Отговори
# 2 310
  • sf
Панди, аз съм във формата на човечетата ти. Приятно заоблена, с ръце нагоре и полегнала (на диванЯ).
И аз, и аз 😆
Попи, на втория ред ще ви се изкривят вратовете.
Ние вчера го гледахме Аватар, не че е лош, ама много дълъг.

# 2 311
  • Euskal Herria
Пандич, другия начин да омекотиш бисквитките, е да ги слепиш с някакво сладко/мармалад, крем или течен шоколад.
Момичета, как се почива в България сега за празниците? Че в някои от темите чета "забравих, че днес е почивен ден", а днес е 28.12.?

# 2 312
Ехаа, Карамелчик, много хубаво. Като в някой старинен замък. Стягай се за гости, пристигВам Kissing Heart
Уинд, майсторица си ти. Страхотна е къщичката за ключове.
И аз се нареждам на опашка за бисквитките на Пандето.
Сиросче, имам делово предложение. Давай да завием твоята Баба Яга в моята покривка и да ги метнем дружно от някое по-високо място, примерно от прозорците на Карамела. Да им видим сметката веднъж завинаги.

МУ ме издрънка да правя баница. И аз какво да правя, изпълнявам.
Доста работа отхвърлих днес, доволна съм. Утре пак.

# 2 313
  • sf
Почивен е днес. Работни са 29ти и 30ти и после чак 3ти.

# 2 314
  • София
Карамелке, столовете са уау!

Влезе ми една муха в главата. Имаме стар порцеланов супник вкъщи. Не го ползвам. Дали да не го превърна в съд за съхранение на домашни бисквитки?! 🤔😆

# 2 315
Янче, когато се падне празник през уикенда, следващия работен ден е почивен.  Бях го забравила и днес изненадАх районното с аудиенция за паспорти. Joy

# 2 316
  • Euskal Herria
Благодаря, дами!
Очаквах 25,26 да са почивни, ама не и до днес. Simple Smile

# 2 317
Хах, Попи Joy

Панди, рекох, че искаш да бастисаш супника в първия момент.

Бърди, всичко става, само за покривката- не! Сакън, ще си я нося вкъщи. Баница си врътнала, дали да не дойда лично да я взема? /покривката де/

# 2 318
  • Варна
Карамела, невероятно е станало. Simple Smile

Сещам се веднъж големият ми син ме пита:
- мамо, ти как рисуваш хората?
И аз започвам да обяснявам пропорциите на тялото, накрая го питам .
- а, ти как рисуваш хората?
- ами с уважение.

Може би така е и със снимането. Чувството с което човек го прави е от значение. Simple Smile

Днес оспамих темата. Наздраве от мен и лека вечер! Simple Smile

# 2 319
  • София
Няма да го бастисам, освен, ако не го изпусна докато го мия. Харесвам стар порцелан. Но супник ми е неприложим в нашето семейство и ми е жал така да стои. А за бисквитки ще свърши работа.

# 2 320
  • София
Карамел, много е хубаво. Аз такова цветове никога не бих избрала сама, но така като го
видя е уаууууу! Heart

Флорен, синът ти е джентълмен по душа!

# 2 321
  • Варна
...
Флорен, синът ти е джентълмен по душа!

Ако не беше мое копие ( външно) щях да се чудя отде се е пръкнал. Grinning

# 2 322
Благодаря ви, много сте мили! Heart И дано по-скоро приключим, че да дойдете да ви сипя по една воТка Kissing Heart
Чакам си килимчетата от Вивре, завесите се шият, има и первази за слагане... Бърдче и покривка ми трябва Stuck Out Tongue Winking Eye Знам, че имаш една излишна, като идваш, донеси я, само да не ме бие Сири Joy

# 2 323
Карамелкова, идвам!!!

# 2 324
Пак ох... пак пъшшш...
В моите кутийки няма нищо оригинално - остатъчна храна от Бъдни вечер, остатъчна храна от Коледа...стандартно. Жито, тиквеник, боб с чушки, чушки с боб, сарми, пържоли, кюфтета, руска салата, млечна салата, крилца, домашна торта, кокошка със зеле. Твай.
Искам и аз бисквитки

Карамелчик, страхотна къща. Аз ше ти донеса вино Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт