Звездни компромати - Декември'22

• 294 481
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 135
А той Коко сега има 4то дете от нова жена, така ли беше? Нещо е оскъдна информацията за него в последно време.
Така съм чела и аз, че има още едно дете. Сегашната му приятелка не е фолк певица и затова не пишат нищо за него.

# 136
  • Rock & Roll feeling ...
ферман Grinning

Емилия и Коко се сгаджосват за първи път в началото на 2000те, когато и двамата не са женени.
Но се разделят. След това Коко се жени за Анелия, а Емилия се жени показно ( с отразяване по Планета тв Joy ) за някакъв митничар, който няма честта да помня като име.
Браковете и на двамата не потръгват. В някакъв момент те си стават взаимно извънбрачна връзка. Не са причина браковете им да не се получат, първо нещата са спрели да вървят и после е станало това между тях.
В брака на Коко - Анелия ражда дете, напълнява покрай бременността, има съмнение за диагноза рак, което отдалечило Коко от нея и куп други неща. В брака на Емилия не знам какво е имало.

И за мен Емилия е сравнително добър човек, на общия фон от егоизъм, лъжи и претенции.
Винаги е говорила открито и неща, които компрометират самата нея, и не, но никога не съм чула да злепостави някого, макар и да има такива, които са си го заслужавали.
Била е с Коко, но тази връзка според мен е била много токсична за нея, въпреки че му ражда 2 деца.
 Изглеждаше нещастна и смачкана психически през годините. Като страничен наблюдател мисля, че Коко й е изневерявал много и тя е знаела много добре. Казвала е, че не приема секса като изневяра, но според мен, винаги да има някой 3ти, че и 5ти - гадна работа.
Но за мнението ми най-голяма тежест притури жеста, който направиха към семейството на Денис и платиха погребението. На без това рухналите родители, голям разход щеше да е по начина, по който стана случилото се и големия наплив. Няма да ги забравя тези хорица гушнати на гроба и голямата тълпа за тях. Настина в този момент да им подаде ръка е показателно. Да не говорим, че и според последвалата информация Денис и семейството му не са били никак добре финансово. Та има моите симпатии в човешки план Емилия.
За бонбонената снимка - Кари Брадшоу може, ама Емилия не може... Не ми пречи, не ме дразни, свикнах жени около 40те и над да се обличат не толкова подходящо ...

# 137
Апартамент на Епстийн в Париж е купен от български бизнесмен, цък

За първи път чувам за този голям наш магнат. Реален ли е или ще е собственик, колкото мис бикини в Барселона?

# 138
Aнелия и Емилия имат деца от него , не върви да го плюят публично . Че се е застъпила с Анелия е ясно , за Преслава не знам дали е вярно , че той и е взел апартамента в Бояна.
Едно време беше обществена тайна.

# 139
ферман Grinning

Емилия и Коко се сгаджосват за първи път в началото на 2000те, когато и двамата не са женени.
Но се разделят. След това Коко се жени за Анелия, а Емилия се жени показно ( с отразяване по Планета тв Joy ) за някакъв митничар, който няма честта да помня като име.
Браковете и на двамата не потръгват. В някакъв момент те си стават взаимно извънбрачна връзка. Не са причина браковете им да не се получат, първо нещата са спрели да вървят и после е станало това между тях.
В брака на Коко - Анелия ражда дете, напълнява покрай бременността, има съмнение за диагноза рак, което отдалечило Коко от нея и куп други неща. В брака на Емилия не знам какво е имало.

И за мен Емилия е сравнително добър човек, на общия фон от егоизъм, лъжи и претенции.
Винаги е говорила открито и неща, които компрометират самата нея, и не, но никога не съм чула да злепостави някого, макар и да има такива, които са си го заслужавали.
Била е с Коко, но тази връзка според мен е била много токсична за нея, въпреки че му ражда 2 деца.
 Изглеждаше нещастна и смачкана психически през годините. Като страничен наблюдател мисля, че Коко й е изневерявал много и тя е знаела много добре. Казвала е, че не приема секса като изневяра, но според мен, винаги да има някой 3ти, че и 5ти - гадна работа.
Но за мнението ми най-голяма тежест притури жеста, който направиха към семейството на Денис и платиха погребението. На без това рухналите родители, голям разход щеше да е по начина, по който стана случилото се и големия наплив. Няма да ги забравя тези хорица гушнати на гроба и голямата тълпа за тях. Настина в този момент да им подаде ръка е показателно. Да не говорим, че и според последвалата информация Денис и семейството му не са били никак добре финансово. Та има моите симпатии в човешки план Емилия.
За бонбонената снимка - Кари Брадшоу може, ама Емилия не може... Не ми пречи, не ме дразни, свикнах жени около 40те и над да се обличат не толкова подходящо ...
Да, това са нещата, които знам и аз. А бившият мъж на Емилия се казва Красимир. Знам, че не са се разделили заради трети човек или поне така твърдеше Емилия.
Аз също мисля, че Емилия е била нещастна и смачкана психически по време на връзката си с Коко. Радвам се, че най-накрая намери щастието с човек, който я уважава и обича.
Жестът към родителите на Денис пък е показателен що за човек е тя.
И с това за роклята съм съгласна, а и все пак това е сценично облекло, избрано от стилистите, с които работи, а не ходи така в ежедневието.

# 140
Винаги съм казвала, че преди години като видях Емилия случайно и се обърнах след нея - много красива жена.
Това след първите ѝ клипове, когато имаше 5 косъма на главата си и преди да си оперира носа.
Щото за нея вярвам, че си оперира носа от нужда, а не си го клъцна от естетична гледна точка.

# 141
Емилия в зората на кариерата си:

Скрит текст:

На мен винаги ми е изглеждала евтино Емилия. И не заради веждите, а излъчването ѝ и преди, и сега. Няма да употребя географския израз за малко населено място, но такъв вайб имаше и продължава да го има. Все съм се чудила как дори и да си сложи някоя скъпа и изискана рокля, все стои кичозно и простовато. Това впрочем май за всички чалга певици се отнася.

# 142
Абсолютно всички чалгаджийки са така, воглаве с Преслава. Има ли дума воглаве? 😉

Емилия в зората на кариерата си:

Скрит текст:

На мен винаги ми е изглеждала евтино Емилия. И не заради веждите, а излъчването ѝ и преди, и сега. Няма да употребя географския израз за малко населено място, но такъв вайб имаше и продължава да го има. Все съм се чудила как дори и да си сложи някоя скъпа и изискана рокля, все стои кичозно и простовато. Това впрочем май за всички чалга певици се отнася.

# 143
Преслава изглеждa и се облича много зле нспоследък . Гaленa,Цветелина Янева , Мария и Алисия се обличат добре.

# 144
Божана Кацарова е открила новото си заведение на Кракра. Има снимки в профила й. Малко не мога да разбера ресторант ли е или бар, каква точно е концепцията, та ще трябва да се провери на място Simple Smile. Казва се klubovna, та вероятно си е клубче, но тя нали е по странните концепции.

# 145
Божана Кацарова следва Latta Vulkova в Инстаграм, явно още преди да си затвори профила. Много бях впечатлена. Joy Явно и на нея й допада "творчеството" й.

# 146
Това безвеждие голяма мода е било някога. Като пуснете снимки на Николета, на Гана, на Гущерова, всите без веждаци.

# 147
Божана Кацарова следва Latta Vulkova в Инстаграм, явно още преди да си затвори профила. Много бях впечатлена. Joy Явно и на нея й допада "творчеството" й.

Lotta Volkova се казва. Ако ще я дъвчем, поне да пишем правилно. Името й идва от парчето на Led Zeppelin Whole Lotta Love. Освен Божана я следват още 269 999 души Grinning

# 148
Божана е несъмнено много добър готвач , много и се радвах с Мастър шеф , но според нен доста злоупотребява.

# 149
Това безвеждие голяма мода е било някога. Като пуснете снимки на Николета, на Гана, на Гущерова, всите без веждаци.
Преди 15-20 години всички известни личности бяха с такива тънки вежди като на Емилия. Такава е била модата.

Общи условия

Активация на акаунт