Отговори
# 2 265
  • София
Много сте работни.
Аз трябва да сядам на лаптопеца и да творя и отмятам днес, ама се правя, че съм забравила. Ох, още десет минути и сядам, че времето лети.

# 2 266
  • София
Снимки май съм изпуснала. Язък!

Карамелке, как е порязаното днес?

Недовършените изневери нЕма да коментирВам, защото ще предизвикам Бачовски, а не искам.

Пантата снощи вилня с приятелка и стъпи на криво. На гости бяхме. Дадоха лед хората, мина й уж. Прибрахме се и "защо още ме боли, мамо, ужасно е!". Аз бях ей тъй при тези думи. 😳
Тя почти ревеше.Мазахх с гел. Видимо нищо й няма. Сега я чакам да се събуди и да каже боли ли още. Допълнително се филмирам от факта, че е ранобудно пиле, а вече е към 10.20 ч и още спи.
Събуди се докато пиша. Боли я още. Ще мажа.

Ние вече ометохме сармите и пържолите. Днес ще готвя леща.

# 2 267
Бър, аз съм супер. Сготвих една леща, хляб пуснах да се джурка, въртя перални. Вече нямам извинения, трябва да сядам да работя. МУ още спи Rolling Eyes Оплаках ли ви се, че е на работа чак на 9-ти?

# 2 268
Аз съм чак на 9-ти на работа. Но пък съм почивала само една седмица през лятото. Мисля, че не съм чакала с по-голямо нетърпение отпуска досега.

# 2 269
  • Пловдив
Бърд, блазе му Simple Smile

Попи, при теб е заради новото място предполагам...наслади се сега.

Панде, ще мине на малката, щом не се е подуло е само натъртено сигурно.

# 2 270
Бърд, малко си пила явно. Stuck Out Tongue Winking Eye
На почиващите до 9 завиждам, даже не знам дали е благородно. Flushed
Мисти, само като те чета и се изморявам.
Аз днес ще си сглобявам една къщичка за ключове. Вчера си доших мотива, днес ще боядисвам къщичката и ще го монтирам. Избрах си един кукер да ми пази входната врата. Ще покажа, когато съм готова. Може и до близкия мол да отида, трябват ми декоративни възглавници за новия диван.

# 2 271
  • Пловдив
Уинд, мен ли? Що? Аз повече не съм мързелувала Simple Smile

# 2 272
Сядам за пет минутки с кайвето.
И МН ще почива до някой си януари Head Band
Уинд, ще чакам да покажеш кукера. Моята къща я пази.... Баба Яга. Така решил МН, нямам си идея защо. Тая бабичка се задейства при по силен шум. А си изпусна чантата в коридора или счупя чаша в кухнята, се чува зловещото хахахахахахахаххахах Rage Колко пъти ми е изкарвала акъла. Хич не се сетих, да я смотая покрай ремонта.

# 2 273
Аууу,искам такава Баба Яга!Ще я позиционирам в хола 😈,и ще гледам на Скъпия сеира 😎
Втора седмица хрема,главата ми е камбана.Поне болката от запушените синуси спря.Шефа и той още кашля и точи сополи.Май,май болни ще си изпратим годината.И след вчерашния маратон ми е едно изморено.Това не ми попречи за трите перални,палачинките и мусаката 🥴.И още планове имам за дена,да видим ще изпълня ли някой от тях.

# 2 274
  • София
Момичета, помощ!

Почнах тестото за джинджифиловите бисквитки  на Бър. Нещо не ми се получава. Следвам рецептата стриктно, но тестото не е стегнато, каквото трябва да е по рецепта. Първо беше на парчета и лепкаво. Добавих брашно и спря да лепи, стана по-твърдо, но не се оформи. Добавих мляко и го върнах към първоначалния вариант. После ръснах още брашно и мазнина. Достигна това от снимката, която пускам. Не се оформя, лепне и не мога дори топчета да направя от него, а за точене и дума да не става.
Сложих го в хладилника и седнах да ви пиша за помощ. 😔

# 2 275
  • София
Остави го в хладилника да стегне. Като го забъркам първоначално ми се разпада на трохи, така ги стягам.
Ако е много твърдо и не можеш да го разточиш после, врътни го за 10 секунди в микровълновата.

Направих една запеканка с тиквички, яйца и сирене, ама моите гладници  не я доизчакаха и обядвахме пак месища. Опържолих се тия дни, меси да не видя и аз. Сега ще я мисля до довечера.

И ММ го заболя гърлото. Лежи, все едно е с пневмония, драма, едвам се навива да си мери температурата, то пък няма - 36.3. Joy Ни лимон със сода иска, ни гаргара със солена вода, щял сами с гаргара с Листерин да се оправя. Вчера спа два пъти гол на течение, на отворени прозорци, без парно, отвит. Мнооого топло било. Идва ми да му извия врата, детето порасна вече, а а той се вдетинява яко.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 13:31 от бъръльо-бъръльо

# 2 276
  • София
Благодаря, Бър! 😊

# 2 277
  • София
Дано да станат. Не съм обучена сладкарка и тестарка, карам малко по усет.

Искам да благодаря на wild poppy, че покрай нея продължих с ксилометазолина. Ми много по-добре съм.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 13:38 от бъръльо-бъръльо

# 2 278
Е, Бър, ама моля ти се, 36.3, бедствие е това, недей така. Не бъди толкова безчувствена към страданията на човека.
Сиросче, чак си я представих тази ваша Баба Яга Simple Smile

Сядам и аз с кафе.

# 2 279
  • Варна
Вие с кафе аз седнах с гимлет. Хубаво е да се прибереш и само по физиономията да те разчетат, че имаш нужда от нещо по така. Simple Smile

Каръшки ден,а още не е свършил. От сутринта със ставането тръгна на криво. За добро утро се посиних на спалнята.

Мисля си за носорозите в живота ми. Очаквам, настроила съм се за слон с главно " с", пък животът ми поднася носорог. Масивно, но не съвсем, далеч не е същото. Задоволявам се с носорога, но те пък станаха стадо, достатъчно, че да отворя зоологическа градина и да късам билетчета. После някой умник ще ми обясни, как трябва да се рея из живота с лекота, а в сърцето ми да прескачат електрически искри. Ай, ша му се не види.

Има и радост. Прибирам се и пред входната си врата намирам бутилка домашна ракия, орхидея и картичка. Някоя добра душа оставила подарък. Май ще взема да се рея благодарение на гимлета. Simple Smile

Успешен ден, общество и бъдете здрави! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт