Звездни компромати - Декември'22

• 297 462
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 375
Емилия Кларк
Скрит текст:

Емилия Кларк в Game of Thrones беше много красива като порцеланова кукла, харизматична. Чак си поплаках накрая. Защо във всички следващи роли, филми изглежда някак обикновена? Като се вгледам има много хубави черти, но някак не е това съвършенство от GoT.

# 376
Харисън Форд е балсам за очите след всичко изписано последните страници за нашите “звезди”. Страхотен, още снима на тази възраст. Завинаги ще остане моя Индиана Джоунс той! Хелън и тя.
Кейт Уинслет и тя е просто прекрасна.

# 377
Джамала и Джулия Робъртс
Скрит текст:

# 378
  • Glasgow
Пак са арестували малкия Бахаров за употреба на разни вещества. Много глупаво момче излезе...след всичкото медийно внимание и разкаяния. Ми запри се, бе...

# 379
  • Пловдив
И аз идвах с новината за Бахаров.
Между другото, има интересна интерпретация на Дачков за случая ДД и "Дядо Мраз". Взели са да текат пари към.разни НПО против домашното насилие ,и Истанбулската конвенция в момента пак била на дневен ред. Това би оттоворило на въпроса "защо сега" много добре. И е логично.

# 380
Обаче, Златка има много различни представи за семейство ( понеже е писала, че скоро ще са 4- ма, като е тагнала и детето от Благой).
Текущият ти любовник не е баща на детето ти, да не говорим, че след 5 месеца може да е друг.
Супер елементарна жена е тази.

Детето от Благой не е ли от нейното семейство? Много плоско, да не кажа тъпо включване....
Е, това прави ли ги семейство?
Имам предвид нея, гаджето и детето от Благо.
Семейството поне за мен има различен смисъл и означава хора, които се грижат един за друг, живеят на едно място, дават стабилна основа на децата си и участващите в него не се сменят всяка година .

# 381
  • София
Семейство Клуни
Скрит текст:
Джулия Робъртс
Скрит текст:
Мат Деймън с жена му
Скрит текст:
Боно с жена му
Скрит текст:
Саша Барън Коен и Айла Фишър
Скрит текст:
Ариана Де Боуз
Скрит текст:
Шерил Кроу
Скрит текст:
Ел Ел Кул Джей
Скрит текст:
Жулиет Бинош
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:

# 382
Изключително разочарована съм от Светльо Иванов и 120 минути. Превърнали са предаването в жълто-кафяво. Едно ниво със Съдебен спор.
Преди няколко седмици даде трибуна на изключителен измамник или както той го представи "Будителят от село искра"- Турхут Исмаил.
Сега на тази жена.
Положението вече е плашещо. Лъжата се превръща в нова мода и норма! Ужасена съм.
На мен пък ми е странно, че някой има очаквания за качество от Светльо Иванов и 120 минути
Интервюто с Диана си беше съвсем на място, друг е въпроса, че Иванов нищо не направи, за да развие историята. Представям си Венета Райкова ако я беше подхванала, щяхме да знаем всичко.

# 383
  • София
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Стела Максуел
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Хайди Клум с  мъжа си
Скрит текст:

# 384
Изключително разочарована съм от Светльо Иванов и 120 минути. Превърнали са предаването в жълто-кафяво. Едно ниво със Съдебен спор.
Преди няколко седмици даде трибуна на изключителен измамник или както той го представи "Будителят от село искра"- Турхут Исмаил.
Сега на тази жена.
Положението вече е плашещо. Лъжата се превръща в нова мода и норма! Ужасена съм.
На мен пък ми е странно, че някой има очаквания за качество от Светльо Иванов и 120 минути
Интервюто с Диана си беше съвсем на място, друг е въпроса, че Иванов нищо не направи, за да развие историята. Представям си Венета Райкова ако я беше подхванала, щяхме да знаем всичко.
Абсолютно.
Номерът с детските книжки беше много добре подбран - хем реклама, хем у зрителя остава приятно впечатление. Споменаването точно на обидата селянка, защото действително си е от село - също.
Лошото е, че за подобна изповед, по- лош водещ от Светльо Иванов, едва ли може да се намери. Стоеше като препариран заек пред нея, не можа да я поведе и структурира.

# 385
  • Пловдив
Роклята на Джулия Робъртс с портрети на филмови партньори ли е?

Отговарям си сама - подкрепя Джордж Клуни за награда на Кенеди Център (може да не превеждам точно, използвам преводач)

Скрит текст:
Friends: Julia Roberts showed her support for her close friend George Clooney at the 45th Annual Kennedy Center Honors in Washington D.C. on Sunday

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 09:46 от ЗлаВещица

# 386
Роклята на Джулия Робъртс с портрети на филмови партньори ли е?
И аз това се загледах,но виждам само Джордж Клуни.

# 387
Каква ирония на съдбата! Заглавието на видеото е реплика от пиеса, подчертавам предварително!
https://m.youtube.com/watch?v=Kq6hr_CkMJE

# 388
  • Glasgow
Сър Шон Конъри има подобна реплика и май е посягал на жена си, заради което дори когато почина имаше много хейт коментари, аз не знаех за тази подробност.
https://people.com/movies/sean-connerys-romantic-past-his-troubl … omestic-violence/

# 389
Надявам се, че хейтът не е бил само заради роля и реплика от текст.
Но към момента, в който е давал това интервю, Вергов едва ли е подозирал, че един ден публично ще витаят слухове за него за насилие срещу жена. Той и колегите му се шегуват с героите си от пиесата.
А сега как се променя всичко.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 10:31 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт