Отговори
# 765
Фил, в плик за печене с какъвто зеленчук имаш (картоф, морков, тиквичка, лук, гъби също става) плюс малко бяло вино и 1-2 резена лимон.

# 766
Лучена/празена яхния?Може като ги обезкостиш и на кавърма да ги направиш.Фрикасе?Друго сега не ми идва на ум.
Сирос,другия път ще ти направя видео рецепта 😁

# 767
Фил, обезкостени, а ла крем, с моркови и тиквички, и картофено пюре за гарнитура.

# 768
  • София
Аз вчера пекох цяло пиле с бяло вино, лимони и розмарин.
Или под налягане за малко с вино и горчица, после сметана. За гарнитура ориз.

Огладнях ПАК.

# 769
Аз вчера правих оризови спагети по китайски с пилешко, но бях взела филе и стана лесно. С бутчета трябва варене първо или обезкостяване и си е играчка по моите стандарти.

# 770
Да се оплача от сайта, на който Добри е попаднала на френската лучена, атакуваме от всякъде. Каквато и рецепта да потърся, все на него попадам. Тия 1001 рецепти, много яко ги промотират от всякъде. А не струват кой знае колко.

# 771
Моите кюфтета ли, Добри?

Тук-там мяркам за "готварската книга". Книга на темата ли? Къде е качена?

# 772
В първия пост. Има и твои рецепти Мьос. В скрития текст са старите рецепти. Видими са тези от текущата тема. Тъй като някои са много дълги, реално след името на манЖата и автора, в скрит текст е линка към поста с рецептата, понякога с разясненията и допълненията, са повече от един пост. Последователно са сложени. Няма друг начин да ги натъпча на едно място толкова много рецепти.

# 773
Не може да съм толкова застреляна. Безброй пъти съм упътвала новаци да си прочетат първия пост на някоя добре организирана тема, преди да питат.

# 774
  • София
Ай честито на петлите!

# 775
Не е в теб вината. Едва тази сутрин успях да кача и последните рецепти. Дано не съм изтървала нещо. Седмица ми отне, защото трябваше да намеря начин да кача толкова много творения. На следващ етап, ще опитам да ги групирам по видове храни. Сега са хронологично.

# 776
  • France
Вижте сега, неколкократно заявих, че съм кьопава готвачка и имам нужда от детайли. Първо, второ, трето... фурна, котлон на толкоз, за толкова време. Joy
Нещо по лесно ако може. Вариантът с вино и розмарин ми хареса. Може и с оризови спагети ама не ми се обезкостява. А и утре ще готвя и мляко с ориз, та да е по-бързичко. Joy Нали ви казах, че съм леворъка?

Пффф, взехме, че спечелихме. Хич не ми се щеше финал срещу Мароко.

# 777
Не е в теб вината. Едва тази сутрин успях да кача и последните рецепти. Дано не съм изтървала нещо. Седмица ми отне, защото трябваше да намеря начин да кача толкова много творения. На следващ етап, ще опитам да ги групирам по видове храни. Сега са хронологично.
Кло, ще ти е тегаво по видове храни. И така си се постарала достатъчно. 🤗
Ако има как да помогна, пиши ми.

# 778
  • Пловдив
Ау, хора, тоя град не спи 😲 Животът е на 200 оборота! Гъмжи..страхотно е! Почувствах се на 20 😎 🥳 🤠

# 779
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кукуригуууууу...

Събуждам ви, вие да не си помислите нещо друго. Simple Smile

Не съм украсила, но молчето до нас е с нови дрешки

И драйв ина също

А у дома е така. Как да ти дойде коледното настроение? Как?!

Упс. Забравих да ви сервирам кафе

Общи условия

Активация на акаунт