Отговори
# 2 340
Добрютру!

Ей сегичка да подложа нещо да не е на гладно и грабвам кафето и аз Simple Smile

Изниза се и тази година.

# 2 341
Ули, нали? Дните безкрайно дълги, а докато мигнем и годината минала.

Уинд, някое парче баничка, няма ли да ти хартиса? 😎

# 2 342
Добро да ви е утрото, общество!
Мозъкът ми изтече, цяла нощ си обгрижвам главобола... Направих си кафе и дано ми помине от него. Днес няма да ходя в каторгата, но имам сто задачи, та да видим...

# 2 343
Лек да ви е деня, момичета!
Как закусвате сутрин, аз до обяд освен кафе друго не мога да вкарам в системата.

Трябва да си лягам, че утре сутрин ще ми се плаче, ама така да мразя да си лягам рано...

# 2 344
Научих се, Бабри, щото и фаста и кафето на гладно са, хайде бич ще кажа, а не нещо по-силно, за щитовидната.

# 2 345
О, съжалявам, Ули, не знаех.

# 2 346

Ето, черпя виртуално 😘
Засега само една кора е прибрана на сигурно място, като стане малката прахосмукачка баницата ще намалее.
Аз не мога без закуска. У дома винаги се е закусвало, и децата си така съм отгледала , дори когато ходеха на градина закусвах у дома, че много от нещата там не ги ядяха. Отделно, че без закуска и кафе ще се строполя някъде с моето ниско кръвно. Мога без обяд и вечеря, но без закуска - не.

# 2 347
  • София
Добро утро!

И аз трябва да работя днес.

Бабри, кафе на гладно докарва проблеми дори на хора без такива. От гастроентеролози го знам, и то не от един. Може 1-2 бисквити да са преди кафето, но не трябва да се излива върху празен стомах.

Нашият Дядо Коледа под елхата нещо е припаднал нощес. Чудя се дали е с нечия космата намеса...

Уинд, безмилостна си!

# 2 348
  • Пловдив
Добро!
Ич не мий работно...бих мушнала и аз една баничка, ма няма Grin домашните не са много по нея и скоро не съм правила.
Допивам кафето и ...ще бягам за второ по-рано май Simple Smile

# 2 349
  • sf
Панди, каква намеса? Просто му е станало лошо на стареца 😆
Не съм на работа, ама имам разни задачки.
Чудя се за един уикенд до Милано, сърбят ме краката. 😁

# 2 350
И аз пия само кафе сутрин, без подложки, ама то защото никога не съм гладна...той коремът още пълен от вечерното тъпчене... никакъв глад не усещам.
Днес на работа...бля...

# 2 351
  • Пловдив

Чудя се за един уикенд до Милано, сърбят ме краката. 😁
аз за Барселона умувам Wink март има чудни цени...

# 2 352
  • София
Добро утро.
Не закусвам аз само кафе и спирулина та евентуално.
Ядене следобяд или довечера.
Да стиснете палци, после ще кажа.

# 2 353
Стискам, Мид Flowers Four Leaf Clover

И аз не закусвам, направо кафе. Чак на обяд ям. Ето, покрай вас се сетих, че имам баница. Изобщо не ми мина през ума да си отрежа едно парченце.

Снощи съм заспала с киндъла. По едно време се стреснах да не го бутна и потроша, скочих, оставих го на мястото му и познайте дали заспах после.

# 2 354
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честита Коледа на всички!
 Бъдете здравички, нека новата година ни донесе много хубави моменти и преживявания!
Аз се изсипах на работното си място, уж никои нямаше да идва, а сме половината Grinning Имам три задачи, противни, и не знам от коя да почна, а и трите ги зарязах преди празниците...
 Не видях терасата на Карамелчик Sad Но съм сигурна, че е разкошна, като нея Heart Exl
 Дали да не си тръгна на обяд? Защо никога не знам какво искам?

Общи условия

Активация на акаунт