Отговори
# 2 295
  • Варна
Панде, ще омекнат. Утре ще бъдат идеални. Simple Smile

# 2 296
Панди, не е висока. Притеснява ме,че вече е трети ден и не виждам подобрение.

# 2 297
  • София
Сис, утре, ако няма подобрение, я заведи да я видят. Нещо друго мъчи ли я? Кътниците кога никнеха? Боже, забравила съм.

# 2 298
При нас положението в спешното е страшно. Чака се по осем часа средно. На частно също в момента е трудно да се уредиш с преглед заради невероятен коктейл от вируси, грип и Ковид. Педиатъра й ще звънне по някое време, но не знам кога ще може да я приеме.

# 2 299
  • София
Не знам, Сис. Тогава консултация с български лекар по телефона, Вайбър?

# 2 300
Healee е приложение, което дава възможност за онлайн консултации. Доста български лекари работят с него. Само веднъж ми се е налагала консултация с дерматолог през него.

# 2 301
А, Тили, баш така искам и аз на НГ Simple Smile Завид благородно! Blush

Пожелавам ти го, Мисте!

Вятър и мъгла, много добре се е получило!

Панди, хем не обичам подобни неща аз, хем бисквитките в тавата ми изглеждат супер вкусни.

Моят апетит май се възвръща. От една страна- добре, от друга- не съвсем. Simple Smile

След малко отивам да се взема вана, после смятам да гледам "Манджурският кандидат".

Хубава вечер, общество! Hug

# 2 302
Каква онлайн консултация, момичета, за ниска t? Според мен ще е хвърляне на едни пари на вятъра. Ако може да пусне едни кръвни изследвания, както ние можем да си самоназначаваме такива и да покаже резултатите, става. Ама без изследвания, слушалка и преглед на уши и гърло, нищо съществено няма да могат да ѝ кажат.

# 2 303
  • София
Да, вярно е и това, попи. Малко гадаене би било.
Пожелавам утре Беболинка да се събуди свежа като краставичка и дилемата да изчезне от самосебе си.

# 2 304
Субфибрилната температура е индикатор за проблем. Но през никакво приложение или по телефона не могат гърди да се прислушат...
Наистина едни кръвни изследвания биха били по-показателни.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 19:23 от 🧡 Clo 🧡

# 2 305
Ох,Ули,така го написа,че незнаещите ще решат,че аз имам страница с ядящо дете 🤣.Иначе да, много хубаво, видимо,си хапва Петя.А най-завиждам,че винаги,пак видимо,сама 😭.Шефа от днес си възвърна апетита,че го караше главно на вода и фотосинтеза.
Онлайн консултация ми се струва безсмислена за Беболина.По-скоро има нужда от преглед на гърло, евентуално и със стетоскоп.Дано не е нищо притеснително!
Изпълнихме част от замисленото.Даже успях и хладилник да харесам,без да имаме грам нужда от нов 😂.Обаче Скъпия каза,че може и да го вземем,щото все не ни стига мястото 😳.От както захладня, понякога вечер изкарвам на терасата някое от сготвените неща,и марулите почти винаги там съхранявам.А заради бирата лятото включваме и още един хладилник.Да,самонавивам се,че ни е нужен 😂

# 2 306
Златни ръце има нашата Уинди! Респект!
Панди и ти си се справила стахотно, да гушнеш малката Пантичка от мен!
Сиси, оздравявайте вече Heart
Добро вече, другарки! Кръвното ми днес пак си играе с асансьора, главата ми е камбана... Гаден ден, каторген и дОма задачи, ама сглобихме, че и счупената витрина оправихме и си е като нова.
Пускам за малко, има още сто неща за оправяне, ама вече догодина. Не ме бива с телефона въобще. Веднъж фризьорката ми ме снима и бях постнала снимките с нещо от сорта- Разбираш,че някой те обича от начина по който те снима! Ако те снима добре, знаеш, че е не само добър фотограф, а и, че те обича много! След това една приятелка ми връчи телефона си да я фотна, видя снимката и писна, че не я обичам  Joy
Та и от тези снимки ...сякаш не си обичам къщата, ама толкова си мога Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 19:55 от Caramella

# 2 307
Панди, чела съм, че се слагат резени ябълка, за да омекнат, но и корави да уцеля - ще ги топна в кафето и пак ще им видя сметката.
Ох, Сис, ниската температура е по-гадна от високата. Кашля ли Беболина?
Ехаа, Карамела, супер е! Виждам как сме се събрали на масата и спортувамее...

# 2 308
Така е, Clo. Но според мен такива консултации си заслужават, ако метнеш една бумащина от изследвания/епикризи, да гледат и да си дават мнението, за да си заслужат хонорара. Или дерматолог по снимки, нещо такова. Другите оплаквания, които не се виждат с просто око, не са за онлайн консултация според мен.

Карамела, с удоволствие бих се настанила срещу камината. Heart Eyes

# 2 309
Мале Карамело, удари ме в сърцето със зеления стол и шкафа! ❤️

Сис, да минава вече!

Общи условия

Активация на акаунт