Отговори
# 780
  • София
Добро утро!

Гледам часа от снимката с кафето на Добри и си казвам "Бре, как съм се прецакала в почивен ден да стана рано!".

ДобрЕ, и на мен малко нелепо ми изглежда коледна украса на фона на палми, зеленина и слънце. Ама хората в слънчевите страни са си свикнали. Имат настройката. Как и дали се придобива такава настройка от чуждоземците обаче ...

Първа нощ с Коледна украса вкъщи. Котката не я е разрушила. Получава червена точка. Рахалят предложи да е червена рокля, но не съм сигурна как да напъхам четирикрако и ноктато в нея, май не ми стиска.

# 781
ДУ!
Мисти, браво момиче! Страхотен предколеден подарък си си спретнала! Наслаждавай се на макс!
Добри, нали ще се прибирате, тук ще те хване коледното настроение. Дават го от утре да вали сняг. Ще видим. Вчера с майстора ходихме до Търново, обиколихме един вагон магазини, накрая спряхме в един магазин-склад и кака ви отнесе хубав ламинат клас А4 на промоция за 18 лв за квадрат. Взехме и сите други аксесоари-первази, тапи, подложки и бля, бля. Имаха и страхотни килими на чудесни цени, но това ще го мисля накрая.
Днес ще разхвърлям, че трябва да поразчистя пространството в двете стаи и съдържанието на гардероба трябва да помисля накъде ще го шитна, че в следващата седмица ще има атака в батака. Хаоса предстои, нямам търпение.

# 782
  • София
ДУ!
Мисти, къде си? Искам и аз, все тая къде. Наслаждавай се.

Момичета, я да питам нещо. Подходяща ли е лазерната епилация за 16 годишната ми дъщеря? И без това се чудя какво да ѝ подаря за Коледа. Искам да ѝ улесня живота. Аман от бръснене, скубане и пинсетничене. Имаме и фотоепилатор, но не го ползва по незнайни причини. За мен време не остана за лазер, пооплешивях след хиляди години борба с косЪма.

# 783
  • София
Бър, мисля, че не е подходяща, но не съм съвсем сигурна. Дано се включи по-компетентна от мен., защото на мен ми бягат и аргументите защо не е подходяща. Просто ми се е закарфичило в главата, че не е.

# 784
  • France
Най-добре попитай познат дерматолог. Иначе е страхотна идея.
Станах, още ми се спи, имам сумати домакинска работа за вършене, а е мой ред да извеждам децата. Tired Face

# 785
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пантичке, лепо-нелепо, избор няма. Simple Smile
миналата година си го бях докарала нощем да ми е съвсем коледно.
но само нощем Wink че денем всичко се вижда. Simple Smile Simple Smile

# 786
Бър, безопасна е. Ако е руса няма да е перфектен резултата обаче, поне при мен не беше. Ама сигурно си зависи и от техниката.

# 787
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спомени, спомени....
https://youtu.be/qqSk3GfxwsU

край! реших! ще украсявам днес!
айде може и утре. Simple Smile

# 788
  • Mediterraneo
Бърльо, давай смело. 2 години след първия цикъл е вече ок. Заради наместването на хормоните. Моята беше на 16 като почна. Има мишници и май една сесия на половин крака. Ама нещо спряхме, че в момента финансите са кът. Ефектът не е като при мен, определено, но е друго да трябва да бръсне веднъж на месец между процедурите.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 10:54 от Тарталета

# 789
  • тук и там
ДУ!
Мисти, къде сте? Търся нещо из Гръцко  с хубав плаж  и храна, и да е близо до Ст. Загора,че сигурно с кола ще бъдем.Това за лятото де. И в Турция не сме били на море, януари ще започвам да се глеждам вече за летни  почивки.
 Искам палми и топло време, хич не ми трябва Коледна атмосфера-мразя студ и зима.
Снощи и ние мача гледахме.За Франция сме !

# 790
Добри, защо.е в такава позиция?

# 791
  • София
Мерси, момичета. Сега остава да проуча и къде да я заведа/пратя в София. Улеснихте ме с решението.

# 792
Бъръльо, аз съм доволна от Лазер център, този на Ал.Стамболийски. Въпреки че при мен някъде година след първоначалния уау ефект, възстанових част от окосмението на подмишници и отдолу на триъгълника (поне отгоре умряха с изключение на едни 5 косъма). И след поддържащата процедура, пак известно време по-късно на същите места си тръгнаха, а нали и заминахме, тук само до лазер ми е да търся. Та явно си отглеждам някаква част неуморими.

И аз имам фотоепилтор. Не съм го вадила от близо 2г. А с такъв кеф си го взех.

# 793
  • тук и там
Щото това е арабският дядо Коледа сигурно..Grin
На ММ не съм купила подарък. Едни обувки щях да вземам, бяха ги намалили -ама беше рано за Коледен подарък, сега пък  ги вдигнали.И без това е трудно за обувки, и има вероятност да не му станат или да са неудобни-сега се чудя да ги поръчвам ли, или да почакам още малко.

# 794
  • Пловдив
Привет!
Кайсийка, далеч сме от Ст,Загора...за близо с хубав плаж е Фанари, Керамоти...но са малки, селца по-скоро.

Днес времето е по-хубаво, направо не ни се тръгва, ама няма как Simple Smile
Сега по фрапе, намерих бугаца крема ама не съм стигнала до нея Grinning
Школото пиука и снощи и сега, ама само едната оценка ме усмихна...за днешната няма да споменавам. Не ми развали настроението, щот е по философия...

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 17:08 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт