Звездни компромати - Декември'22

• 294 372
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 90
Сега слушах репортаж за Диана Димитрова, в който се казва, че Евтим Милошев е отказал коментар на медиите по казуса. Както и са отказали да го коментират от Съюза на артистите.

Аз имах усещане, че може да е Вергов или Милошев. Просто те са с най-големите авторитети в този сериал.

# 91
Милошев е много спокоен и уравновесен, едва ли е посегнал па дори и да са го изкарали извън нерви. Стриктен е, да. Той е женен за бившата жена на Рачков, нали така беше?

# 92
Аз имах усещане, че може да е Вергов или Милошев. Просто те са с най-големите авторитети в този сериал.

Както и Владо Пенев.
Все пак и министър на културата беше, пък било то и служебен.
Но така или иначе, не вярвам да става дума за него.

# 93
Милошев има син,не дъщеря.

# 94
Какви да тия съчинения, че заплашвала нечия дъщеря. Тя е 50 кила с мокри дрехи.

# 95
"Кариерата" на тази актриса, приключи.

# 96
Кaкво знaчи дa застраши ? Не знaм кaквa е цялата история , но със сигурност има и други начини да разкараш жена, които не включват бой ... убедена съм , че всеки човек има някакъв предел на нервите и после “му пада пердето”, но по никакъв начин не мога да оправдая побоя над жена .
Много ми е интересно как масово актриси си режеха кичури от косата уж като знак на съпричастност, всички са възмутени как има страни , в които жените нямат права, но когато пред тях посягат на жена намират оправдания , за да бездействат .

# 97
  • София
Аз като "застраши" от статията разбрах "прелъсти", така го тълкувам. Не може да се провокира до такива висоти, всяко нещо си има граници, вече има образувано производство, ще разпитат свидетелите, ще стане ясно.

# 98

Скрит текст:
Не мислех, че Тушев с поведение може да надмине по гадост противното си гласче, но ето че успя!
На мен ми стана интересно и за Теодора Духовникова. Нали е щастливо омъжена и възхвалява съпруга си. Не знаех, че и там има проблеми.
Не съм много запозната с цялата пъстрота на техните взаимоотношения, но преди години от "Папараци" я бяха следили и я бяха хванали да се целува с Калин Врачански. Тя беше много обидена на Иван, с когото са познати.
Явно не се разделят, но в някакви периоди връзката с мъжа й е била отворена ? ...
Бях гледала едни снимки на Вергов - гол с чорап на члена. После той разказваше, че са правени в присъствието на колеги, сред които и Теодора. Може и с него да са се пощипвали. При актьорите е весело и явно на моменти ...
Явно Вергов е снимал секс сцена. При снимането на интимни сцени си слагат въпросния чорап мъжете.
Лично за себе си нямам никакви съмнения, че Теодора Духовникова и мъжът й са под някаква форма в отворен брак. И аз видях снимките й как се целуват с Калин Врачански. И с други мъже съм я виждала доста освободено да се държи.

# 99
  • Пловдив
Да, припомнихте ми случая с Калин. Тя тогава май твърдеше, че са приятелски целувки Simple Smile

# 100
По времето на боя, дъщерята на Вергов е била 15-16 годишна. Не е била на 6г... Колко пък да манипулираш тинейджърка, със собствени любовни копнежи!?
Въобще кой пусна тази теза, с цел отвличане на внимание от основното?

# 101
Развален телефон стана драмата на Дияна. Толкова разсъждения и преразкази без картинка, скоро не е имало.
Моля да пишете кои наши звезди лайкват Ушев, Да знаем колко струват, защото иначе всички са хай!!!!

# 102
Кой я излъга чалга певицата Емилия, че такава рокля отива на 40 годишна жена, съчетана с подобни сандали и екстеншън ала 90-те?
Айде да не съм тесногръда, нека оставим годините на страна. Нима се харесва като се види в това тоалетче! Качеството е лошо, защото са скрийншот от ИГ. По- долу слагам линка.
Скрит текст:

https://www.instagram.com/reel/Ck5su5QPBOA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 103
  • в 1001-та нощ
Какви да тия съчинения, че заплашвала нечия дъщеря. Тя е 50 кила с мокри дрехи.

Това, което аз четох - не е, че е заплашвала дъщерята, а че е заплашила Вергов, че като не може да има любовни отношения с него, то ще се опита да има такива с дъщерята. При което той полудява.

Аз съм от неодобряващите подхода на Диана. Първо да се мълчи 5 години. После да се говори с недомлъвки. Не изглежда, като да търси решение, а по-скоро да се прави на интересна. Синината на ръката не изглежда, като бой, а като да е била силно стисната.

По-скоро не й вярвам. Нито мисля, че социалките + разнасянето по медийните парцали е достоен начин на "саморазправя" или "връща тъпкано". Лош пример дава!

Да беше поговорила с приятели и хора, които я обичат, да чуе малко трезви гледни точки и възможни решения. Ако има нужда да го преживее - това едва ли е начинът. Ако има нужда да се помири с човека - също! Смирението предхожда добротата. Примирението е бомба със закъснител. А когато тя гърми - най-вече руши.

# 104
Да, припомнихте ми случая с Калин. Тя тогава май твърдеше, че са приятелски целувки Simple Smile

Репетирали били за роля...

Общи условия

Активация на акаунт