Звездни компромати - Декември'22

• 296 413
  • 2 616
  •   2
Отговори
# 255
Бърдаров явно сериозна писателска криза го е ударила, щом прописал за футболист, който не е известен с никакви спортни успехи, а с напъни да изскача отвсякъде с мощната си жена. Вече и от книжарниците.

# 256
Бърдаров не за първи път пише "за футболисти". " До последната минута" я изчетох на един дъх, въпреки че не съм фен на тази игра. Сигурна съм, че за да се захване с тази биография, значи там има нещо, което си заслужава да се разкаже.

# 257
Иво Аръков на събитие в хотел Маринела. Другите на снимката не са ми познати:
Скрит текст:

# 258
Това е приятелката му, а до нея е Кирил Кирилов. “Театрален продуцент”, който е близък до Аня Пенчева и бута здраво в публичното пространство други актьори (напр.Павел Иванов)

# 259
Джесика Алба
Скрит текст:

Карла Бруни
Скрит текст:

Шарън Стоун
Скрит текст:

Ел Макферсън
Скрит текст:

Приянка Чопра
Скрит текст:

Сара Сампайо
Скрит текст:

Фрида Пинто
Скрит текст:

Дженифър Лопес
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Ела Балинска
Скрит текст:

Зоуи Дойч
Скрит текст:

Фран Дрешър
Скрит текст:

Дженифър Гарнър и дъщеря на посещение в Белия Дом
Скрит текст:

# 260
На мен ми би било интересно да прочета история на Ваня Джаферович. Има какво да се разкаже. А и щом е на Бърдаров съм убедена, че е добре написана.

# 261
Диана е изтърпяла насилието в името на кариерата, сега пък в името на кариерата ни прави зрители на последиците от същото това насилие! Нещо такова го разбирам аз, а предполагам може и на личностна основа да е решила да натрие носа на Верга, примерно необръщане на внимание. Нещо като употребена и захвърлена. Категорична съм, че е трябвало незабавно да реагира още преди пет години, по нейните обяснения е имало здрав пердах, коя уважаваща себе си жена ще търпи бой. Жени с деца не търпят и реагират при положение, че остават на улицата, та едно младо момиче с близки хора около себе си ще търпи шамари! Леко ми е чудато, но...ще следим развитието, щом ни правят слушатели!

Да отидеш да се оплачеш в полицията въобще не е първото нещо, което ти идва да направиш, когато си жертва на насилие от любим човек или последствията могат да бъдат да си загубиш работата.

# 262
Реакциите показват и доказват защо жертвите мълчат... с години...

# 263
Андреа дали чете тук?
Скрит текст:

# 264
Едвa ли сaмо тук се сравнява с Бритни , но според мен Андреа леко изплува  ,поне отслабна .
 Гледам новото предаване , Алекс Сърчаджиева е доста слаба водеща ,откраднала е любимата реплика на Гала “ах, че хубаво”.
Кали ми е най-неприятната персона в медийното пространство , но не мога да отрека , че ми допадна това, което каза за децата и отношенията с бащите ,имам спомен от децата  в някое предаване , много приятни и добре възпитани .

# 265
  • Berlin
Бърдаров е футболен фен. Така помня от предговора на Absolvo te.

# 266
Мама Тоци е публикувала снимки от английската детска градина на Бест. Ще е добре да я посещава по-често, за да понаучи и тя малко езика и да не пише:
Never be so proud of our son.

Скрит текст:

# 267
  • Rock & Roll feeling ...
Илон Мъск публикува на страницата си в социалната мрежа линк към публикации на журналиста Мат Тайби, на когото предостави доказателства за укриване на скандала от Twitter с Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън.

Става дума за историята с дадения за ремонт лаптоп на Хънтър, в който бяха открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи участието му в трафика на наркотици и използването на политическото влияние на баща си за лобистки дейности.

# 268
Скрит текст:

# 269
Роси Иванова. Някак си целият й живец е изчезнал...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт