Отговори
# 2 355
Преди малко се излюпих аз, пия кафе. Значи на оправяне вървят нещата, защото до онзи ден кафето ми беше последна грижа. Влизам в ритъм така да се каже, пу- пу.
И аз го пия сутрин на гладно. Първо чаша- две с вода, де. Закусвам, но доста късно, някъде около 2- 3 часа след ставането. В "работен режим" това ще рече към 10 някъде.
Зная колко важна е закуската, затова и децата съм ги научила да закусват. Това е първото нещо, което правят като станат от кревата сутрин.
След малко може и постелката да опъна да се пробвам с някоя лека йогичка.

Скай, съболезнования.

# 2 356
  • София
И аз пия кафето на гладно. Пробвах да закусвам преди това, не мога.
Кажете нещо за гадна кашлица от задна хрема? Докарах го до тук.
На Карамелата терасата се е получила бонбон. Само за по чашка с гледка и сладки приказки в удобни кресла.

# 2 357
Бъръльо, освен онзи хваления в другата тема Биокс-Тими да пробваш…Ама най-ефективно ще е да спре хремата, за да не се стича назад.

# 2 358
Педиатъра на дребната е на почивка човека! Заподозрях аз вчера и казах на ММ , че са празници и е много вероятно да не е тук, пък той не, празниците минаха, казва 🤭🤦. Както и да е, педиатъра ми препоръча три негови колежки, но нито една от трите не иска да ни приеме. Едната благоволи да поговорим по телефона, препоръча сиропче, промивки с физиологичен разтвор и каза ако се вдигне температурата да тичаме в спешното 🤐😕

# 2 359
Сис, аз първите пъти като почна да боледува в яслата я водих на педиатър. После само за бележка. Нашата изписва много малко лекарства- витС, спрей за гърло и капки за нос, евентуално нещо за имунитет, АБ при температура над пет дни, досега не се е случвало. Ама Зверито спря да мъкне вируси с времето, декември го изкара целия на ясла, ноември половината. Знам, че Беболина е в малка група, от там ли боледува? Ако е от там ще намалее и спре с времето, знам че не е утеха, аз в началото бях на тръни всеки ден и ми беше писнало, такова здраво дете да е болно през седмица.
По принцип бях против имуностимуланти, но започнах да давам коластра по една поне на ден.
Сармите ме преследват, където и да идем някой вади по една тава , а малката ден без подарък няма. Става и пита къде е подаръкът. Не преядохме и препихме по празниците. Засега поне .
Скайче, съболезнования!

# 2 360
  • тук и там
Добро утро! Тук направо ще ни издуха-много силен вятър, на пориви.Имахме планове днес да ходим до центъра, на коледния базар-да пийнем и хапнем и да се качим на виенското колело, ама като гледам навън какво е и все се сещам за един репортаж от новините, дето по време на такова време  виенското се беше повредило, и три часа хората бяха висяли на него. Не се сещам обаче е Англия ли беше, или тук някъде.Предвид това, че децата  са във ваканция и едва се търпят като са в къщи, сме готови и на виенско колело да се качим -само мир да има..Пък тогава се чудих-какви са теЗ малоумници, дето да се качат в такова време на виенско колело.. Та може и да ни гледате по новините и нас, закъсали на виенското в бурята..Grinning. С МН годишнина имаме днес, предвид че страдам от акрофобия, направо се виждам на виенското  по време на буря -за да е запомнящо се преживяване и да има какво да разкзваме на внуците.Grinning

Карамелке, много обичам камък ( и дърво). Супер се се получило, като  в някакъв замък ! Подхожда ти!

Хубав ден на всички!

Оф, тук и заваля..Бурен вятър и дъжд!  Май ще си останем дома..

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 11:49 от Кайсия

# 2 361
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бъръльо, освен онзи хваления в другата тема Биокс-Тими да пробваш…Ама най-ефективно ще е да спре хремата, за да не се стича назад.
Купувах Биокс за детето, но не го одобри... Аз го пих при кашлица, не усетих да е чудотворен Simple Smile

# 2 362
Карамелената тераса много ми хареса. Все хубави хора да сбира!

Похвалвам местната паспортна служба. Любезни експедитивни каки, за нула време пуснаха документи за първа ЛК на малката.
Похвалвам и местния доставчик на интернет. За нула време ми смениха рутер, и то в неработен ден.
Похвалвам много и татковото вино тази година. Само то ме крепи да издържа на угояващия безкраен маратон.

# 2 363
И аз ходих да се разправям с каките от цифровата.Новият телевизор няма достатъчно изходи,и не можем да го ползваме с декодери,трябва карта.Обаче ще почакаме до другата седмица, по-рано не можели 🙄.Купих си и някои неща от дядо Коледа,понапълних хладилника,но още неща ми трябват.Утре съм работна,и пак трябва да осигуря ядене за тръстиката и след нея 🤐.И щото съм претенция,пак трябва да са поне две неща 🙄
Мьос,събери в кутия твоята дажба,и ти давам адреса на близките куриери 😁

# 2 364
Още веднъж ви благодаря за хубавите думи, общество! Hug
Половин час избирах лак за коса, да не е този, пък да е онзи, да не е много силен и т.н. и накрая съм взела пяна... а въобще не ми трябва!
Много ме боли главата, само долната граница ми е повишена, какво да пия да ме облекчи поне малко, че не издържам.

# 2 365
Добре, че работещите заработиха, та да си починем ние 😵‍💫 Мааалллеее, какво беше тва тази година не си обяснявам. Освен с многото почивни дни. И все пак, всички реват, че храна им останала от празниците, а всички в мола и нагъват закуските лидлски 😒🤕😒 Чудо ви казвам, като опълченците бяхме...
Карамелов интериор изтърван 😶
Скай, съболезнования!
От работа не мога си видя къщата. Днес един почивен, ще я понаредя малко, да не изплаша Новата Година 🤭 Утре в 6 сабалян на тръстиката отново, че запасите по къщята на привършване били...Голямото ядене на един народ ви казвам..,
Сиси, гърлото не можеш ли да видиш? То пък и да видиш, като не можеш да вземеш АБ..
На сестра ми малката и тя кашля,лаеащата. Пълно е по спешни кабинети и педиатрия. Даже няма и АБ, които са и изписани.. няма. Какво стана пак? Китайците ли, извънземните ли, че така излипсваха лекарства.. не знам.
Чистя.

# 2 366
  • София
Идвам със страхотна новина. Каката ни е бременна, 20 седмица, момиченце ще е.
Павката щеше да е истински щастлив.
Много се радвам, бебето е било на 4 седмици като си отиде той. Това е знак за нас и сме много, много Хепи. ❤️

# 2 367
  • sf
Честито, Мид! Живи и здрави! 😘

# 2 368
Най-добрата новина!

# 2 369
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Thirteen# , Голяма част от  лекарствата ги крият по складовете, спекула, това е положението! А за някои няма суровини, корона-та, войната в Украйна, и наистина ги няма, но на държавата не и пука.

Общи условия

Активация на акаунт