Отговори
# 2 325
Яна, от както промениха правилата за почивните дни и да не се отработват и сливат почивки, по принцип официално 24-25-26 се почива. Защото и двата дни 24 и 25 са събота и неделя, се почива и на 27 и 28. За мен е добре дошло.

# 2 326
Карамел,супер е,поне на мен много ми допадна. Сис,огледай гърлото (ако вече не си,де),не пишеш да кашля,значи бори вирусче вероятно. Да подсетя за нещо хомеопатично.

# 2 327
Карамел, много хубав цвят са ти столовете и мебелите в това помещение. Сега, за да не се излагам с предположения, ама какво е помещението?  Идвам да пием воТка, текила, ако Бърди донесе, кафе, вода, нищо, само да сме там.

Сиси, а Беболина иначе шен ли е?

# 2 328
Ули, покрихме една тераса, която беше по протежението на цялата къща. Беше замислена като барбекю - с камина, каменна чешма и стена облицована с камък, щото камъняците са страст на Халапеньо. Аз ги мразя, мразя и типично селските мебели, с които наблъскват подобни помещения - тъкани черги, твърди пейки и т.н. ( селянка съм и бягам  като дявол от тамян от същността си Joy ) Затова реших, мебелите да са по-изискани и то взе, че се получи (според мен и домашните) а това е най-важно Simple Smile

# 2 329
Не се е получило просто, станало е страхотно, Карамел! С много вкус и любов си го създала.

Ули, ще ти открадна идеята за седмичното меню. Голяма мъка докато го намисля какво да бъде.

# 2 330
Карамел,  чудно е станало! Не мрази камънака,  бяло барбекю с черни дъски, да не е по - хубаво? Astonished

Няма ли тема за седмично меню нейде из готварските дебри? И на мен ми харесва идеята.

# 2 331
Карамел, точно така го виждах и аз и мебелите са стра-хот-ни! Ама направо великолепни. Този цвят ми е от любимите.
Добре, че не сте го направили типично, аз също не харесвам.

Аз по едно време много стройно си планирах. Измислях 5-7 яденета, пазарувах си за тях и после в рамките на седмицата готвех по едно, което ме повика на деня. Така хем не бях съвсем вързана днес ще е еди какво си, хем имах продуктите за нешо различно. Хайде ето ти намерение за новата година

# 2 332
  • Пловдив
Кацнахме си преди половин час. Турих пижамата, очилата, изчетох ви и лягам Wink

Кармелотич, искам снимки на лично, ш та замолвам начи Blush

Уинд, само ш ти шушна, че утре вечер сме  на раздумка с други другари Stuck Out Tongue Winking Eye  а още не съм ги обикОлила сите Wink

# 2 333
Изтървах къщата Карамелова, а съм сигурна, че е страхотна!

Изкарах най-невероятната Коледа в живота си, но човекът, с когото я прекарах си тръгна и сега ми е празно. Искам да ми мине бързо, че много кофти това чувство. Бях го забравила...

# 2 334
  • sf
Фризьорката така ме намаза с боя, че имам плътна черна черта на челото 🙄
Късам си нервите с wizzair, не успявам да чекирам и много се напрягам.

# 2 335
Изгледах Аватар 2. Хич не е лош, ама май очаквах  повече...

# 2 336
  • sf
Отдавна не бях ходила на кино и бях забравила колко много обичам да ходя. По едно време почти всяка седмица ходех и то сама, действаше ми много зареждащо. Сега съм си харесала един хорър , Меган, другата седмица го пускат.
Успях да чекирам, ще спя спокойно. Обаче си легнах, пък нещо огладнях. 😆

# 2 337
Кукуригу! За работещите е време за ставане, на останалите завиждам (никак не благородно)

# 2 338
Аз кукнах в 5, а съм от не работещите. 🤪
Вземам си второ кафе.

# 2 339
ДУ!
Сирос, връщай се в леглото.
Аз се ококорих в 5,30. В 6 станах и навъртях една баница, че вчера ме домързя да врътна един хлебец. Сега вече похапвам топла баница, лоча кофа кафе и събирам сили за тръстиката.

Общи условия

Активация на акаунт