Отговори
# 810
Май обсъждахме Добуш и рецепти се пуснаха сякаш.

Как притъмня, викам я да не е станало време да приключвам работа, пък то заваляло....

# 811
Обсъждаше се Добуш, помня и аз.

# 812
  • France
Времето е чудно и хапване навън.
Наздраве, другарки!
Сири, направо невероятно ми звучи. Тук е кучешки студ. И май се опитвам да се разболявам.
PS Сири ми го преправя на сипи. И О'рахаля е разбрал, че ме гони алкохолизмът.

# 813
  • София
Ре, Крис Картър. Решила съм и аз да видя за какво става дума.

И моят кръст е леш. Едва вдигам малкия вече, а по - слаб няма да става.
Намерих го в Читанка. Сега ще го пробвам.

# 814
  • Пловдив
Кажете ми, че не е понеделник! 🧐 🥴

# 815
Още не е, ама почти 😧

# 816
Не е, но понеделникът чука на вратата Cold Sweat

Изпратихме си госта, направихме един по-голям пазар, позачистих като лисицата с опашката и денят минал. Окъснях със следобедното кафе, кой знае до колко часа среднощ ще будувам.

Орхидеите ще ме зарадват коледно с цвят
Скрит текст:
И трите са отрупани с пъпки, засега само една от тях се е отворила.

# 817
Готвите ли Simple Smile аз цъкам и броя минутите, ама има още време...
каквото опитах да направя се обърка, да видим утре ще има ли шокане на канчета Laughing

# 818
  • Mediterraneo
Добуш се обсъждаше в темата за спомените. Мисля, че и рецепти излязоха там от старите тефтери.

# 819
Торта Добуш и снимките на рецептата ѝ се качиха в темата за снимките и спомените от едно време, на която Добри пусна продължение. Искате ли линк, или си я знаем всички.
Тарти ме е изпреварила.
Да си призная, че забърках една доза Портокалови бисквити с парченца шоколад. Някой пусна рецептата в оплакваческата. Следва снимка и линк с рецептата. Нямат вид, но са вкусни.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 19:15 от 🧡 Clo 🧡

# 820
Кло, бисквитите с портокал и шоколад на Ирина Купенска ли? Хубаво ми напомняш за тях, благодаря.
Мислих да правя напуканите на Джема, но може и от тези портокаловите една доза да спретна.

# 821
Аз тази тема не я следя, така че със сигурност не съм чела там за торта Добуш, тук си беше според мен.

Ама май с друго име я нарекохте тук, не помня кой сподели, че баба му правела за Нова година, то не беше само един всъщност.

# 822
Кло, благодарско, че припомни за тия бисквити. Чудни са!

# 823
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бобче, нали знаеш как добрия старец се боцва в комина?
мисля, че тоя е трябвало да е в комин и позаседнал малко Wink но комини няма, та са го боднали на паркинга. Simple Smile на лявата му ръка е седнал елен с китара и свири, а дядото се наслаждава. Simple Smile

и аз съм си набелязала https://chitanka.info/person/chris-carter

веднага след като завърша другата дъвка https://chitanka.info/person/kerstin-gier

# 824
Точно те са, Бърди.
Децата ги одобриха. Вместо с 300 гр. шоколадов чипс ги направих с 200. Не намерих сладкарски и взех някакъв био, веган...от голям супермаркет в градО. Не обърнах внимание на грамажа, докато не започнах да ги бъркам.
О'Рахаля днес ми е отнел думата и си ги върти както си иска.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 19:16 от 🧡 Clo 🧡

Общи условия

Активация на акаунт