Звездни компромати - Декември'22

• 296 384
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 225
Daizy, интересно  наследниците на Робърт Максуел не са ли скатали някой милион от машинациите на баща си . А и през целия процес подкрепяха Гилейн.

# 226
  • софия
Гилейн се е омъжила? Кой се е оженил за нея след всичко, което се разбра?
Признавам си, че след разкриване на подробности по случая и двамата с Епстaйн са ми гнусни и не съм имала желание да търся информация. От филма за нея останах с впечатление, че, освен че е била зависима от парите на Епстaйн, е била и силно влюбена в него.

# 227
Последните години Гилейн и Епстийн не са били двойка, а само бизнес партньори. Тя се омъжва 2016 за по-млад от нея мъж. Не мисля, че това , че е била женена й е пречело да прави секс с Епстийн и който й падне.

А относно братята й в тази статия пише, че брат й се е срещал с мъжа й да обсъдят обжавалване на присъдата й и мъжа й уж му обещал, че ще му прати пари, но се оказало, че нищо не му е пратил. Joy Според мен мъжът й грам не иска тя да излиза от затвора.
https://www.thesun.co.uk/news/20562535/ghislaine-maxwell-dying-i … ail-money-appeal/

# 228
Във филма поне казаха, че Максуел не оставя нищо на семейството си, а Гилейн, като силно зависима от парите, го преживява доста тежко и спешно търси варианти как да изплава.
И аз не знаех, че се е омъжила.

Honey1980, съгласна съм с теб. Но написаното от мен е в контекст на споделено от жертвите. Едната, която е на 21, когато се запознава с тях, обяснява, как още си пази и дори носи рокли и обувки, които Гилейн й е купувала. Специално се сповенава за рокля, избрана от Гилейн за НГ парти. Че и на делата ходеше с купени й от тях обувки. Rolling Eyes Просто ми е трудно да повярвам, че не е имала осъзнат избор да каже НЕ.
Другата пък, която е била на 17, когато отива в Мексико, пък си носи до последно ботуши, които двамата й купуват каубойски още с пристигането й. Изземат ги като веществено доказателство по време на процеса, а тя след това отива и си купува нови. Пак каубойски, някакъв конкретен модел търсеше. Не зная дали е същият като иззетият, но остава впечатлението, че моделите са поне силно подобни.
Може би е проява на някакъв вид защита и оправдание пред себе си. Нямам идея. Но ми е странно.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 23:56 от TuЛи

# 229
Бачорски всяка седмица на почивка.Неговата "красавица" от какво се измори толкова, ни децата гледа, ни работи...представям си неговите пчелички колко работят и какви заплати взимат ,за да си развяват те задника

# 230
  • София
Темата с Епстийн е ужасна, най-лошото е, че има толкова болни мозъци по върховете на света.

Според мен Диана Димитрова е решила да се изживее като българската Амбър Хърд примерно. Естествено, че не оправдавам бой. Но фактът, че след 5 години раздухва темата, малко ми говори като че целенасочено търси в момента скандал, по пример от Холивуд в последните години. Доколкото разбирам, сериалът е имал доста фенове и по-специално този сезон с Вергов, така че вече си е била звезда, бомба е щяла да хвърли. Според мен сега ще стане по-търсена като актриса.

# 231
Или по-търсена ,или няма да искат да работят с нея. Никой не обича скандалджии. При нашия пазар, няма да привлече със скандал, пък и   не се знае, май са разполовени мненията за  и против нея, та ...
 Не  е и  кой знае  каква  актриса незаменима.
 Прогнозират условна за Вергов, ще черпи. Но и  за нея ще излязат  неща.

# 232
И аз го гледах филма за Гилейн. Какво ли не правят някои жени само и само да има кой да им поддържа луксозен начин на живот. Да правиш такива неща, за да угодиш на болния мозък на възлюбения ти, колко ужасно е това, мизерна душа.

Така ли я показват Гислейн във филма? Аз мислех, че тя е връзката с тайните служби, а не просто хедонист  влюбен в парите.

# 233
Диана е изтърпяла насилието в името на кариерата, сега пък в името на кариерата ни прави зрители на последиците от същото това насилие! Нещо такова го разбирам аз, а предполагам може и на личностна основа да е решила да натрие носа на Верга, примерно необръщане на внимание. Нещо като употребена и захвърлена. Категорична съм, че е трябвало незабавно да реагира още преди пет години, по нейните обяснения е имало здрав пердах, коя уважаваща себе си жена ще търпи бой. Жени с деца не търпят и реагират при положение, че остават на улицата, та едно младо момиче с близки хора около себе си ще търпи шамари! Леко ми е чудато, но...ще следим развитието, щом ни правят слушатели!

# 234
Официално ли обявиха Вергов за побойник?

# 235
Харесвам Вергов визуално. Чувала съм за случка на някакви награди на Нова ТВ. Вергов е бил сред наградените за ОЖ, но колкото гласове са събрали всички наградени, общо сам бил събрал участник в София ден и нощ. Играеше Митко, сега не ми се рови за името му. Вергов си взел наградата и казал нещо от типа, че награди незалужено получават хора без образование и талант. И демонстративно напуснал залата. Кибритлия е явно.
Понеже не съм гледала ОЖ тази Диана я чух от вас и дори не и знам физиономията.
Не одобрявам насилието под каквато и да е форма, но се замислих. Ако всичко това за дразненето и заяждането, плюс включването с дъщеря му е вярно и аз бих я фраснала.
Златка качила сторите от Малдивите. Каренчо много косъм, много нещо...

# 236
Това кибритлия защо се използва дори за хора,които имат чест, достойнство и ценят труда си?

# 237
  • Sofia
По бтв сега коментират Диана,а утре тя щяла да говори при Светльо Иванов.

# 238
  • На морето!
Еее и аз със снимка на Бачорите идвах, но вече сте ги обсъдили. Като мъжка и женска Снегурочка са ми тук
Скрит текст:

# 239
Ами ето, постигната е целта- по всички медии и тв ще гледаме госпожица Диана жертвата, малко стара работа, малко не баш така, ама карай, то сега е модерно това. Тя като актриса не е била толкова канена и търсена за интервюта, колкото сега… Не знам дали целта оправдава средствата, но за мен цялата случка е съшита с бели конци.
По- интересно е да чуем другата страна.
Нейната гледна точка я разбра цяла България.
Който гледа моля да каже имала ли е доблестта да назове име или продължава с недомлъвки и обиненвия срещу неизвестно лице?

Общи условия

Активация на акаунт