Отговори
# 2 280
Сироссс, как ще хвърляш такова съкровище! Много идейна Баба Яга.
Мисти, от активният ти социален живот се изморих. Като чета, как щъкате напред назад, посрещате и ходите на гости се чудя откъде черпите сили, енергия и ентусиазъм. И аз обичам сбирки с приятели и роднини, но не толкова начесто.😊
Ще стегне тестото и ще станат сладките, Панди.

# 2 281
Оплаквам се, че исках да ходим на кино, но се оказа, че днес всички билети за “Аватар” са изкупени, т.е. нямаше 2 места едно до друго чак до късните прожекции, за 3 (колкото ми трябват) да не говорим. Че и за утре чак по някое време. Взехме чак за 15h, последните три места едно до друго, при това на втори ред…

Сега ям солети с течен шоколад и ще подхващам книжка.

# 2 282
Ох, като се сетя за първия Аватар и ми избиват нервите, втори хич не искам да си помисля да гледам, особено на кино Simple Smile

Вечната дилема какво да се готви, трябва да започна пак да правя седмични менюта, че поне само веднъж седмично да се чудя Simple Smile

Ще трябва да стигна до магазин някак.

# 2 283
Довърших пазителят на входната врата.🙂
Снимката не много добра, но на светлината от лампата толкоз.☺️

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 05:20 от wind and fog

# 2 284
  • София
Наистина стегнато излезе тестото от хладилника, момичета, благодаря ви!

Уинд, чудна къщичка! Златни ръце имаш! И талант.

Мързи, има ли кутии? Чакам идеи за готвене от тях.

# 2 285
  • София
Панди, аз съм във формата на човечетата ти. Приятно заоблена, с ръце нагоре и полегнала (на диванЯ).

# 2 286
  • Euskal Herria
Много хубавя къщичка!  И бисквитки!
Тази вечер ще правя пица, извадих маята да се отпусне. После за нула време ще замеся тестото.

# 2 287
  • София
Бър, тези формички ( човечетата) ги купувахме заедно с майка ми когато аз бях бременна, а тя напълняла от диабета. Тогава и на двете те ни се струваха по-реалистични от кльощавите добре изглеждащи формички-човечета. Сега обаче искам да си намеря и от кльощавите. 😁

# 2 288
  • София
Днес нищо не свърших, ама нищо. Зарязах работата за утре, няма да избяга. Дори втората пералня не съм извадила още. Ще метна едни картофи за пюре, ще се изкъпя и смятам пак да полегна. Хваля се.
ММ щял да ходи да спортува. Толкова за болестта му. Close

# 2 289
Уинд, чуден кукерът пазител!
Е я моята бабичка. Като почне да врещи, очите й светят в червено

Панди, екстра са станали!

Ули, нищо не каза за хляба?

Аз се наработих, нокти направих и стига толкоз. Но ще трябва, да търся нова маникюристка. Тази за нищо не става.

# 2 290
Искамммм бисквитки!!! Панди, отварям прозореца!
И баба Яга искам!

# 2 291
Сиросче, ММ го одобри,  дребните го опитаха преди малко,  ама не го бях направила аз както трябва, та утре пак ще ги пробвам. Големи са претенции пффт

Гледам тук Ренко страничката във фейсбук дето пусна. Пълни ми душата това дете как хапва всичко и завиждам люто Simple Smile

# 2 292
Уинде,  притрябвала ти е тая грозотия? Това врещящо бустанско плашило. Мн си я пази като очите има, няма 20 години Anguished

Ули, и аз завиждам за ядящи деца. Моето, не е за говорене.

# 2 293
Беболина трети ден вече е с температура, а педиатъра не си вдига телефона 😣

# 2 294
  • София
Сис, колко й е температурата на Беболина?

Уинд, отваряй, ама се екипирай с каска. Първата тава излезнаха тънки и в момента са много корави вече. Добре, че се светнах навреме и другите ги рязах по-дебели. Но ги напъхах заедно в общ стъклен съд и сега са смесени. Ако нямаш късмет, ще те целне някоя корава.

Общи условия

Активация на акаунт