Звездни компромати - Декември'22

• 296 385
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 240
  • Rock & Roll feeling ...
Кактусче, мисля, че ще направя един пост с нещата от филма и семейството Hammer тези дни. Осъзнавам това колко е трудоемко и поздравления в този ред на мисли отново за труда, който ти полагаш! 🤍
Questar Heart
Ще очаквам с интерес Simple Smile

Гала и Вергов не са съкварталци.
Тя живее някъде по бул. "България", а той на "Раковска" и "Евлоги".

# 241
Ами ето, постигната е целта- по всички медии и тв ще гледаме госпожица Диана жертвата, малко стара работа, малко не баш така, ама карай, то сега е модерно това. Тя като актриса не е била толкова канена и търсена за интервюта, колкото сега… Не знам дали целта оправдава средствата, но за мен цялата случка е съшита с бели конци.
По- интересно е да чуем другата страна.
Нейната гледна точка я разбра цяла България.
Който гледа моля да каже имала ли е доблестта да назове име или продължава с недомлъвки и обиненвия срещу неизвестно лице?
Жаки, Диана не присъстваше в студиото, нито имаше интервю с нея. Всъщност просто споменаха накратко случаят с нея за начало и после интервюираха онлайн, жена - жертва на домашно насилие и една друга в студиото.
Темата всъщност беше генерално за насилието над жените и за високото ниво на търпимост към насилието в България.

# 242
Тес,Жаки май говори за утрешното ѝ интервю в 120 мин.Ще се опитам да го гледам.

# 243
  • Пловдив
Драмата на Диана и Вергов ми напомня на случая на Уил Смит и Крис  Рок на Оскарите.Крис Рок провокира Уил Смит. Уил Смит не си сдържа нервите и му удря звучен шамар пред всички.
Нещо подобно се е случило и тогава . Диана го е провокирала. Вергов е посегнал да я бие. Разтървали са ги естествено. И за двамата това ще е удар по репутацията им.

# 244
Има отделна тема за Диана Димитрова - https://www.bg-mamma.com/?topic=1503210

# 245
Тес,Жаки май говори за утрешното ѝ интервю в 120 мин.Ще се опитам да го гледам.
Опс, реших, че за тази сутрин при Диана Любенова.

# 246
  • Пловдив
Жаки, разбирам какво казваш, също ѝ аз не я долюбвам Дияна след всичките и пиянски нощни излияния. Но, това, че навсякъде по жълтите парцали пише, че е Вергов, а той ни вопъл, ни стон по случая, ме навява на мисълта, че може би е замесен...
И да, ще застана на страната на жертвата, и да, Вергов ще ми стане много противен!

# 247
  • Berlin
Това кибритлия защо се използва дори за хора,които имат чест, достойнство и ценят труда си?
Защото не зависи от това колко си честен, достоен и цениш труда си.

# 248
Това кибритлия защо се използва дори за хора,които имат чест, достойнство и ценят труда си?
Защото не зависи от това колко си честен, достоен и цениш труда си.
И какво? Станал и излязъл от залата. Голям пожар, голям кибрит!

# 249
  • Sofia
Още един”бестселър” на книжният пазар 🤨
Скрит текст:

# 250
  • На морето!
Всъщност историята на Джаферович е много интересна- от бежанец от война като дете, до треньор на футболен клуб и известно ТВ лице в България. Мисля, че има какво да се прочете, за разлика от биографиите на 99% от известните, които Жоро Тошев написа. Бърдаров е и сладкодумен разказвач, умее да предава емоции, а и темата с войната не му е чужда, така че мисля, че тази книга би била интересна

# 251

Така ли я показват Гислейн във филма? Аз мислех, че тя е връзката с тайните служби, а не просто хедонист  влюбен в парите.

Описват Гилейн Максуел като презадоволена socialite благодарение на баща си, но когато той умира, не им оставя наследство и тя е готова на всичко, за да продължи да води предишният си начин на живот - купони с богатите и влиятелните. Така става Мадам на Епстайн, за да изкара нЕкой лев и тя, но във филма казват, че е била и безумно влюбена в него. Сега, дали е било любоФ или daddy issues, но по-скоро второто. Някаква глезла извратенячка, която примамвала младите момичета с обещания за светло бъдеще или просто им купувала неща. Те й се доверявали, защото била жена!? моля ви се..., а тя ги пращала на масажната маса при Епстийн, а понякога дори се включвала сякаш било най-нормалното нещо на света. Жена без капка емпатия. Хищник.

За службите май нищо не споменаха, но и аз доста задремвах, докато го гледах.

# 252
Не знаех,че Джаферович е бил бежанец.Мислех,че по друго направление се е оказал в БГ,не съм го следяла.Но ако е Георги Бърдаров когото съм чела ,той е добър писател.

# 253
Всъщност историята на Джаферович е много интересна- от бежанец от война като дете, до треньор на футболен клуб и известно ТВ лице в България. Мисля, че има какво да се прочете, за разлика от биографиите на 99% от известните, които Жоро Тошев написа. Бърдаров е и сладкодумен разказвач, умее да предава емоции, а и темата с войната не му е чужда, така че мисля, че тази книга би била интересна
Абсолютно съм съгласна и не смятам, че бързо трябва да се принизява към книжки, написани от всеки, който е решил, че може да пише и ще издаде книга за какво ли не! Бърдаров е признат писател!

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 14:10 от 50 Shades of Purple

# 254
Купуват ли се тези книги?
Или е важно да ти го пише в био-то?
Че от толкова писатели, не останаха читатели.

Общи условия

Активация на акаунт