Отговори
# 795
Мисти, аз само за Гърция разбрах, ама къде сте там Simple Smile

# 796
Кайсиййке, предположих ама викам и да питам 😁
Коледни подаръци за мен и детето накупих на ЧП, мъжът ми прави два курса до Спиди да ги прибира и да плаща. За него не знам, щом си има такава прекрасна жена, какво му трябва друго? Той си купи кола, но иска някакъв кейлес бутон. Това мисля да му купя. Много е труден за подаръци. Или стрели за арбалет, понеже и арбалет си купи есента.

# 797
Солун ❤️

# 798
  • София
Е кое му е трудното? Цели два варианта имаш.
Моят има и рожден ден в началото на януари.
Мисте, радвам се, че сте си изкарали добре.
Аз още съм болна. Ще започна антибиотик.

# 799
ММ иска “груб вълнен пуловер”. Да се чете дебела боцкава вълна. От къде да търся такъв…От 2 десетилетия поне тенденцията е да продават вълнени дрехи с незнамсикаква обработка, така че да са нежни на допир и леки за носене.

На всичкото отгоре ми е ясно, че дори да го носи с блуза отдолу, като му забоцка на врата, ще го захвърли.

# 800
Попи, имам такъв на Бенетон. Явно се намират все още.

# 801
Добър ден и от мен!
Кулинарствате, а? И аз си въобразявах, че ще се навия да направя кюфтета от тиквички, ама не... Домързя ме. “Изпържих“ ги във фурната, боднах им копър и кисело мляко и ... затворих кухнята Joy
Коледа сред палми ми е любимо усещане, ама рядко ми се е случвало. Мразя да ми е студено и за това тропическото усещане за топлина ми е приятно. По-приятно от запалена камина Stuck Out Tongue Winking Eye

Добре, хапни едно манго заради мене, моля! Така ми липсва вкусът му тук... Два кашона с по 10 бройки си донесох и ги изплюсках без срам. И сега си купувам гадни от магазина Flushed

Между другото “Тайната на Димана“ ме заинтригува и след празниците /за да се разкара калабалъка от магазините/ ще се занеса да си я купя. Що не го видях това вчера, когато се бухнах в МОЛа, та да си я взема, а??? Патка съм..

Оздравявайте, момичета!

# 802
  • тук и там
В Солун съм ходила-не ми хареса тогава. Сега ако отида, може и да се променя мнението, не знам..
Бобчи, и аз предполагам, ама Добри да каже.
Наболява ме кръста-пих мелоксикам. Снощи диклак. Стават за лека болка-още съм с такива. Дано не се скова, че тогава ще я втасам.Днес ще лежа, няколко дена ще е зор, щото трябва да се пазя и да не стоя много права ако не искам да стигна до Онази болка с прищипания нерв  (определям я като 8 по скала от 10) и Онова лекарство. Та много работи щях да правя, но ще трябва да слагам колана и да си кротувам.

# 803
  • София
Кайсия, пробвала ли си иглотерапия и вендузи? На мен ми помагат много.
Кой писа за някакъв автор на кримки? Крис нещо си.
Моля пак да подскаже.

# 804
Времето е чудно и хапване навън.
Наздраве, другарки!

# 805
  • Euskal Herria
Пия кафе и чакам да се опекат солените мъфини, тествам новата форма. После съм планирала да включвам чушкопека,  да приготвям теста за различни сладки.
Още не съм се разхождала из града, май няма нова украса. Обичайната като миналата година (и виенската е без промяна от минали години).  И пързалките са същите. Тази година възобновяват карнавалното шествие (не знам дали точно така е правилно да го нарека) за 23 декември с героите от тукашната митология.
Хубав следобед, сборище!

# 806
Ре, Крис Картър. Решила съм и аз да видя за какво става дума.

И моят кръст е леш. Едва вдигам малкия вече, а по - слаб няма да става.

# 807
Не обсъждахте ли тук наскоро Добуш торта? Нищо не намирам с търсачката. Някой да има изпитана рецепта?

# 808
Добуш торта не помня тук да е обсъждана 🤔

# 809
  • София
Кой развали времето? Вали като за спане само. Дали и аз да не врътна едни сладки?

Общи условия

Активация на акаунт