Звездни компромати - Декември'22

• 294 430
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 120
За кратък период като студентка попаднах случайно в арт среда, такива мерзости и копаене на дъна никога повече, Слава Богу, не срещнах. И всичко гарнирано с много алкохол. И цигари. Даже ме лъхва миризмата само като се сетя, на тела и дрехи пропити с цигарен дим и алкохолни изпарения. Някаква паралелна реалност е, сексът извън семейството не е драма, драма става като се усложни. Все пак Вергов, за да запознае Диана с детето говори, че не е било обикновена авантюра, явно и е дал някакви аванси. Абе грозна история.
Еее, моля те разкажи повече, без да казваш имена. Нещо интересно дето се е случвало на купони и тн. На мен тези среди винаги са ми били много интересни.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 21:31 от daizy_g

# 121
Коко Динев май си е поступвал жените , плюс че има проблеми с  хазарта. Не знам Емилия каква е , но имаше връзка с него , докато той още беше  женен за Анелия. На мен са ми симпатична двойка с Башур , щастливи изглеждат .

# 122
Наскоро гледах влоговете на Вики от Мастило и ми направи много добро впечатление, но с това лайкване на мазния Тушев в Баленсиага ме разочарова...

Викито, е много мила със себеподобни Wink, на останалите гледа като на плебсове, това откакто е с богатия чичко😉

# 123
  • Glasgow
Коко Динев май си е поступвал жените , плюс че има проблеми с  хазарта.
Нелина, с която е имал дълга връзка преди Емилия и Анелия е казвала как я е завел на Витоша и казал, че ще я закопае там. Не каза име, но стана ясно кой е. Нелина беше много готина мацка, тя тръгна от Свищов, пееха с Еми Стамболова в кварталната ни кръчма, Еми е свищовлийка, а Нелина следва в Свищов.
Дейзи, то няма много интересни за нормалните хора случки, само на тях си. Пример- една сутрин след тежка вечер се мотая по халат, в компанията на "арт човека", с когото се виждах и той сподели, че има дежа ву, същата ситуация с популярна по него време актриса, семейна, и нейният съпруг, с когото са приятели от студентските години се прибира. Тя вдига скандал как така се прибира без да се обади и както е по халат отива да прави закуска и сядат на масата 3мата като едно голямо щастливо семейство 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

# 124
  • София
Много неприятно ще е да е Юлиян насилникът на Димитрова, но не знам защо си мисля, че е точно той.

Изключително гнусно е и мълчанието на очевидците. Гузни душици. Отказал да коментира Милошев. Мижитур.

# 125
Коко Динев май си е поступвал жените , плюс че има проблеми с  хазарта.
Нелина, с която е имал дълга връзка преди Емилия и Анелия е казвала как я е завел на Витоша и казал, че ще я закопае там. Не каза име, но стана ясно кой е. Нелина беше много готина мацка, тя тръгна от Свищов, пееха с Еми Стамболова в кварталната ни кръчма, Еми е свищовлийка, а Нелина следва в Свищов.
Дейзи, то няма много интересни за нормалните хора случки, само на тях си. Пример- една сутрин след тежка вечер се мотая по халат, в компанията на "арт човека", с когото се виждах и той сподели, че има дежа ву, същата ситуация с популярна по него време актриса, семейна, и нейният съпруг, с когото са приятели от студентските години се прибира. Тя вдига скандал как така се прибира без да се обади и както е по халат отива да прави закуска и сядат на масата 3мата като едно голямо щастливо семейство 🤷🏻♀🤦🏻♀
Ако той бие жените си, както някои хора твърдят, или като цяло не е хубав човек, това прави ли автоматично Нелина, Анелия и Емилия лоши хора, защото някога са били с него? Към днешна дата нито една от тях не живее с него.. А специално Анелия никога не е казала лоша дума за Коко.
Освен това Емилия много пъти е отричала, че е поддържала връзка с Коко, докато е бил женен за Анелия. Само те си знаят каква е истината.

# 126
Според мен не е Емил Марков, защото Диана има много снимки с него, на които се вижда, че са в добри отношения, нахилени, щастливи, че и втори сериал с него снима... Докато с Вергов - нищо. Феновете но ОЖ още тогава заподозряхме нещо подобно и си спомням даже как чакахме цял сезон да се върне, имаше страшно много фенове, които постоянно призоваваха за това. Още тогава се носеха слухове, че са имали връзка и са се разделили драматично, защото любовната история на героите им буквално взриви сериала и изведнъж - край - вместо да я експлоатират до безкрай.  Имаха страхотна химия и въобще за мен си остава един от най-добрите Бг сериали конкретно този 4 сезон. Но въпреки това не им продължиха историята. Има и сцена, в която той я удря.
Надявам се да не е той, защото ми е сред любимите актьори.
Но дали е той само Диана и 30-те човека от екипа могат да кажат.

# 127
На Вики чичкото ѝ е осигурил завидно спокойствие. Направи ми впечатление голямата къща и къщата на морето. Със сигурност общува само със себеподобни от сорта на жената на Захари Бахаров. В единия влог Диана Алексиева беше в приятелската компания, с която посетиха Виена. Вики много добре познава Виена, т.к. бизнеса на чичката с ОМВ е бил свързан с Виена и дори по едно време обмисляли да заживеят там. Но попаднах наскоро на изказване на Венцислав Стефанов, че чичото бил изритан от ОМВ заради откраднати много пари...

# 128
Aнелия и Емилия имат деца от него , не върви да го плюят публично . Че се е застъпила с Анелия е ясно , за Преслава не знам дали е вярно , че той и е взел апартамента в Бояна.

# 129
На мен арт средите винаги са ми били рядко гнусни. От как гледах една арт личност с някаква друга арт личност пиян по национална ТВ, брррр. Кърджилова с голи снимки из улиците, с другата "красавица неземна" Рут Колева....Изключително противни и нечистоплътни всички. Въобще не слагам в сметката че са и бездарни. Всеки се натикал където и както можал и си помислил че е хванал Господ за шлифера. Български Холивуд. За никой не ми е жал. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Като направят някой колективен запой, всички ще си простят и на ново.

# 130
  • Glasgow
Тя и Емилия в официално интервю е казвала за Преслава, че в повечето време са били 3ма във връзката.

# 131
Да, припомнихте ми случая с Калин. Тя тогава май твърдеше, че са приятелски целувки Simple Smile

Репетирали били за роля...
Мхм, те и едни други така репетираха...пардон...правеха проекти.

# 132
  • In The Middle Of Nowhere
А той Коко сега има 4то дете от нова жена, така ли беше? Нещо е оскъдна информацията за него в последно време.

# 133
Тя и Емилия в официално интервю е казвала за Преслава, че в повечето време са били 3ма във връзката.
Емилия потвърди преди години, че Коко й е изневерявал и с Джена.

# 134
Апартамент на Епстийн в Париж е купен от български бизнесмен, цък

Общи условия

Активация на акаунт