт