Звездни компромати - Декември'22

• 294 386
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 105
Наскоро гледах влоговете на Вики от Мастило и ми направи много добро впечатление, но с това лайкване на мазния Тушев в Баленсиага ме разочарова...

# 106
Моля да пишете кои наши звезди лайкват Ушев, Да знаем колко струват, защото иначе всички са хай!!!!
Преслава, Катето Евро, Ваня Щерева, Светлана Гущерова, Драгомир Драганов Чая, Алекс Раева, Мария Дамата, Нели Рангелова са лайкнали снимката с чорапите и маратонките на Баленсиага.

Снимката с ризата са  лайкнали Светлана Гущерова, Вики Терзийска Ваня Щерева, Драго Чая, Мика Стоичкова и няколко дето станаха известни покрай "Ергена".

# 107
Не е Ушев обаче, Тушев е.

# 108
Кой я излъга чалга певицата Емилия, че такава рокля отива на 40 годишна жена, съчетана с подобни сандали и екстеншън ала 90-те?
Айде да не съм тесногръда, нека оставим годините на страна. Нима се харесва като се види в това тоалетче! Качеството е лошо, защото са скрийншот от ИГ. По- долу слагам линка.
Скрит текст:

https://www.instagram.com/reel/Ck5su5QPBOA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Емилия е страхотна певица (която не пее само “чалга”) и човек! На мен тази визия ми харесва и смятам, че й отива. На 40 години и след 3 деца изглежда повече от добре.

# 109
  • София
Роклята на Емилия й стои нелепо.

# 110
И кое му е страхотното на човек, съжителствал с Коко Динев...

# 111
Какъв е тоя ... Тушев??

Не харесвам Дияна Д..
Оф дали е Вергов, не искам да повярвам.

Баленсиага са дъно.

# 112
  • София
Какъв е тоя ... Тушев??

Не харесвам Дияна Д..
Оф дали е Вергов, не искам да повярвам.

Баленсиага са дъно.
Главният манипулатор на предаванията на Тупарев, абе човекът Биг Брадър. Долен сеирджия и интригант.

# 113
  • Glasgow
Аз вярвам на всичко- и че Вергов е посегнал, и че тя е прекалявала, и че другите ни лук яли ни лук мирисали. За кратък период като студентка попаднах случайно в арт среда, такива мерзости и копаене на дъна никога повече, Слава Богу, не срещнах. И всичко гарнирано с много алкохол. И цигари. Даже ме лъхва миризмата само като се сетя, на тела и дрехи пропити с цигарен дим и алкохолни изпарения. Някаква паралелна реалност е, сексът извън семейството не е драма, драма става като се усложни. Все пак Вергов, за да запознае Диана с детето говори, че не е било обикновена авантюра, явно и е дал някакви аванси. Абе грозна история.

# 114
  • Sofia
Вече известната драма между Диана и Вергов, ми напомня на психопатията във "Фатално привличане". Вече е ясно какво се е случило.

# 115
И кое му е страхотното на човек, съжителствал с Коко Динев...
Ти познаваш ли лично Коко Динев, та знаеш що за човек е? А ако в действителност е лош човек или какъвто там го определяш ти, то Емилия затова явно вече не е с него, а с Жорж Башур. Simple Smile
И да - Емилия е страхотен човек, защото е добра, човечна и земна. Такива са моите впечатления.

# 116
Емилия прилича на кофти разопакован бонбон на снимката.

# 117
  • Glasgow
🤣от онези дето ги хвърляха по сватбите едно време

# 118
Дженифър Анистън Christmas Tree
Скрит текст:

# 119
🤣от онези дето ги хвърляха по сватбите едно време
Точно.😀

Общи условия

Активация на акаунт