Звездни компромати - Декември'22

• 294 475
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 150
Божана е несъмнено много добър готвач , много и се радвах с Мастър шеф , но според нен доста злоупотребява.

И на мен така ми се струва.

# 151
И един милион може да я следват Lotta, но няма други известни българи. Само Божана й е фенка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Тази вечер изгледах един документален филм в 3 части - House of Hammer, в който жени - жертви на насилие от Арми Хамър проговарят. Показват се чатове и целия манипулативен характер на Арми. Оказва се, че всъщност цялото семейство Хамър имат мрачни тайни. Не знаех, че прадядото на Арми е бил известен петролен магнат. Всички мъже в семейството от прадядото до Арми са били насилници. Семейните тайни ги разкрива в книга лелята на Арми и също участва в документалния филм.
Направо е шокиращо как известен и толкова красив мъж като Арми може да е толкова деградирал...

# 153
  • Rock & Roll feeling ...
Само на мен ли енергията на хората може ми действа?
Има хора, които мога да гледам с часове, направо ме отвеждат в друг свят.
Но има и хора, като Лотта, които само като ги мерна и ми става едно гадно, неприятно... Какво да му следваш на това ... нещо? Чак се чудя как някои са ок, такива екземпляри да им се появяват из нюсфийда.

Звучи много интересно това за Арми, струва си да се разгърне информационно.

# 154
Кактусче, мисля, че ще направя един пост с нещата от филма и семейството Hammer тези дни. Осъзнавам това колко е трудоемко и поздравления в този ред на мисли отново за труда, който ти полагаш! 🤍

# 155
  • София
.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 02:23 от Rafiqa

# 156
Това безвеждие голяма мода е било някога. Като пуснете снимки на Николета, на Гана, на Гущерова, всите без веждаци.

Било е, да.... Някои даже сме имали същите веждаци...

# 157
Това безвеждие голяма мода е било някога. Като пуснете снимки на Николета, на Гана, на Гущерова, всите без веждаци.

Било е, да.... Някои даже сме имали същите веждаци...
Според мен тънките вежди от едно време са много по-добре от тези храсталаци, които някои жени имат на лицата си в днешно време. Grinning

# 158
Брех да и се ненадяваш на Преса… начи Коко, Бирмата, Фики, оня ден кой се каза че бил голямата и любов или тя на него?! Изтървах им края и с всички по горе е баджаначка с по е по 3 по 4 колежки.

Актьорските среди и на мен са ми някакви неморални. Всеки с всеки и яко се плюят, пазарът е малък, за добра роля се дава всичко на всички. Иска стабилна психика да те подмятат от ….. ъъъ кастинг на кастинг и да си добре и да си забавна и да се усмихваш от екрана, тежка и гадна работа.
Не е за всеки това. Само като си помисля ме втриса. Цената на славата е много висока. Дали си струва те си знаят. Има някои на които не им пука и си се забавляват, по- чувствителните и влюбчивите страдат…

# 159
Ретро звездни двойки

Джони Деп и Кейт Мос

Скрит текст:

Брад Пит и Дженифър Анистън

Скрит текст:

Хедър Локлиър И Томи Лий

Скрит текст:

# 160
Вергов днес ще е при Гала. Дали ще го пита за Диана Димитрова и обвиненията?

# 161
  • Glasgow
Задействали са кризисния PR, няма да иде при някой дето ще го разчекне с въпроси, ами при Гала, която сигурно ще гледа опулено и няма да задава неудобни въпроси.

# 162
  • Варна
Схванали са. Мария фолкаджийката и тя му ги е лайкнала снимките на Тушев.  Тя ляга и става сигурно с Баленсиага. Мика Сточкова, Светлана и тя. Не ги правете на толкова тъпи, те пазаруват от тези марки. Може да не знаят кой е Елин Пелин,  но знаят коя е "Баленсиага".
Мара отварачката що педофили нахъсваше, може и още да действа по тази линия, със снимки на дъщеря й, като по малка, с внушение "Ела, вълчо, изяж, ма".

# 163
Деси Слава е признала публично, че е регулирала теглото си с медикаменти. Имала хормонален дисбаланс и в крайна сметка е решила да прибегне към нещо (не споменава дали инжекции), което й дало много бърз резултат.

Вики от Мастило си беше такава надута патица и преди да се омъжи и хване последния влак. Дори към групата си се държеше адски грозно, сякаш всички са й длъжни на нея и без нея са нищо.

# 164
Гала и Вергов май са и съкварталци.

Общи условия

Активация на акаунт