Отговори
# 2 370
  • Somewhere in the World
Мид, Честито! Ехх, че хубаво...Hug

# 2 371
Мид,супер новина!Леко и безпроблемно да е до финала!
Бера ядове с една обслужваща общината фирма.Писах поредна жалба,писна ми,писна ми,на никой не му дреме!Чудя се какви мерки да предприема,така,че хем да не наруша някой закон,хем да ме вземат на сериозно и последва резултат.Щото иначе си чакат данъците като наследство,а насреща-нула,даже под нея 🤬😡😤
Ох,да, и служебно чакам разрешаване на мой проблем,но като гледам,няма да е тази година.Предвижила съм го към когото трябва,и съм в "трепетно" очакване 🙄.Защо всеки и навсякъде се опитва да те прави на балама,и ако мине!?Но аз съм нахална и досадна,и понякога устата ми знае много,та тези два проблема няма да ги оставя току така 😠

# 2 372
Мид, много хубава новина!
Всичко безпроблемно да премине.
Сънш, вероятно. Депутатите ни се изръфаха за една хартиена бюлетина, па хората...кучета ги яли..
Ох, що не обърнах гръб навреметоооо..тамън се бях запътила 😅
Чистя.

# 2 373
  • София
О, Мид, това е прекрасно! Животът е все пак по-силен от всичко. Павел наистина се усмихва отгоре!

# 2 374
  • София
Да, надявам се много😢
Наистина искаше. Много ми е мъчно.

# 2 375
Мид, ❤️!
 Два склада при нас са затворени вчера от държавата заради спекула с липсващи лекарства. Най-тъжното е ,че това са лекарства за деца, те са липсващи при нас!

# 2 376
Вчера не намерих на три аптеки Сиофор за майка ми, нямало го в складовете.От друго лекарство пак за диабетици нямаше от 20 мг само от 10, една жена пред мен се вайкаше за детски лекарства.
Лека бременност на каката!

# 2 377
Мид, няма да ти казвам колко се радвам, ти си досетлива Heart здрави да сте всички, тази новина да повлече все такива в следващата година, на хвалба, на хубаво и на нов живот да е в темата!

Тези, които не сте усетили, че ви рекох честита Коледа в темата за Джони, повтарям: Честито Рождество, здраве и световен мир!

От себе си се оплаквам. Уморена съм, а мислех че нося повече. Пусто самочувствие и надценяване.

# 2 378
  • тук и там
Мид, много се радвам! Живота е по-силен от всичко!

# 2 379
  • sf
Кога яйцата са станали по 60+ стотинки?! 😱
Ужасих се! По тоя повод ще си букна уикенд по женски в Милано с дъщерята, тя ще дойде от Марсилия, аз от София. 😁

# 2 380
Ехаа, чудесна новина, Мид, много се радвам Kissing Heart

Аз днес имах намерение да работя, но в крайна сметка си останах само с намерението. Но пък си направих една хубава разходка, продухах главата, разтъпках се добре. На връщане понапазарувах малко.

Готвих пиле с картофи, имам зеле за салата - вечерята е измислена.

# 2 381
Мид, мило другарче Heart

И ние днес по разходка в новия МОЛ. Ама мол ви казвам. 5 халета на открито и във всяко хале магазин. Само парцали. Да си бях полежала, ми то... Да не е съвсем загубено времето, обзаведох терасата с ново килимче.
Манджа си имам. Даже и за утре. Голямо мързелуване.

# 2 382
Мид, ❤️ толкова се радвам!

Аз се прибрах. ГТ бил на делнично разписание. Делнично, ама друг път. Сутринта закъснях, от четири възможни линии, за трийсет и пет минути мина една. Ми то в почивен ден по-малко се чака на тази спирка Sad
Вечеря имам, за утре ще правя спагети с гъбен сос, щото едни кралски печурки чакат от преди Коледа да им намисля нещо. Ще ги направя на полуфабрикат днес, че утре вечер съм по спешност при Зъбарев. Нямах друга работа и преди Коледа си счупих един от последните ми не короновани кътници.

Тринки, не се ядосвай. След преяждането от последните няколко дни, днес с удоволствие си взех на обяд един "диетичен" сандвич. Еми, това ми се ядеше пък. Нямаме от твоята бакалия в близост до офиса, инак щях с удоволствие да си взема нещо от вашата пекарна. 😝

# 2 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не ми се пишеше, но хубавата новина на среднощната ни звездичка не мога да пропусна. само хубаво да е от тук нататък, мид. заслужили сте си го. Simple Smile на каката лека бременност. намачкай дечковците, вече стават леля и чичо. Simple Smile

минах през две институции. знам, че на никой не му се работи точно сега, но не съм очаквала такова чудо.

както и да е. ще мине и тая.

кло, по празнично разписание са - нашия е един единствен и е на 30 мин.

# 2 384
  • София
Мид, прекрасна новина! Леко да й е бременеенето, а на финала - здрави бебе и мама!

Днес ми се случи така, че ми се падна да оправям бакиите на други колеги. На всеки се случва да сгреши, човешко е. Клиентите на мен се мръщят. Разбирам ги и тях, че се налага да се връщат да с довърши нещо, което изначално е започнато грешно. Ама да си го изкарат на този, който вина няма и се опитва единствено да им помогне не е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт