Звездни компромати - Декември'22

• 294 527
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 180
.......а какво ще кажете за тази на Шарън Стоун?
Като стилизирана коледна елха е. Grinning

# 181
  • София
Ангелкова със странен тоалет на световния туристически форум в Риад, където се е намърдала най-нагло в официалната делегация.
Скрит текст:

# 182
Представила се за зам. председател на комисия, какъвто всъщност не е, най- малкото защото не е депутат, Ангелкова това.

# 183
  • Berlin
Шарън Стоун е голямото розово пиле.😄

Допълвам се с пост от Мария Бакалова - каква музика слуша?🤔
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 12:03 от abs

# 184
Стрина Ирина иска да честити рождения ден на мъжа си, но всъщност поста й е една безконечна хвалба към нея самата. Толкова прекалява тази жена. И изобщо няма усещане.
Скрит текст:

# 185
При Ирина - както се казва в онзи лаф, дай да поговорим за теб, кажи какво мислиш за мен...

# 186
Чета чета за Емилия, не била чалга певица, добре изглеждала била, много добър и свестен човек. Казвам си “нещо обърках постовете, я да скролна да видя за кого чета”, а вярно за Емилия. Какъв добър човек? Хората, работили с нея твърдят, че е надменна и много надута. Нека не забравяме, че набързо се омъжи след смъртта на сина на Башур. Доста странно и не на място беше, след погребение, сватба да вдига, сякаш да не изпусне момента. По интервюта прави впечатление на същата плиткоумцница като Анелия и като добавим и браковете с митничаря, Коко Динев и сега Башур, някак доста навява все на връзки по сметка. Пък външният вид… хайде там да кажем е въпрос на вкус, но за мен лично беше и остана провинциална чалга певица.

# 187
  • София
Риана и гадже
Скрит текст:
Еди Редмейн
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Тери Хачър
Скрит текст:
Брадли и дете
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Кейт Уинслет
Скрит текст:

# 188
Ким К и странните картини в дома й.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 16:13 от Не се сърди, човече

# 189
Не знам с Емилия кой е работил, но знам, че мм заминава тези дни и ще работи с любим мой певец.
Скрит текст:

Ще е семейно с децата си и ще празнуват много рождени дни, та вероятно ще е много забавно.
А ако има клюки, ще ги пиша тук, 😅

Днес е петък и ви поздравявам с любимата ми негова песен♥
https://m.youtube.com/watch?v=AxFhwtwiw6o

# 190
Боже, Боже - Нещата вкъщи, които ме правят щастлива!
Цепната кожа на диван, еволюирала в изкуство за стена.

# 191
Аз така петъчно небрежно да хвърля няколко бомби за двама американски президента и един принц.
Grinning

Бил Клинтън на борда на самолета "Лолита" на Епстийн с 15-годишната Рейчъл Чандлър, която днес е агент на модели и осигурява модели за ревюта на "Баленсиага". Няма случайни неща. Joy
Скрит текст:

Обама с млада девойка, предполага се, че пак е на острова на Епстийн.
Скрит текст:

Принц Андрю, пиян, потящ се и надрусан на парти на Френската Ривиера. (иначе той не се поти.Joy)
Скрит текст:

# 192
Ако има бг мами в близост до парижкия му апартамент, купен от бг магнат (чието име аз за първи път чувам) - моля ви, хвърляйте по едно око за по-известни българи пред входа и пишете тук 😀

Снимката с Обама, ако наистина е там направена, си е бомба и компромат.

# 193
  • Пловдив
Една моя любимка Джейми Лий Къртис...страхотна!
Скрит текст:

# 194
Вики от Мастило си беше такава надута патица и преди да се омъжи и хване последния влак. Дори към групата си се държеше адски грозно, сякаш всички са й длъжни на нея и без нея са нищо.
Вики по стечение на обстоятелствата имаше проект, в който беше включен член на семейството ми. Много неприятно се държеше, някакво презрение към останалите, надменно отношение. Явно си е такава. Не я харесвах и преди, и сега.

Общи условия

Активация на акаунт