Звездни компромати - Декември'22

• 296 310
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Снимките на Обама и Клинтън ме изумиха.
Ходиш на тайни острови, за да мърсуваш с непълнолетни момичета и си толкова прост да се снимаш с тях? Кой и защо снима... Това изобщо възможно ли е...

# 196
Ходиш на тайни острови, за да мърсуваш с непълнолетни момичета и си толкова прост да се снимаш с тях? Кой и защо снима... Това изобщо възможно ли е...
Напълно възможно и истинско. Има много снимки на Клинтън на острова на Епстийн, със самия Епстийн, с Гилейн, която в момента е в затвора, на борда на самолета му, откъдето е и горната снимка. Освен това има разпечатки от полетите на самия самолет от летища и тн и там фигурира името на Бил Клинтън, че е пътувал много пъти дотам. Както и много други известни личности междувпрочем. Черно на бяло е всичко.

# 197
Напълно възможно и истинско. Има много снимки на Клинтън на острова на Епстийн, със самия Епстийн, с Гилейн, която в момента е в затвора, на борда на самолета му, откъдето е и горната снимка. Освен това има разпечатки от полетите на самия самолет от летища и тн и там фигурира името на Бил Клинтън, че е пътувал много пъти дотам. Както и много други известни личности междувпрочем. Черно на бяло е всичко.
Дейзи, за кои други известни личности се знае, че са ходили на този остров?

# 198
Ами списъците с ходилите ги бяха пуснали, но после ги засекретиха. Но е имало хора, които са ги видяли и са ги снимали. Това се носи из интернет. Дали е пълния списък и тн няма как да знам. Но достатъчно много звезди фигурират тук.

Има и снимки на звезди от там. Аз бях правила пост преди за това, ако имам време тия дни ще се разтърся.

Отдавна се знае, че хора във властта се забавляват с непълнолетни по такива дестинции. Но покрай случая с Епстийн се разкриха много неща черно на бяло.

# 199
Точно: и двамата са виновни. Ако това е ситуацията.
Крайно съм против насилието, била съм свидетел в семейството си, не ми се е случвало, Слава Богу. Един заплаших, че, ако ме удари, ще платя на следващия ден на двама да го натрошат, но... нямате си идея колко болни мозъци има. Една седеше по цели нощи пред вратат на брат ми, не ми се разказва как се отърва.
Той, който и да е, да си понесе последствията, тя, ако това, което пишат вярно - също да понесе последствия.

# 200
Machine Gun Kelly най-накрая намери себе си.
 Преди рапър, после поп-пънк, сега пуска собствен бранд лакове за нокти. Марката ще е  под надслов UN / DN LAQR, а вдъхновение е почерпил от гръцкия бог на любовта Купидон.
Скрит текст:
https://www.instagram.com/undn_laqr/?utm_source=ig_embed&ig_rid= … a175-a437a4fb557e

# 201
  • София
Добре де, Дейзи, снимката с Обама е от ваканцията им с жената и децата на Martha’s Vineyards, а момичето било дете на жената, дет им сервирала една вечер. Малко факт чек ли що ли…Иначе разбирам за разни Прозорци на този или на онзи, жертвоприношения и пр. опасности, “за които трябва да се говори”…

Е я статията. И майката на детето разправя как Обамови дошли да ядат просто.

Скрит текст:

# 202
Син, дъщеря, квото ще да е, само много долен човек може да се възползва от дете, в какъвто и да е смисъл. Това не мога да го подмина и паля на четвърт. Ако нещо или някой ми заплаши дете съм способна на неща, за които не ща да се сещам.
Та толерантни сме, взимаме страната на жертвата, а когато не са баш така нещата? По презумпция взимаме страна на жената, нали по слаба. Ами ако тя е оказвала системен психически тормоз. Дотогава докато го подлуди? Има много болни мозъци и от двата пола. Засега имаме само нейните половинчати писания. Той, ако е той, не си е казал версията. Макар че сега и да каже, трудно ще му повярват, вече има много подръжнички Диана. Застана  в центъра на бурята, което вероятно е целяла.

# 203
Ами списъците с ходилите ги бяха пуснали, но после ги засекретиха. Но е имало хора, които са ги видяли и са ги снимали. Това се носи из интернет. Дали е пълния списък и тн няма как да знам. Но достатъчно много звезди фигурират тук.

Има и снимки на звезди от там. Аз бях правила пост преди за това, ако имам време тия дни ще се разтърся.

Отдавна се знае, че хора във властта се забавляват с непълнолетни по такива дестинции. Но покрай случая с Епстийн се разкриха много неща черно на бяло.
Тоест всички мъже в този списък са ходили на този остров да се забавляват с непълнолетни момичета, така ли? А какво са правили там Мадона, Опра, Селин Дион, Лейди Гага, Кейти Пери, Майли Сайръс и останалите известни жени, които са в списъка?
Направи ми впечатление името на принц Чарлз. Той също ли е ходил там и е правил такива неща?

# 204
На островът на Епстийн има само имение и ходят да си правят партита. Има жени, мъже, музика купони, алкохол и т.н. и тук там и непълнолетни за любители само. Никъде не е казано, че всеки е участвал в това.

# 205
Но островът на Епстийн има само имение и ходят да си правят партита. Има жени, мъже, музика купони, алкохол и т.н. и тук там и непълнолетни за любители само. Никъде не е казано, че всеки е участвал в това.
За кой се знае, че е участвал в такива неща с непълнолетни? Има ли потвърдена информация някъде или в интернет е разпространен само този списък с всички известни личности, които са ходили на този остров?

# 206
Жилището на Славена Вътова е под запор.Тази година не и е силна на дамата

https://show.bg/2022/11/25/менте-бизнесмена-юлиян-цолов-и-съпруг/

# 207
  • софия
Коя е темата за Диана?
Какво да коментираме тяхната история,три мнения имах по казуса и трите ми ги изтриха.Simple Smile Това е моята гражданска позиция в един такъв зрелищен скандал за известни хора.Какво толкова казах? Simple Smile И пак да подчертая,че им се получи ама м-н-о-г-о химията и любовните сцени в сериала.Други такива в БГ сериал да се доближават до тях са Духовникова и Карамазов в ДЖ.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1503210

# 208
  • София
Не смея да слагам каквито и да е снимки, но скандалът с Епстийн е съвсем реален. Има страшно много информация в интернет, а факта, че го убиха в затвора ( уж се самоубил) още преди да почне процеса, говори достатъчно.

# 209
Ева Лонгория
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:

и с племенница
Мила Кунис
Скрит текст:

Хелън Мирън
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст: