Отговори
# 2 235
Стана ни традиция някъде около Стефановден да виждаме дъното на бутилка текила в компанията на печено джоланче.
Та наздраве от нас
Не обръщайте внимание на смотаната покривка. Неизвестно защо, зададат ли се празници, МУ я измъква от шкафа. Тържествено съм си обещала, че някой ден ще я изхвърля, само да измисля как да оправдая липсата й.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 10:24 от Birdflower

# 2 236
Нищо й няма на покривката.

# 2 237
Бърде, само да си посмяла, да посегнеш на покривката 😈 Ще те топна на ТМ, да знаеш.

# 2 238
Подарявам ви я Joy

# 2 239
Нищо и няма на покривката. Наспорт от мен с винце, отдавна съм си спипала, по светло още. Шия, шия пък отпия.😊
Кло, аз като Мързелче - наводнение ще спретна, сигурна съм. Виж да шкуря, замазвам, боядисвам и разни от сорта проблем нямам, но намесена ли е вода и ток - не пипам.
Ени, бързо да оздравява Синеочка!

# 2 240
Бърди, кАжи сега, че тия шотчета двамата с ТМ си ги пиете Simple Smile ще ви призная Simple Smile

Оф, трябва да ходя да си правя упражненията... а ме мързи...тъй е като ги оставям за вечерта.

# 2 241
  • София
Ено да й минава бързо.
Покривка та е екстра

# 2 242
Бърд, ужасен ужасон е покривката! Ще ти съдействам в унищожаването й с кеф. Само кажи кога🤭🤣😂
Ени, бързо да минава на Синеочка!

Уинд,на такава изпепеляваща любов не бих била пречка! Бих ги оставила да се изпепелят един друг и бих заела здравословно разстояние от тях.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 20:35 от Sissy

# 2 243
Ули, казвам Flushed
Ох, Сис, най-сетне подкрепа Simple Smile Ще я нарежа на парчета и ще изпратя по едно на останалите другарки Simple Smile

# 2 244
  • София
Плюс шотче.

# 2 245
Бърде, второ предупреждение 😈 И без шотове ще станеш, мхм.

# 2 246
Бърде, второ предупреждение 😈 И без шотове ще станеш, мхм.
Предателка Smiling ImpKissing Heart

# 2 247
  • тук и там
Водих каката на пързалката  с приятелка . Това в Мола. Един час ги чакахме ,умряхме от студ.После уж щяха да се разхождат, звънят -може ли да отидем на кино, Казахме "Може". Да, ама филма се оказа 'Аватар" ..Та три часа само филма, с рекламите отказараха 4. През това време с другата майка кафе  пихме, разходихме се, пазарувахме-направи издивяхме.Отидохме в 1 на обяд, в  7 се прибрахме в къщи.
Изхарчих пари за ненужни неща, чак с едни възглавници се обзаведох и ги мъкнах от Мола..
Поне каката остана доволна...
Налях си най-накрая, стоплих сармите и седнах. Наспорт!

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:16 от Кайсия

# 2 248
От около 17 часа съм в родната си къща. За това време ме попитаха около 723 пъти не искам ли още една сармичка/пържолка/крем карамелче, какво мисля за това мезенце, онази луканчица, от коя салата искам допълнително и дали щрудела е по-вкусен от тиквеника. Имам чувството,  че съм в реалити за охранване. Лошото е, че утре маратонът продължава.
Е, днес спасихме и котка от дърво, записваме едно добро дело в тефтера.

# 2 249
  • София
Добре дошла, Мьос!
Радвай се, че има кой да те пита. Аз родна къща вече нямам, а родителите ми са далеч от грижовните.

Улавям се, че примирам от страх, че детето скоро ще отлети. Хем искам и знам,че е нормално, хем сърцето ми направо кърви.

Кайсия, много е красива щерка ти, щях да ти пиша одеве, но ми звъннаха.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 22:20 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт