Звездни компромати - Декември'22

• 294 226
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 75
А кой е Радо Тушев? Какъв е?
Нищо не ми излиза в интернет.

# 76
Не знам колко достоверна е тази статия, но реших да я споделя:

https://bglife.club/%d1%8e%d0%bb%d0%b8%d0%b0%d0%bd-%d0%b2%d0%b5% … %be%d0%b9-%d0%b4/
Това ако е вярно, ясно защо другите са си мълчали…

# 77
Изтри си профила в инста току-що Радко. Или са го рипортнали.

# 78
Изтри си профила в инста току-що Радко. Или са рипортнали.
А така, това заслужава! Фейсбука му седи обаче.

# 79
Мила Кунис
Скрит текст:

Джей Ло
Скрит текст:

Шакира
Скрит текст:

Селена Гомез
Скрит текст:

Роузи и дъщеричка
Скрит текст:
Кая
Скрит текст:

Брадли Купър
Скрит текст:

Мег Раян
Скрит текст:

Робърт Дауни Дж.
Скрит текст:
Лени Клум
Скрит текст:

Наоми Уотс
Скрит текст:

# 80
  • софия
Изтри си профила в инста току-що Радко. Или са го рипортнали.
Аз го виждам.
Скрит текст:

# 81
Mak, може да те е блокирал. Аз му виждам и двата профила. Светлана Умното му е харесала снимките с Баленсиага.Rage Както и Ваня Щерева. Вики Терзийска., Мика Стоичков.

# 82
Ясно. Затова няма нито един коментар под снимките. Директно ги блокира. Да му мислят феновете му. Не е само Светлана, половината “елит”.

# 83
  • Rock & Roll feeling ...
Мъск ще го убиват ли, че темата този месец е за него?
г-це Чанадлер Бонг, моля Ви, не с лошо Grinning Въпреки, че не разбрах към мен ли е, към Илончо ли Thinking

И аз ви благодаря за позитивността и подкрепата Revolving Hearts Heartpulse Sparkling Heart

Не мислех, че Тушев с поведение може да надмине по гадост противното си гласче, но ето че успя!
На мен ми стана интересно и за Теодора Духовникова. Нали е щастливо омъжена и възхвалява съпруга си. Не знаех, че и там има проблеми.
Не съм много запозната с цялата пъстрота на техните взаимоотношения, но преди години от "Папараци" я бяха следили и я бяха хванали да се целува с Калин Врачански. Тя беше много обидена на Иван, с когото са познати.
Явно не се разделят, но в някакви периоди връзката с мъжа й е била отворена ? ...
Бях гледала едни снимки на Вергов - гол с чорап на члена. После той разказваше, че са правени в присъствието на колеги, сред които и Теодора. Може и с него да са се пощипвали. При актьорите е весело и явно на моменти ...

# 84
Mak, може да те е блокирал. Аз му виждам и двата профила. Светлана Умното му е харесала снимките с Баленсиага.Rage Както и Ваня Щерева. Вики Терзийска., Мика Стоичков.
Всички изброени, все "титани" на мисълта.

# 85
Ясно. Затова няма нито един коментар под снимките. Директно ги блокира. Да му мислят феновете му. Не е само Светлана, половината “елит”.
Да разборам ли че си писала коментар за Баленсиага и този "умник" те е блокирал? Явно е голям боклук, добре, че даже и не му знаех името.... Не заслужава внимание....

# 86
  • Rock & Roll feeling ...
Всички изброени, все "титани" на мисълта.

Именно, та дали са схванали какво демонстрира той ...

# 87
Скандалът с дизайна на Баленсиага според мен е компроматът на годината.
Всичко останало на този фон бледнее - кой с кого кръшнал, изневерил, прецакал, окрал - недостатъци от ниския регистър на мерзката, тленна  същност се отнасят към изброимите седем  смъртни гряха на човешката природа. Безгрешни няма.

Но заиграването с деца, в посока на перверзии и символи на жертвоприношения, вече е отвъд човешките норми.
Няма оправдание за подобна девиантност.
Може би само хора като въпросния Тушев, които нямат деца, биха се вдъхновявали от снимката на безпомощно дете, позиционирано в кадър с безсмислиците около него с надпис Баленсиага.

# 88
Схванали са. Мария фолкаджийката и тя му ги е лайкнала снимките на Тушев.  Тя ляга и става сигурно с Баленсиага. Мика Сточкова, Светлана и тя. Не ги правете на толкова тъпи, те пазаруват от тези марки. Може да не знаят кой е Елин Пелин,  но знаят коя е "Баленсиага".

# 89
О, я стига. Със сигурност ризата на Радо е менте от Турция....  Хайде не на мен тия. Не го познавам, но като знам някои мъже от бг "елит" как предпочитат да дадат хиледарка ( че и повече) за марково питие, а дрехите им са от Илиенци, не съм много сигурна че ризата му е оригинал.
Една приятелка твърди че в ПИК видяла статия за Диана, че била пребита със сигурност от Юлиян. Казах че е невъзможно, защото щях да прочета тук и тя затърси статията. Не я намери, но предвид фотографската ѝ памет, едва ли се лъже.
Заключението ѝ беше, че е изтекла информация от прокуратурата, но са я хванали на време, защото все пак се води следствие и трябва да се пази тайна донякъде 🙄
Иначе намерихме само това:
https://pik.bg/%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … -news1144676.html

Общи условия

Активация на акаунт