Отговори
# 2 250
Сис, ма как ще преча на такава любов! Събрах си багажа, децата и се изнесохме. Минаха няколко години и неугасимата любов умре. Та се получи много интересна ситуация - бившия да ми се оплаква от жената, заради която ни заряза. Да се смее ли човек, да плаче ли 😂.
Мьос, добре дошла! Не се дразни, искат да ви поглезят.☺

# 2 251
  • Euskal Herria
Ех, потърсил утеха човека... Rolling Eyes

# 2 252
Уинд, изобщо не се учудвам! Точно така става с подобни любови. Затова казах,че бих стояла на страна.

# 2 253
Не се дразня. Обичам ги, каквито са.
Всеки миг ми е ценен. Дори и когато ме питат "ама не ти ли хареса баничката?" , след като преглъщам трето парче и разкопчавам копчето на дънките.

# 2 254
  • Euskal Herria
Работата е

# 2 255
И 5-та серия ще има. Ядем, ядем, а храната не свършва! 😲 Има сарми, пълнени чушки, два вида пържоли, торта, даже още малко картофена салата. Отделно има разни бонбони, които гледам да заобикалям отдалеч, но пък нали там на орехи и бадеми.
Положението е просто плашещо. Кантар не искам да виждам, изобщо!

# 2 256
Уинде, забрави я, тая мръсна дума. Утре съм на тръстикен и ще откарам само на вода. Идвай дружинка.  Имам чувството, че от ушите ми излизат въглехидрати. Пусти ориз, ще ме затрие.

Тия дни, въпреки онова нещо, ги пиша в графа бива. Припомних си Възвишение, после Сърцето на машината и за десерт Засукания свят на Мариус Куркински. За втори десерт - филмът Опа!, който май ще блесне само с гръцки красоти от остров Патмос. Чудно! А и домашните легнаха. Време е за таласъми 😜

# 2 257
Ох, "Омега"!!!!!
Имам едно почти безпаметно напиване именно с такава текила. Това като студентка още, сиреч още в миналия век. Два дена след това бях като облъчена- буквално. На легло и с минимални жизнени функции.
Май от тогава не съм и пила повече текила. Rolling Eyes

# 2 258
  • Euskal Herria
Ей само заради това не можем да се разберем с мъжа ми. Като готви, готви все едно заводски стол или ресторант ще снабдява. За празниците - та това, та онова, ма нека и това да го има... Ами хубаво, ама кой ще го яде. Като се помъча да го възпра, се сърди.  Направо не ми се мисли какво ще е за Нова година, сигурно до тогава ще има още от храната от Бъдни вечер и Коледа.

# 2 259
Ех, Сиросче, къде ме запрати с Възвишение, Засукания свят и Сърцето на машината.

Текилата свърши.

# 2 260
Спите ли? Айде стига ви толкова! Ставайте да пием кафе!

Яна, аз не съм готвила в големи количества, но общо взето ние сме се нахранили още на етап салати и баница. Като се стигне на етап мръвка и гарнитура и вече сме се предали.
Сирос, за тръстиката съчувствам, аз и днес почивам, дано утре да не забравя да отида на моята.

# 2 261
  • София
Добро утро, Уинд! Май само ти си на линия, другите нанкат. След сто буденици и аз се излюпих. Чувствам се като махмурлия, поне да имаше защо.
Бърд, как сте след текилата?

# 2 262
Ахам, нанкаме, но на тръстикена Confounded

# 2 263
Да бе, да, нанкаме 😝
Исках много, ама немаше начин. За мен утре тръстикен. Да взема и аз да забравя ли...
Добро утро!

# 2 264
  • Пловдив
Добро!
Аз почивам и днес, ами ми се ще кат мм и синко чааак на 3ти да се явя...евентуално Grin
На обяд сме с едните кумци и деца на вън...за довечера незнам още...ама така обичам аз Blush
Сега кафе и закуска...

Общи условия

Активация на акаунт