Звездни компромати - Декември'22

• 296 376
  • 2 616
  •   2
Отговори
# 210
Шарън Стоун ми е като жълтото пиле от улица Сезам, обаче в розово. 😂

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 20:18 от Rimmona

# 211
Не смея да слагам каквито и да е снимки, но скандалът с Епстийн е съвсем реален. Има страшно много информация в интернет, а факта, че го убиха в затвора ( уж се самоубил) още преди да почне процеса, говори достатъчно.
Те го убиха преди делото, защото ако беше стигнал до съда и се беше разприказвал много политици щяха да го последват в затвора.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 20:23 от daizy_g

# 212
Наказание за родителите на непълнолетните момичета имало ли е, за неконтрол на поведението на дъщерите им!?

# 213
А Гислейн кога е влязла в затвора, аз мисля, че тя се споразумя.

# 214
Не се е споразумяла. Осъдиха я на 20 години затвор. За да се споразумее трябваше да се разприказва, тя не го направи.

# 215
Не се е споразумяла. Осъдиха я на 20 години затвор. За да се споразумее трябваше да се разприказва, тя не го направи.
Предпочела е "доживотен" затвор пред смъртна присъда. Wink

# 216
Наказание за родителите на непълнолетните момичета имало ли е, за неконтрол на поведението на дъщерите им!?
В една манипуланивна престъпна група са въвличени деца повечето с проблемни семейства, злоупотребяващи с наркотици , заплашвани. Едно от момичетата ,сега 40 год жена , което беше свидетел в делото срещу Епстейн и Максуел е поканено на лагер за арт таланти ,с обещание за спонсорство в Мексико и там е изнасилена от психопатите. Веднага подава тя и семейството и оплакване пред ФБР , но разследването е прекратено. След първата осъдителна присъда на Епстейн за 1 година , той продължава да излиза и да блудства с деца в имението си във Флорида и дори има свидетелства ,че е летял със самолета си до прословутия частен остров. Направиха няколко документални филма ,които показват цялата циничност  на вулгарни  самозабравили се от власт и пари хора.
PS Преди две седмици излезе  и филм за Гилейн Максуел

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 23:03 от gerido

# 217
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Не знаех, че има филм за Гислейн. Документалка е предполагам, ако може заглавието Hands Pray

# 218
Не знаех, че има филм за Гислейн. Документалка е предполагам, ако може заглавието Hands Pray
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich

# 219
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich

Преди малко го изгледах.
Ето линк на руски, ако на някой ще му свърши работа https://oveg.ru/video/1125420-Gisleiyn.Maksvell.Neprilichno.bogataya-Film

# 220
Аз със случая Епстийн се запознах преди време от документалния филм на Нетфликс Jeffrey Epstein: Filthy Rich. Действително Епстийн е привиквал на "масажи" ученички от проблемни семейства. Ако момичето не е искало да отива по-нататък от масаж, Епстийн предлагал да доведе друга съученичка или приятелка срещу заплащане. Много от момичетата са участвали в нещо като пирамида, която да снабдява извратеняка с момичета. Били са се превърнали в сводничкисрещй заплащане. Една от жертвите дори сестра си е вкарала в кръга на Епстийн срещу обещания за учене в чужбина. Не искам да подценявам случая, но от филма останах с впечатление, че 17 годишната, която ухилена си е направила снимка с принц Андрю, съвсем съзнателно е ходила на острова.

# 221
И аз го гледах филма за Гилейн. Какво ли не правят някои жени само и само да има кой да им поддържа луксозен начин на живот. Да правиш такива неща, за да угодиш на болния мозък на възлюбения ти, колко ужасно е това, мизерна душа.

# 222
То става ясно, че и някои от момичетата са били на по 21- 22, но пак са се оказали в мрежите на Епстийн и Максуел, точно във филма за Гилейн едната жертва си признава, че я е било страх да е груба с тях, защото е работила в разни модни бутици, а те са познавали всички в света на модата и един вид я е било страх да не й съсипят бъдещето.
Момичето, което първо подава сигнал във ФБР 1996 г май беше, отива в имението им в Мексико срещу обещанието да й помогнат с таксата за университета. Тя пък явно все още е вярвала в Дядо Коледа. Не ги оправдавам извратеняците, но някои от жертвите сякаш почти съзнателно са се оставили в ръцете им.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 23:53 от TuЛи

# 223
Е само за последното не съм много съгласна, колко да е “почти съзнателно” за момичета 15-21? А и сякаш повечето не са имали стабилни семейства, които да ги подкрепят. Били са уязвими в неравностойно положение. За мен са си жертви от където и да го погледне човек, изправени срещу изключително богати и влиятелни хора. Сега, сред многото сигурно има такива, които са решили, че това е лесен начин и са продължили по собствена воля, но едно младо момиче може да бъде манипулирано много лесно. Аз да си призная, по тази тема не чета, не гледам филми и се информирам само от форума. Просто ме потриса самата тема. Нямам сили да чета подробности, хваща ме яд на света и на съдбата, че подобни изроди са си живяли живота, а невинни хора ежедневно загиват в нещастни случаи или се разболяват нелечимо. Просто не е честно.

# 224
Най-забавното е, че адвокатите на Гилейн в момента я съдят, защото не им е изплатила 900000 долара такси. Обаче Гилейн преди да я погнат властите си прехвърлила всички пари, които е имала(22 милиона долара) на съпруга си, обаче откакто я арестуваха той не иска да има нищо общо с нея и тя няма с какво да плати на адвокатите си , нито има с какво да си плати сега за това дело, нито има пари да обжалва присъдата си, а той отказва да й даде. Ето това се нарича карма. Joy

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 23:39 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт