Звездни компромати - Декември'22

• 296 452
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 345
Обаче, Златка има много различни представи за семейство ( понеже е писала, че скоро ще са 4- ма, като е тагнала и детето от Благой).
Текущият ти любовник не е баща на детето ти, да не говорим, че след 5 месеца може да е друг.
Супер елементарна жена е тази.

# 346
Обаче, Златка има много различни представи за семейство ( понеже е писала, че скоро ще са 4- ма, като е тагнала и детето от Благой).
Текущият ти любовник не е баща на детето ти, да не говорим, че след 5 месеца може да е друг.
Супер елементарна жена е тази.
Какво да напише,че ще са 3ма,все едно първото й дете не съществува..

# 347
  • софия
Искаш да кажеш, че не вярваш, че е бита или че побойникът не е Вергов?
Силно се съмнявам, че би раздухала случая до такива размери ако няма нищо вярно в думите и.
Чак толкова глупава не ми се вярва да е.
Къде написах това?
За жени с претенции, че четат с разбиране, е грозно да внушават неписани неща и да вадят думи от контекст. Писах под пост на дъ дорс.

# 348
А интервюто с Диана Д. има ли го някъде качено?

# 349
Делото, ако има такова ще се мота сто години и нищо няма да стане. Само шум около двамата и дотам.
Минали са пет години, никой не е видял какво се е случило - тя каза, че в стаята са били само двамата, няма извадено медицинско, свидетели не знам дали изобщо ще се навият да кажат нещо пред разследващи.
Съда работи с доказателства, свидетели.

# 350
Метла ли мина току-що или темите обърках?

# 351
Съдът работи с доказателства, а тук се работи с метла! Нищо не остана от всички вълнения покрай интервюто с Диана Димитрова.
Защо?

# 352
  • на село
Обърках темата Grinning ами то така става като се пише на две места едно и също.

# 353
Проблемът като цяло с кенсъл културата е, че кенсълът е голямата бомба, а всъщност зад канселирането стоят престъпления като насилие, които остават на заден план, защото винаги "еди-кой си е кенсълнат" остава сензацията.

Вече официално ли е, че Вергов е човекът? Защото става много махленска клюка вече седмица Диана да говори с недомлъвки.

# 354
Аз също вярвам, че е бита и че е жертва в смисъла на това, че е жена и че чисто физически няма как да се защити, но съм почти сигурна, че има много обстоятелства, които ще покажат, че и тя не е съвсем невинна в създалата се ситуация. Обаче се чудя как така били сами в стаята, пък преди няколко дни имаше 30 човека свидетели?

# 355
  • Rock & Roll feeling ...
Ако Благой си беше а мястото нямаше децата му да раснат при други мъже.
Ако си беше заформил семейство, никоя от ените му нямаше да прибегне до други мъже, бременности и деца.
Много ми е скапан тоя човек.

Диана назова ли конкретно име, защото слушах интервюто и не чух ?!

# 356
  • софия
Ето пак думите на ДиДе

Лош свят. Винаги всички и за всичко срещу нея.

# 357
Пред 30 свидетели била заплахата, че пак ще й се случи същото, ако не си затваря устата. Това е от нея и във фейсбук, и в интервюто по бтв. От интервюто днес - на самото посегателство свидетели е нямало. Трима са влезли непосредствено след като се случило, но тогава тя вече била сама (без извършителя) в помещението.

# 358
Аз също вярвам, че е бита и че е жертва в смисъла на това, че е жена и че чисто физически няма как да се защити, но съм почти сигурна, че има много обстоятелства, които ще покажат, че и тя не е съвсем невинна в създалата се ситуация. Обаче се чудя как така били сами в стаята, пък преди няколко дни имаше 30 човека свидетели?
Така беше написала, че е било пред 30 човека. Днес каза, че са били сами в съблекалнята и след като я сваля на земята и ритва в лицето той е излязал, а малко след това, колеги са я намерили на пода. Всички са били наясно с връзката им, разбира се и какво се случва. Вероятно затова казва, че има 30 свидетели. Гадая разбира се.

Няма официално име, но ще е чудо, ако е някой друг.

# 359
Винаги е било така, така си е и сега.
За да я бият е някаква селяндурка загубена, депресарка, на готините свежи, оправни мацки такива работи не се случват просто.
Не харесвам Вергов, не познавам изобщо тази Диана, сериала не съм гледала, само вас чета.
И друг път един път писах, пак по подобна тема. Аз станах жертва на дом.насилие. И до ден днешен не съм казала на никого. От срам и абе гадно едно чувство, че това не се случва на нормални, готини момичета.
Минали са повече от 5 години.
Извадих медицинско, говорих с адвокат и разбрах, че нямам ниакакъв шанс нещо да се случи на насилника, иначе имах желание за възмездие. Това ме смачка още повече.
Чак сега се чудя, прокуратура се самосезирала и т.н, но явно защото са обществени личности.
Пиша по темата, защото е важна и защото за мен е важна и искам да мога да говоря за това, но не мога:)

Общи условия

Активация на акаунт